Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

Žydriausia, jei akrilą, tai Ravak arba galima lietuvišką Kyma pasižiūrėti. Jų gamykla Rokuose, tai net vietoj pas juos galima apsižiūrėt susisiekus.

Dėl dydžio man labai patinka Villeroy&Boch Oberon, bet kadangi kaip sakot bus retai naudojama vonia, ko gero neverta tiek investuoti. Tik nesirinkit labai plono akrilo vonios.

Atsakyti

Sveikos,mes irgi vonios dairomes. Bet su akrilu patirtis ne kokia,tai ziurinejam Vispool akmens mases. Kainos ziuriu visai padorios,tik kazin kaip "nesiojasi"😀

Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2017 01 21, 14:36)
Sveikos,
Norėčiau pasiteirauti vilniečių, kur perkat plyteles? mūsų vonios kambarys mažiukas - 3,40m2, gavom komercinį pasiūlymą už 930€  blink.gif 1000 eur už kelis kvadratus man jau prasilenkia su sveiku protu. ieškom paprastų, bet kokybiškų beige atspalvio plytelių sienoms ir truputį tamsesnių plytelių grindims

Mažam plotui vienareikšmiškai Bygma (plytelės247.lt) Likučius turi vietoj, jei reikia didesnio kiekio - atveža. Internete tik maža dalis. Parduotuvėj toks kūrybiškas balaganas, tai neišsigaskit. Vadybininkas labai talkavas, nepatingėkit išsiklausinėti, jei įėjus galva apsisuks biggrin.gif .
Beige ten visokių fasonacijų mačiau.
Viską, ką galėjau susipirkau tenai. Minusas - nepatogus darbo laikas.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 22, 13:54)
Mažam plotui vienareikšmiškai Bygma (plytelės247.lt) Likučius turi vietoj, jei reikia didesnio kiekio - atveža. Internete tik maža dalis. Parduotuvėj toks kūrybiškas balaganas, tai neišsigaskit. Vadybininkas labai talkavas, nepatingėkit išsiklausinėti, jei įėjus galva apsisuks biggrin.gif .
Beige ten visokių fasonacijų mačiau.
Viską, ką galėjau susipirkau tenai. Minusas - nepatogus darbo laikas.

Balaganas švelniai pasakyta smile.gif ir vadyba nuolat užsiėmusi, bet kainos geros drinks_cheers.gif mums reikėjo kiek daugiau, nei likutis, tai patarė užsakyt viską, na, kad atspalvis nesiskirtų kitos partijos, bet kainą pritaikė kaip likučiui ax.gif
Atsakyti
Susiginčijome su vyru. Aš noriu, kad durys į vonią atsidarytų iš miegamojo, o vyras sako, kad bus nesąmonė ir turi atsidaryti į miegamąjį. Ar yra koks skirtumas?
Ir kitas klausimas, šalia WC yra siena, kurios viršuje (~2 m nuo grindų, apie vidurį, kiek labiau link wc) išvesti laidai šviestuvui - niekaip nesugaudau paskirties unsure.gif knygai skaityt per aukštai biggrin.gif o kam daugiau?
Atsakyti

Balaganas švelniai pasakyta smile.gifir vadyba nuolat užsiėmusi, bet kainos geros drinks_cheers.gifmums reikėjo kiek daugiau, nei likutis, tai patarė užsakyt viską, na, kad atspalvis nesiskirtų kitos partijos, bet kainą pritaikė kaip likučiui ax.gif

Kai nėra atskirai konsultančių, atskirai tiekėjų-vadybininkų, atskirai vadovų, tai kaip nebūsi užsiėmęs.  Man patiko, kad gali pasikonsultuoti kokią siūlė geriau daryti, kokia kokybė (nes pas juos ir antrarūšės neblogos būna, atvirai pasako trūkumus) ir t.t. 

O gamintojai atrinkti tikrai geri. Jo, ir kainodara patiko.

Atsakyti

Susiginčijome su vyru. Aš noriu, kad durys į vonią atsidarytų iš miegamojo, o vyras sako, kad bus nesąmonė ir turi atsidaryti į miegamąjį. Ar yra koks skirtumas?
Ir kitas klausimas, šalia WC yra siena, kurios viršuje (~2 m nuo grindų, apie vidurį, kiek labiau link wc) išvesti laidai šviestuvui - niekaip nesugaudau paskirties unsure.gifknygai skaityt per aukštai biggrin.gifo kam daugiau?

Gal nuo patalpos dydžio ir kokie įrenginiai / baldai stovi priklauso, vienoj ir kitoj pusėj durų. Jei maža patalpa ir durys į vidų, tai gal nelabai.

O kiti šviestuvai yra? Gal kitoks išplanavimas buvo numatytas.

