Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(*Convallaria* @ 2016 10 06, 15:49)
pas mane 6 metai jau spintutė po kriaukle stovi šalia vonios, koks 15 cm tarpas tarp jų. jos kraštas visada nusitaško vandeniu.. spintelė pirkta elementariausia iš senukų. Ir tikrai jokia plokštė nė mažumėlę neišsipūtus.

Variantas... ir galima būtų į tą 15 cm tarpą šluotas pasikišti biggrin.gif
Ba daugiau nėr kur dėt... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 06 spalio 2016 - 15:08
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:17)
Pasiplanavau WC ir vonios patalpą. Niekaip nesugalvoju ką daryti su kriaukle.. Ji bus arti vonios, tai taškysis. Jei po kriaukle bus spintelė,j ą kaip mat išpūs... Kaip manot, kokią kriauklė būtų patogiausia? Gal turit idėjų? Nelabai yra vietos gyvatukui - tai ar gerai būtų virš vonios?
Mėlynai apvedžiota - tai siena. Durų vietą galima keisti. Mąstelis: 1 langelis 10 cm.

Pas sesę panašus variantas.. tai pas ją tarp kriauklės ir vonios - sienutė.. Nu dušus viską lengvai pasiekia.. suslankstoma ta sienutė.
O gyvatuką gal gale vonios, ten kur durys, toj sienoj hmm.gif spintos virš skalbyklės aš irgi neatsisakyčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 06 spalio 2016 - 15:19
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:08)
Variantas... ir galima būtų į tą 15 cm tarpą šluotas pasikišti  biggrin.gif
Ba daugiau nėr kur dėt...  unsure.gif

nu kadangi pas mus senovinė vonia ir vienas bendras maišytuvas tiek kriauklei, tiek voniai, tai tos šluotos ten trukdytų tik.. mane tiesą sakant užknisa tas tarpas.. nes su šluota neišsivalo, o dulkės kaupiasi, vanduo taškosi tai ten tuoj juoda būna..

o kurioj vietoj pas jus vonios maišytuvas numatytas? iš vonios galo? nes jei tarkim iš krašto tai iš vis nesukčiau galvos dėl spintelės... nes tiesą sakant net mintis niekada nekilo kad gali kažkas išsipūsti,
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 16:18)
Pas sesę panašus variantas.. tai pas ją tarp kriauklės ir vonios - sienutė.. Nu dušus viską lengvai pasiekia.. suslankstoma ta sienutė.
O gyvatuką gal gale vonios, ten kur durys, toj sienoj hmm.gif  spintos virš skalbyklės aš irgi neatsisakyčiau  ax.gif

hmm.gif tai gal galima bus vėliau, reikalui esant, įsirengti tą sienutę? juk nereikia jai nei kanalizacijos nei elektros laidų tongue.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 10 06, 16:21)
nu kadangi pas mus senovinė vonia ir vienas bendras maišytuvas tiek kriauklei, tiek voniai, tai tos šluotos ten trukdytų tik..  mane tiesą sakant užknisa tas tarpas.. nes su šluota neišsivalo, o dulkės kaupiasi, vanduo taškosi tai ten tuoj juoda būna..

o kurioj vietoj pas jus vonios maišytuvas numatytas? iš vonios galo? nes jei tarkim iš krašto tai iš vis nesukčiau galvos dėl spintelės... nes tiesą sakant net mintis niekada nekilo kad gali kažkas išsipūsti,

va tų juodulių ir aš bijau...
O maišytuvą nupiešiau biggrin.gif ne kokia dailininkė, ne kokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:25)
hmm.gif tai gal galima bus vėliau, reikalui esant, įsirengti tą sienutę? juk nereikia jai nei kanalizacijos nei elektros laidų  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:

va tų juodulių ir aš bijau...
O maišytuvą nupiešiau  biggrin.gif  ne kokia dailininkė, ne kokia  ax.gif

ten kairėj pusėj?
tai aš jūsų vietoj ramiai tą spintutę daryčiau.. gi dušas vis tiek su užuolaida bent bus.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 16:02)
Tanite, Jūs matau imsit sienelę ir kito variato nebeieškot?
Aš nepasiduodu dar... gal daryti praustuvą įlestą į Compact HPL? jis nebijo drėgmės.. ar kokia kita medžiaga...

Aš net ir neieškojau kito varianto, nes man sienelė visai gražu ir aš jos norėjau biggrin.gif O išeičių visada galima ieškoti, tik neaišku, ar rasti sprendimai visada pasiteisintų. Aš manau, kad spintelei didesnė bėda ne su stalviršiu, o su šoninėm sienelėm, kur briaunų laminavimas yra ir pan. Arba gal kokio dažyto mdf daryt.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 15:18)
O gyvatuką gal gale vonios, ten kur durys, toj sienoj hmm.gif  spintos virš skalbyklės aš irgi neatsisakyčiau  ax.gif

pas mane tai buvo isvesti gyvatuko vamzdziai tai arba reikejo atsisakyti gyvatuko su centriniu sildymu ir statyti salia kriaukles elektrini arba atsisakyti spintos. As pasirinkau gyvatuka.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 10 06, 16:32)
Aš net ir neieškojau kito varianto, nes man sienelė visai gražu ir aš jos norėjau  biggrin.gif O išeičių visada galima ieškoti, tik neaišku, ar rasti sprendimai visada pasiteisintų. Aš manau, kad spintelei didesnė bėda ne su stalviršiu, o su šoninėm sienelėm, kur briaunų laminavimas yra ir pan. Arba gal kokio dažyto mdf daryt.

Kol nauja sienelė, gražu. O va po poros metų ?
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:41)
Kol nauja sienelė, gražu. O va po poros metų ?

tai numontuosit smile.gif ne karve kainavo maniske pvz, gal 80 eur.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 16:35)
pas mane tai buvo isvesti gyvatuko vamzdziai tai arba reikejo atsisakyti gyvatuko su centriniu sildymu ir statyti salia kriaukles elektrini arba atsisakyti spintos. As pasirinkau gyvatuka.

Tokiu atveju pasirinkot teisingai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:42)
Tokiu atveju pasirinkot teisingai.  mirksiukas.gif

ziema sutaupysiu ant elektros smile.gif

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 16:42)
tai numontuosit  smile.gif ne karve kainavo maniske pvz, gal 80 eur.

bigsmile.gif gal ir teisingai sakot.. visviena teks naują montuot, tai skylės turėtų užsidengti, jei ne identiška naujoji bus.
Atsakyti