QUOTE(saulyteee @ 2016 11 22, 10:20)
Aišku klausimas ne tame, bet man vis tiek neaišku, kam atskiras TIK dušas? ir 6kvadratai - juk nėra mažai, ten ir vonia su puodu tilptų jei jau norisi atskiro santechnikos kambario - tai viskas atsikrai
o kam man dvi vonios? plius papildovai viskas kainuoja, noresiu paguleti vonioj nueisiu iki jos per kolidoriu. Vaikai nores po dusu pasys ateis iki musu miegamono.
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 11 22, 10:39)
pas mus visa vonia 8m² ir ten telpa dvi kriauklės, vonia, puodas ir dar vietos bele kiek lieka. Galėtų dar ir dušo kabina nesunkiai tilpti. Bet nereikėjo. Pas jus 6m² ir telpa tik dušo kabina? ir čia jūs vadinate "labai nedideliė patalpa"? Aš galvojau koks 1,5m², ir tai įmanoma.
pas žmones visa virtuvė būna 5m² ir ten telpa ir viryklė ir orkaitė ir šaldytuvas ir stalas ir spintelės ir kriauklė ir .... ir dar lieka vietos šeimininkei
pas žmones visa virtuvė būna 5m² ir ten telpa ir viryklė ir orkaitė ir šaldytuvas ir stalas ir spintelės ir kriauklė ir .... ir dar lieka vietos šeimininkei
na man atrodo ji mazyte. man nepatinka kai viskas suspausta. PLius vyras nori didelio duso cia kaip kam didele kaip kam maza patalma. Man maza