Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

rastafarinas, o tu dirbi? nes man bėgiot bet kokiais orais sekasi, išskyrus dirbant biggrin.gif nu tikrai neaišku kada to laiko ištaikyt unsure.gif

Atsakyti
kur dingot? rastafarinas, kiba bėgimą metei?
ataka, tu tikrai turi ką papasakot, abejoju, kad nebėgi smile.gif

kalėdiniai kaip sekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 18 gruodžio 2016 - 14:29
QUOTE(bamba @ 2016 12 18, 12:19)

kalėdiniai kaip sekės?

paskutines 2sav , begu kada lieka laiko, nuo vakareliu kalediniu, gimtadieniu ir kalediniu pirkiniu, tai ne kazka smile.gif bet visada gruodi leidziu sau maloniai praleisti smile.gif paziurėjau suvestine siais metais praejau 800km prabėgau 1756km na reikai iki 1800km datempti biggrin.gif rastafarinas maciau juda po truputi smile.gif
Atsakyti

kalėdiniai kaip sekės?

Jezus aš vis atsimenu tą užklausimą, bet laiko taip ribotai. Tai jo, po "turputį" - dabar taip nuspręndžiau, kad geriau dažniau [hm, ] po 5-6, nei kad po 10 km. Nu vis kažkas. Sukuosi kaip voverė kažkaip, o tas oras toks... Pilka, norisi į "adijalus" susiupus gulėt. Tai va ant 5km tai pats tas - kažkaip į dušą eit prasmingiau :D Į Kalėdinį nebėgau, nes tinginys buvo suėmęs. Ir tada pagalvojau, kad "ai, ko čia plėšytis", "pasitaupysiu" :D. Ir tai, Adventas, susikaupimas - o visi laksto kaip paklaikę  :D  :D  :D 

Atsakyti

Žiūriu po du kart naujoj versijoj vis papost'inu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 gruodžio 2016 - 21:17
Nu ką vakar prasilėiau jau "pagarbiau". kažkaip lengva buvo. Gal tas oras, toks drėgnas - man labai labai. Kai šaltukas tai net odo gaola - taip nužvarbina, kad ir us riebiu kremu, vus tiek, "gaila" biggrin.gif
O šiaip, tai kai rašiau '"tingiu", nu tai tas tingiu reiškė kad vietoje Kalėdinio bėgimo pasirinkau kepti imbierinius sausainius ir namelius biggrin.gif. Tai čia nu , pasitaisau kažkiek 4u.gif biggrin.gif

Bet tai jūs, ataka su bamba, ir pavarėt kilometrų! Nu aš gal irgi gal "susiapvalinsiu" iki tam tikro skaičiaus, žiūrėsiu, jei sausainių kepimas nepavilios biggrin.gif
Atsakyti
Tai pavarei, bamba, ką? new_russian.gif
- Endmondo premijos, medaliai, tempai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nežinau, keistai tas endomondo rodo, kad 10km per 50:07 buvo (kas yra keliom sekundėm greičiau nei prieš tai buvo), o strava sako kad 50:27. Tai nežinau ar iš skirtingų intervalų suskaičiavo ir kaip iš tikro buvo neaišku, nes visi matavimai iš vieno įrenginio, tik suunto buvau įsijungus.
Šiaip nesunkūs tie 12km kalėdinio buvo, oras vėsus. Tik kojas sušlapau, balų buvo, patižusio sniego.

O šiaip nebebėgu, susirgau. Vaikai pirma atkrito, kažkas panašaus į gripą, matyt ir aš užsikrečiau. Turbūt pirmą kart per savo suaugusį amžių sergu tiek, kad negaliu bėgt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 22 gruodžio 2016 - 10:01

Sveikatos, bamba. Ojej, kad tik išsveiktumėt visi, ir išsveiksit  :4u:

Atsakyti
ir aš bėgioju - tobulas sportas:) tik neseniai perskaičiau Barkausko straipsnį, kad moteriškos figūros (kai klubai platesni) moterims geriau nebėgiot, kažkiaip ten blogai kaulams ar stuburui... bet vistiek bėgioju:D kaifas:)
Atsakyti
QUOTE(jolanta.stra @ 2017 01 23, 16:54)
ir aš bėgioju - tobulas sportas:) tik neseniai perskaičiau Barkausko straipsnį, kad moteriškos figūros (kai klubai platesni) moterims geriau nebėgiot, kažkiaip ten blogai kaulams ar stuburui... bet vistiek bėgioju:D kaifas:)

Laba,

Kaip įdomiai - neteko dar tokių dalykų girdėt. Man regis - raumenynas geras, bėgi neklišai, nesikūprini ten kaip nors smile.gif, tinkami batai, neforsuoji per jėgą - ir ką jau ten tiem kaulam, ir dar kad būtent pletsnių klubų? kai viršsvoris, tada jau kažkaip atodytų kad rizikos didesnės...

Sėkmės bėgiojant!
---
Atsakyti
o kas tas barkauskas? biggrin.gif
Atsakyti