QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 17, 13:10)
1-a nuotrauka - taip yra dabar ir nekenčiu, kai vaškas bėga į vonią, o su padėkliuku ar laikikliu netelpa pasidėt
2-a nuotrauka - taip noriu
3-ia, tai va taip panašiai aš sudeginau dušo žarną.
tada nebuvo juokinga
ir nu ką dabar man padarysi, nu man reikia .... ir prašom čia nesityčioti iš vargšės moteriškės priklausomybių
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 11 17, 13:17)
Aš manau čia nuo modelio priklauso. Jeigu kraštas nedidelis, jo bet kokiu atveju bus per mažai. Va čia mūsų vonios kampas.
panašiai pas mus buvo. per abu galus yra ten kažkiek vietos, gal ties kojom kiek daugiau, bet mane nervina buteliukai aplink galvą, o tuo labiau degantys reikalai ir su kojom aš mėgstu jas išsidėlioti ir taip ir anaip, todėl viskas, kas ten išdėliota, man trukdo. Lieka šonai, o ten niekas netelpa ir pas jus
nors pas mane gal dar mažiau vietos. bet tai čia gal nebūtinai visi turi tiokias problemas. Aš turiu, todėl vonia bus atitraukta, o plutelės išklijuotos ir po vonia ir visos sienos. Nes gali būti, jog aš kokį kartą ir padegsiu tą vonią va taip. tada reiks keist vonią. O kaip ją keist, jeigu ji ten įklijuota? ir kaip žinot, ar kita tiks į tą pačią vietą? Nes nu tokios pat gali ir nebebūti ir aš galiu tokios jau nebenorėti