QUOTE(saulyteee @ 2016 10 13, 09:17)
Mes tai vadovavomės principu tokiu, kai nelabai mokam derint, ar kai nelabai žinom kaip, tai darom taip kaip galim geriausiai - nemokam margint ir nemarginam

nes kitaip tai ir prašaut stipriai galima

todėl jei nežinot kaip - tai siūlau daryt tiesiog dviejų spalvų vonią ir tiek

gražios ir sieninės ir grindinės

nedėčiau tų kvadratukų mažų

jei norisi spalvų - kabinkit spalvotus rankšliuosčius, muilines ir t.tt.
nes reikia nepamiršti, kad su tuo pamarginimu teks ilgai gyventi ir pasverti ar jis po 10 metų neatsibos. Vazelės, rankšluostukai, gėlytės, puodeliai 20 skirtingos spalvos buteliukų sukurs savo koloritą. Pamarginimui turėtų pakakti
Arba iš tikro turim labai aiškią viziją, nuomonę, tobulą skonį, tvirtai žinom ko norim, nesimėtom, neklausiam nuomonių ir darom vedami savo įsitikinimų
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 13, 09:18)
iš vonios visad pasidarysi dušą, o vat iš dušo vonios jau nepasidarysi
oj, Saulyteee, nebūtinai

bandėm mes iš tos vonios daryti dušą, po kokių 5 metų baigėm tas nesąmones ir vonia yra vonia. Nu negaliu aš įsirioglinti į tą vonią, užsitraukti visokiom užuolaidom ir vaidinti, jog man nepersiaura apsisukti, malonu, kai užuolaida prilimpa prie nugaros ir labai patogu stovėti ant užapvalinto vonios dugno. Nafig.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 10 13, 08:59)
Dar irgi mastau - ar virs tos sieneles daryti per visa siena veidrodi (gaunasi apie 3.1m ir butu iki duso sieneles aukscio) ar kabitni tik virs kriaukles mazdaug kaip dabar parodyta
aš balsuoju už veidrodį tik virš kriauklės

o tai dar netyčia gali pradėt praustis prie unitazo, jei rytas sunkesnis pasitaikys