Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

O kur perkate spinteles po kriaukle? Pavargau nuo kosminių kainų blink.gif arba aš nemoku ieškoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannda: 07 sausio 2017 - 17:19
QUOTE(sannda @ 2017 01 07, 17:19)
O kur perkate spinteles po kriaukle? Pavargau nuo kosminių kainų  blink.gif  arba  aš nemoku ieškoti  ax.gif

ikea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2017 01 08, 13:59)

Kazin o kokia ermitaze ne pigiau?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2017 01 08, 16:56)
Kazin o kokia ermitaze ne pigiau?

man ermitazo kokybe nepatiko, ikea geresne, o ir kaina gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2017 01 07, 15:37)
Sveikos,

kas Kaune pjauna plyteles 45 kampu? aciu

http://www.plyteliupjaustymas.lt/
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2017 01 09, 11:29)

aciu smile.gif
Atsakyti
Iškilo klausimas. Reikia idėjų. Be šio sprendimo, kaip dar išnaudojate vietą po vonia? po vonia taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 01 13, 18:48)
Iškilo klausimas. Reikia idėjų. Be šio sprendimo, kaip dar išnaudojate vietą po vonia? po vonia taip  rolleyes.gif

mano vonios skydas padarytas is gipso ir apklijuotas plytelemis. I skydą idėtos dureles (baltos, standartines, ju buna iv. matmenu). Tad po vonia laikau visa buitine chemija.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2017 01 13, 18:57)
mano vonios skydas padarytas is gipso ir apklijuotas plytelemis. I skydą idėtos dureles (baltos, standartines, ju buna iv. matmenu). Tad po vonia laikau visa buitine chemija.

Galima foto? smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau pasiteirauti vilniečių, kur perkat plyteles? mūsų vonios kambarys mažiukas - 3,40m2, gavom komercinį pasiūlymą už 930€ blink.gif 1000 eur už kelis kvadratus man jau prasilenkia su sveiku protu. ieškom paprastų, bet kokybiškų beige atspalvio plytelių sienoms ir truputį tamsesnių plytelių grindims
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2017 01 21, 13:36)
Sveikos,
Norėčiau pasiteirauti vilniečių, kur perkat plyteles? mūsų vonios kambarys mažiukas - 3,40m2, gavom komercinį pasiūlymą už 930€  blink.gif 1000 eur už kelis kvadratus man jau prasilenkia su sveiku protu. ieškom paprastų, bet kokybiškų beige atspalvio plytelių sienoms ir truputį tamsesnių plytelių grindims

as nesuprantu is kur yra traukiamos tokios kainos? po kiek kw? po 100 eur? biggrin.gif as pirkau kapri salone, tikrai ne pigiausius variantus, viena siena 3D, visos kitos sienos paprastos baltos, o grindys- betono imitacija. Plyteles italiskos. Viso plotas 5kw, plyteliu kaina 630 eur. Ir tai tos bazines plyteles skaitau kad brangios buvo, 18 eur kw jei neklystu, galima tokias ir uz 10 rasti bet man nepasiseke, teko imti tos pacios kolekcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 sausio 2017 - 15:43
Pas mus pagaliau pajudejo plyteliu dejimas smile.gif
Mano plyteles pirktos uz 'zemiska" kaina, ty 12eur/kv, bet man grazu smile.gif , nors vyras sako, kai pragyvenom tiek laiko tarp betono, tai grazu butu bet kokios plyteles:)

Reikia jau rinktis po truputi vonia, ne maziau kaip 180cm, nes vyras 2 m ugio, tai norisi kad dugnas nebutu labai nusiaurintas, kad vyras paskui netelpa. Domina akriline staciakampe, apdeti zadam plytelem.

Kokiu gamintoju geriau dairytis? Vonia nebus kasdieniam naudojimui, tik kai uzeis nors paguletk nes siaip esam duso megejai ir prausimasisn is esmes bus duse.

Atsakyti