QUOTE(B'ena @ 2016 11 02, 10:01)
man labai forma jos patiko, o ir aprašymas labai smagiai skamba
Gavau pasiūlymą 180 x 80 uz 599 eurus, tai kiek žiūrinėju visur, už tokią kainą net labai verta imti
O akmens masės man patiko viena, tai jau 1500 eurų ir tai mums neįperkama
Beje, sakykite kaip su plytelių atvežimu
Dabar toks laikas, kai daug draugų statosi namus, tai viena draugė užsisakė kažkokias krūtas plyteles, kurių teko laukti 16 savaičių, o kai gavo pamatė, kad apie 30 proc sudužę, tad teko suktis iš padėties ir pirkti iš to, kas yra sandėliuose, na jiems pinigus už tas grąžino. Kita draugė užsisakinėjo kitoje firmoje ir dužusių buvo 10 proc, bet neatgavo nei cento, tipo tai normalu ir jau įskaičiuota į nuolaidas
uzsakinejau, laukiau 3-4 savaites, nebuvo ne vienos suduzios ar brokuotos
pasiseke...
Papildyta:
QUOTE(B'ena @ 2016 11 02, 10:31)
Kol kas dar nieko nepirkom, tik pasiulyma gavom ir kainas labai geras viskam duoda. Na Lietuva svogeriu krastas ir rekomendacijos labai gerai
Plyteles as taip pat renkuosi nebrangias, visos is Paradyz ir Tubadzin
Tik viskas suskaiciuota gana tiksliai ir minimaliai uzsimetem, tad su baime laukiu jei bus daug nepanaudojamu
as tai siulyciau ivertinti klase... pvz pas mane buvo A klases plyteles tai plytelcikas rankytem plojo ir matosi lygios, grazios plyteles. O pas kaimyne dejo tas zemesnes klases is isparduotuves tai kreivos, nors aisku geras meistras ir su tokiom gerai padarys...