Pas mus vonia nedidelė, todėl darėm duris į išorę. Dėl to nudaužimo logiška, netgi neretai taip ir gali nutikti, jeigu durys ant praėjimo, bet į vidų atsidarymas irgi turi savų minusų. Jau paminėjo, kad jeigu kas nutiktų ir žmogus nukristų ant grindų, nebūtų galimybės net įeiti. Jauniems gal maža tikimybė, kad taip įvyks, bet vyresniems tikrai gali. Turėjom šeimoje atvejį, daug strioko kilo.
Kai užsisakinėjau duris, tai kambarių duris darėm į kambarių vidų, kad esant bėdai neužtvertų praėjimo koridoriuje, o san mazgo vieninteles darė atsidarančias į išorę. Kodėl, nepasakysiu, durininkai taip patarė.
Kas liečia nutrenkimą - kaip jau ten reikia daryti duris, kad nutrenktum? Į išorę darant duris juk prilaikai rankeną, nėra jėgos. Plius kai susimokėsit už naujas duris, jų trankyti ilgai nesinorės
Aha, koridorium parbėga vaikas su vėjeliu (bent jau maniškiai vaikščiojimo funkcijos neturi), o tu ramiai, elegantiškai atveri duris prieš nosį
aha, pasiūlyk jums tokią, tai sekantis noras bus pėdkelnių, kad būtų plonos, kūno spalvos, niekada neplyštų, ir kad būtų galima ir bulves su jomis kasti. O paskui dar į prezidentūrą užsinorėsit nors ten būtų lengviau patekti, nei rasti prilipinamą lentynėlę, kuri nekristų nuo savo svorio, jau nekalbant apie kelis kilogramus visokių šampunų, dušo žele ir pan. buteliukų ant jos sukrautų.
reiks mechaniškai tvirtinti, kitaip nebus
reiks mechaniškai tvirtinti, kitaip nebus
Oh non maniau gal tokios yra stebuklingos kur po 60 eu, sakot ne
atvirai pasakius, už prilipinamą lentynėlę šampūnui aš ir 12,5 nemokėčiau, ką ten apie 60 kalbėt. Bet kiek aš jų apturėjau, tai nei vieno patikimo prilipinamo reikalo neradau. Ji kaba tuščia. Ir rankšluosčio laikikliai kabo tušti puikiai. Bet tik ką nors užkabini ar uždedi - klausimas kada nukris. Po 5 min, o gal trečiadienį, o gal penktadienį po vakarienės. labai smagus žaidimas visai šeimai. galima net totalizatorių organizuot ir piniginį prizą steigti. Arba už surinktas lėšas nusipirkti kelis laikiklius ir juos įsukus į tarpus tarp plytelių pasikabinti kokią stiklinę lentynėlę. Ir plytelės bus beveik sveikos ir nekris niekas žemėn
po to, kai metalinė lentynėlė vonioje nubildėjo žemyn, dėčiau nebent kokią nors plastikinę ar silikoninę. jei kris, tai mažesnė tikimybė, kad ką nors pakeliui sudaužys.
O ta metalinė buvo su lipukais tvirtinta? Man toks lentynėlės tvirtinimo principas sakyčiau nelogiškas, nes gi prikraunama ten buteliukų, kurių bendras svoris tikrai ne 100 gr susidaro. Tai jau jeigu krenta, aš manau gali gerokai apgadint. Plastmasė sakyčiau pigiai atrodo.
pas mus jau 4men kaba ant lipuku ranksluoscio laikykliai, TOBULI! laikosi idealiai!
http://www.ikea.com/...ducts/30207075/
pas mane tokie balti ir irgi puikiai laikosi. Tik slapiu rankslusociu nekabinu nors chalata islaiko. Niekas nekrenta.
čia priklijuojami, prilipinami būna tokie:
tai gal mes čia nesusikalbėjom? Nors netgi priklijuojamų šampūnams visokiems susidėti nerizikuočiau. Nebent jūs išsisukat su 2-3 nedideliais buteliukais. Pas mumi ten vos ne Kosmodos parduotuvė plius vanduo, drėgmė duše įtariu neprideda klijam ilgaamžiškumo.