Papildyta:
as tai siulyciau ivertinti klase... pvz pas mane buvo A klases plyteles tai plytelcikas rankytem plojo ir matosi lygios, grazios plyteles. O pas kaimyne dejo tas zemesnes klases is isparduotuves tai kreivos, nors aisku geras meistras ir su tokiom gerai padarys...
Tikrai pasisekė Tikiuosi ir man taip bus
Klasės net nežinau Pavyzdžius pažiūrėjau ir sutariau su vadybininke, gavau išankstinę ir joje nėra jokia klasė parašyta
Papildyta:
Mes Tubadzin dėjom, iš Iriso pirkom, nors lenkuose tikrai buvo pigiau. Bet nenorėjom su transportavimu balamutintis. Kaip jau sakiau, grynų duženų nebuvo, o tas užsimetimas, koks tas minimaliai pas jus?
Tikrai nustebino, visuomet juos brangininkais skaičiau, maniau kaip Murestoj visi pasikėlę ir su savo kosminėm kainom, bet pasirodo viskas su jais gerai, malonūs ir kainos padorios
Va va, man taip pat. Kiekis didelis, tad patys neatsivešim, tai paskaičiavus transportą gaunasi ta pati kaina. O kurias Tubadzin išsirinkote? Man visai Solei patiko, jas į mūsų vonią pasirinkau sienoms Toks gana rizikingas derinys gausis, tai truputį su baime laukiu rezultato Kiek tiksliai užsimetėm net nežinau, vyras ten viską skaičiavo, bet sakė, kad užmetė nedaug ir tipo jei ką, tai dasakysim