QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 04, 09:27)
kai nori švariai, gražiai ir tvarkingai gyventi ir valai, arba nebent kaip longger ir siūlo, užsidedi akinius nuo saulės ir nieko nebematai
Šokolade, nu valiau ir aš. nepagalvok, kad nevala kažkokia. sąžiningai valiau ir tryniau. Nes tikėjau. Norėjau. Kad gražu būtų. Kiekvieną lašiuką, kiekvieną dėmelę. Aha. kokius 20 metų. paskui supratau, jog čia man vienai viso to grožio reikia, o likusiai šeimos daliai - šikt ir tapšnot, yra ten koks ratilas, ar nėra.
Tada užsikėliau sau koją ant kojos, pasileidau Butkutės "Man patinka" ir su tuo nauju suvokimu pradėjau kitą gyvenimą
Jeigu man atvedėt kietą vandenį ir jis kalkiuojasi ten visas - tai aš čia prie ko? Kas aš, vergė Izaura kokia? atveskit minkštą, bus švariau. Fig jiem.
Nu aišku, proto ribose viskas. stroinu diedus, tie ten pavalo, aš pavalau. Tik šiaip, jautrumas kiekvienai dėmelei kažkur dingo. Bet atsirado laiko stebėti kad ir šio ryto švininio dangaus fone vos besilaikančių paskutinių pageltusių lapų šokį. Nu ir šiaip, manikiūras ilgiau laiko