Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

*magnifique*,

nu pypiec, turiu persiprašyti ...

eina jie visi š****

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 19:19)
*magnifique*,

eina jie visi š****

4u.gif

Senukai, iš esmės: wenko
Gal koks otto turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 27 sausio 2017 - 18:43
Gal kas patarsit kokią programėlę pradedantiesiems sienų ir grindų plytelėms susibraižyt pagal spalvas? baldus su homebyme susidėliojau, bet ten savo dydžio ir spalvos negali rinktis plytelėms arba aš nemoku verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuri dėliojot vonią su SketchUp programėle - niekaip nerandu funkcijos "kiaurai sieną" verysad.gif mažu padėsit 4u.gif
Atsakyti
Grindys - kreminės plytelės, sienos - kreminės ir viena vertikali eilė tamsiai rudų, jeigu tarpus užglaistyt tamsiai rudu glaistu dėl praktiškumo ir kontrasto? Ar sugadinsiu? Ar sienas kreminiu, o grindis rudu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slepiuosi: 30 sausio 2017 - 21:50
QUOTE(slepiuosi @ 2017 01 30, 22:48)
Grindys - kreminės plytelės, sienos - kreminės ir viena vertikali eilė tamsiai rudų, jeigu tarpus užglaistyt tamsiai rudu glaistu dėl praktiškumo ir kontrasto? Ar sugadinsiu? Ar sienas kreminiu, o grindis rudu?

Na as tarp baltu dejau pilka glaista - nieko nesugadinau ir labai dziaugiuosi. Sviesaus glaisto nedeciau niekur, kur plyteles lieciasi su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 01 31, 07:44)
Na as tarp baltu dejau pilka glaista - nieko nesugadinau ir labai dziaugiuosi. Sviesaus glaisto nedeciau niekur, kur plyteles lieciasi su vandeniu.

sąsajos su vandeniu nebus, bet kažkaip vien šviesios man labai monotoniška ant grindų, o štai ant sienų jau bus tamsiai rudų eilutės
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 27, 19:19)
*magnifique*,

eina jie visi š****

4u.gif

Bet gal cia tik graziai parasyta?? rolleyes.gif idomu koki svori islaiko? Nes cia tai toookia didelee
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2017 01 31, 08:35)
Bet gal cia tik graziai parasyta?? rolleyes.gif idomu koki svori islaiko? Nes cia tai toookia didelee

ten šalia video klipas yra. Tai jame rašo iki 33kg, bet kiek supratau tas vienas pypsikas iki 33kg laiko, tai jeigu jie du, tai gal ir bulvių maišą išlaikytų?
nu bet bulviu duše niekas nelaiko, bet mažu ką, o jeigu karas?
Atsakyti

Bet gal cia tik graziai parasyta?? rolleyes.gifidomu koki svori islaiko? Nes cia tai toookia didelee

https://www.amazon.c...85860615&sr=1-8

pasiskaitykite atsiliepimus. Vieniems laiko, kitiems ne. Ir dar kai kuriems surūdijo po mėnesio :unsure:​ 

Atsakyti
Kaip apšviečiat veidrodį vonioje?
Veidrodis bus įklijuotas tarp plytelių. 114 cm ilgio.
Virš veidrodžio yra klijuota plytelė. Sienoje, virš veidrodžio, yra išvestas laidas. Šone nėra galimybių kabinti šviestuvų. Nes iš vienos pusės veidrodžio siena.

Kažkaip nelimpa man paveikslų šviestuvai... kažką įdomesnio gal? Nugi reikia tokios šviesos, kad nenusigrybaut besidažant.. Suku suku galvą, ieškau pardėse. Vieną buvau partempus "primatuot". Geras buvo variantas bet netolygiai švietė...
Gal kas kokių idėjų? Gal kas nors pasidalintų kokiu šviestuvu džiaugiasi???
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 01 vasario 2017 - 22:13

Man realiai nepatinko nė vienas naudotas veidrodinis šviestuvas. Dažausi arba kambaryje, arba vonioj prie bendro apšvietimo. Pas mus veidrodinė spintelė su pailgu led šviestuvėliu. Šviečia tolygiai, tik kiek per šalta šviesa. Jeigu būtų šiltesnė, gal ir ok būtų. Dėl tolygumo, manau tik led reiktų žiūrėti, bet spalvą labai žiūrėti reikia.

Atsakyti