QUOTE(Tanite @ 2016 11 03, 14:02)
Ir kas svarbiausia, perskambinus n įstaigų, niekas nieko nežino, kaip kokia VMI ar sodra
Sako tarkitės su prižiūrinčia įmone, o kad jie tokie va
pokerį žaidėt kada nors? aš irgi ne, bet kas yra blefas žinau
nu tai sakykite, jog skambinote ten ir ten ir jums sakė jog viskas ok, ir jokių problemų pakabinti tą gyvatuką ir kad jis netgi labai rekomenduotinas toks. Kada pakabinsit? o tada jau jie turėtų pasakyti, kodėl jie nekabins. Tada sakykite, tas tai taip, bet gal galite raštiškai man atsakyti, aš norėsiu su tuo raštu nueiti ten ir ten, kur sakė, kad bus gerai. Tada jie sakys raštiškai ir kreipkitės. Tada jūs ir įduokite paruošta raštišką prašymą pakabinti gyvatuką. Tada jau jie privalės reaguoti ir raštiškai surašyti atsakymą, kodėl jie to nenori daryti, o ten ir bus motyvai nurodyti. O jeigu ten bus parašyta, jog išbalansuos sitstemą, tai paprašykite matavimų ir skaičiavimų ir jais paremtų išvadų.
nu kažkaip taip reiktų kovoti gražiuoju/oficialiuoju keliu.
Nors aš vis tiek juos aprėkčiau profilaktiškai ir neprofilaktiškai, dar ir iškeikčiau
ir pasamdyčiau atskirą santechniką, pakabintų jis man tas kopetėles tyliai ir čiau braškę prižiūrinčiai įmonei. Pradėčiau vėl rėkt, jiems prisiartinus arčiau, kaip per 5 metrus.