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 23, 18:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="slepiuosi" data-cid="71384241" data-time="1485181341">
<div>
<p>Susiginčijome su vyru. Aš noriu, kad durys į vonią atsidarytų iš miegamojo, o vyras sako, kad bus nesąmonė ir turi atsidaryti į miegamąjį. <strong>Ar yra koks skirtumas</strong>?

Ir kitas klausimas, šalia WC yra siena, kurios viršuje (~2 m nuo grindų, apie vidurį, kiek labiau link wc) išvesti laidai šviestuvui - niekaip nesugaudau paskirties vartotojo įkelta nuotraukaknygai skaityt per aukštai vartotojo įkelta nuotraukao kam daugiau?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Gal nuo patalpos dydžio ir kokie įrenginiai / baldai stovi priklauso, vienoj ir kitoj pusėj durų. Jei maža patalpa ir durys į vidų, tai gal nelabai.</p>
<p>O kiti šviestuvai yra? Gal kitoks išplanavimas buvo numatytas.</p>

patalpa apie 6,5 kv., durys šone sienos, tik 10 cm iki jos vienoj pusėj, o kitoj 1,4 m siena ir ten tie laidai... šiaip bus lubiniai įleidžiami, plius spintelė su veidrodžiu ir apšvietimu, tai to šviestuvo ant sienos na niekaip neperkandu... ir užklijuot nesinori, o jeigu paskui gailėsiuosi kažko neapgalvojusi smile.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
kažkaip panašiai taip, tik tos sienos nesimato, kur numatytas šviestuvas šalia wc
Atsakyti
o ventiliacijos anga ne virs tu laidu? gal kartais jie skirti ventiliatoriui ir juos reikia iki ten nutempti?

durys atsidaro i ta puse, kur maziausiai kliudo. mano vienoje vonioje atsidaro i isore, nes ta patalpa maza ir tiesiog nebutu imanoma normaliai naudotis ja, jei durys atsidarytu i vidu, tai geriau lai i koridoriu, ten niekam nekliudys ir nieko neuzstos. Kitoje - i vidu, nes atidarant i isore, tektu palipti laiptais zemyn biggrin.gif tai tiesiog vadovaukites sveika logika, iprociais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 sausio 2017 - 15:50
QUOTE(Cobre @ 2017 01 24, 15:41)
o ventiliacijos anga ne virs tu laidu?  gal kartais jie skirti ventiliatoriui ir juos reikia iki ten nutempti?

durys atsidaro i ta puse, kur maziausiai kliudo. mano vienoje vonioje atsidaro i isore, nes ta patalpa maza ir tiesiog nebutu imanoma normaliai naudotis ja, jei durys atsidarytu i vidu, tai geriau lai i koridoriu, ten niekam nekliudys ir nieko neuzstos. Kitoje -  i vidu, nes atidarant i isore, tektu palipti laiptais zemyn biggrin.gif  tai tiesiog vadovaukites sveika logika, iprociais.

Ištraukimas lubose.
Tame ir esmė, kad nėra įpročių smile.gif Man atrodo logiška jas verti į vonios vidų link sienos su gyvatuku, vyras atvirkščiai - mano, kad reikia į išorę ir į priešingą pusę, bet ten jau miegamojo lova. Ji, aišku, neklius, bet man kažkaip neįprasta atrodo
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2017 01 24, 16:11)
Ištraukimas lubose.
Tame ir esmė, kad nėra įpročių smile.gif Man atrodo logiška jas verti į vonios vidų link sienos su gyvatuku, vyras atvirkščiai - mano, kad reikia į išorę ir į priešingą pusę, bet ten jau miegamojo lova. Ji, aišku, neklius, bet man kažkaip neįprasta atrodo

Jeigu vonioje pakankamai vietos, daryčiau į vidų, argumentuodama, kad atidarant į išorę gali nudaužti pro šalį praeinantį sutuoktinį biggrin.gif Kita vertus, san mazgo durų atidarymas į vidų sukelia problemų, jei jame esantis žmogus netenka samonės ir užblokuoja duris.
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2017 01 25, 09:16)
Jeigu vonioje pakankamai vietos, daryčiau į vidų, argumentuodama, kad atidarant į išorę gali nudaužti pro šalį praeinantį sutuoktinį  biggrin.gif  Kita vertus, san mazgo durų atidarymas į vidų sukelia problemų, jei jame esantis žmogus netenka samonės ir užblokuoja duris.

Ačiū už patarimą, su sutuoktinio nudaužimu rimtas argumentas 4u.gif Bet jo argumentas nugalėjo: šalia (kairėje) yra drabužinė, o ji nedidukė, jos durys atsidaro į išorę, tai nesąmonė bus, jei vienos durys į išorę,o kitos į vidų atsidarinės...
Atsakyti