QUOTE(ispamas @ 2016 11 21, 15:16)
Nežinau, ar į temą, atsiprašau, jei ne - gal kas nukreips kitur, bet iškilo nemalonus klausimas - pirkau butą, bet pasirodo su sena problema, o kadangi kaimynai apačioje taip pat pirko vos ne tuo pačiu metu, tai turim dovanėlę su ta pačia problema. Taigi, iš pradžių - pirktas butas, darytas remontas vonioje, keista viskas - nuo vamzdynų iki sienų klijavimo, bet dar prieš parduodant buvo sena problema apatiniam aukštui, apie kurią niekas nežinojom - šlampa apačioje esančio buto lubos. Iš apačios priežasties nesimato, mano bute viskas tvarkoje. Ateis pasižiūrėti seniūnijos santechnikas. Tai ką reiškia tas pasižiūrėjimas - visas mano remontas, pakeisti vamzdynai, grindys, sienos bus laužomi vien dėl pasižiūrėjimo? Ar galiu nesutikti? Nes problema, kaip sužinojau, sena ir žinoma, bet anksčiau buvo sakoma seniūnijos atstovų, kad kaltas kažkoks sujungimas net ne tarp mano ir žemiau esančio, bet tarp mano ir aukščiau esančio buto. Nežinau, gal aš čia labai painiai supašiau - pati labai pasimetus ir strese, bet kokios mano teisės mano bute šiuo atveju?
draudimą turite?
teisės - neleisti laužti
juk pirma - galite hipotezes išklausyti, paklausti ką jie siūlo ir pan. Ir ką tas laužymas duos? jei Jūs lauždami (t.y. darydami pilną remontą), kažko ten nematot. Man tai aišku mistika, kas ten gali būt. Ir ar ten bėda tikrai vonioje, o ne kur šalia jos, ar šalia kokio stovo..
aš pirmą išklausyčiau ir paskui galvočiau, dėl visų fizinių veiksmų ėmimosi.