as panasiai taciau dar nenusipirkau
Papildyta:
as panasiai taciau dar nenusipirkau
žėkit, šitą, nu ...
KUR JŪS ANKSČIAU BUVOT!!!!
radau, ačiū labai! blyn nebeaktualu aišku jau. Nu bet dabar galėsiu nusispalvint normaliai ir pažiūrėt ar atitinka realybę
O ką aš žinau, nieks neklausė aš vizualė, man viską reikia matyt, todėl sukuosi kaip tik galiu su tom vizualkėm. Ir beje, labai pagelbėjo suprasti, kad pirma pasirinkom negerą plytelių spalvą.
Laba diena, merginos,
Ačiū Jums už visų temų idėjas tačiau aš kiek buitiškesniu klausimu (nerandu šviežios atskiros temos). Kokia dabar normali standartinių vonios plytelių klojimo kaina Vilniuje? Jūs jau procese, gal galėtumėte patarti, nes kartais jaučiuosi kvailinama statybininkų
Turiu rūpestį....
Plytelės iki pusės aukščio (maždaug 1,22cm), virš jų-dažyta.
Vienoje sienoje yra langas. Į lango nišą plytelių klijuoti nenoriu.Kaip gražiai užbaigti plyteles ties lango anga? Plytelės nusipjaus, tai kaip dailiai užbaigti prie tos lango angos plyteles? jei kuri taip turi ir pasidalintų nuotraukomis, būčiau labai dėkinga.
Turiu rūpestį....
Plytelės iki pusės aukščio (maždaug 1,22cm), virš jų-dažyta.
Vienoje sienoje yra langas. Į lango nišą plytelių klijuoti nenoriu.Kaip gražiai užbaigti plyteles ties lango anga? Plytelės nusipjaus, tai kaip dailiai užbaigti prie tos lango angos plyteles? jei kuri taip turi ir pasidalintų nuotraukomis, būčiau labai dėkinga.
O plytelės siekia tik apatinę lango nišos dalį (palangę?)? Pirma mintis (žinoma, jei jūsų interjero stiliuje tai priimtina) - moldingas aplink lango nišą.
Pvz.
Kaip naujoj versijoj įkelti foto? Nu niekaip neprilimpa man ta nauja versija. Moku tik skaityt, daugiau jokių funcijų..... Nu dar pasirodo sypsenėlę įkelt.
Pas mane ne klasika tai jokių apvadų aplink langus nebus. tai kaip suprantu lieka tik uzbaigimo juosteles. Plastikas man nelabai patinka, bet aliuminio yra tik baltos ir skirtingų pilkumų. O plytelės pas mane su rusvu....
O vyrui jau reikia su detalėm visom pasakyt, nes jau ruošia sienas dažymui ir plytelių klijavimui.
Riba tarp dažytos sienos ir plytelių nuotraukoje aiškiai matyti.