Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 15, 19:37)
Susirodė man Endomondo kažkas  biggrin.gif
Faina tos Karoliniškės. Bet šį syk iki Vilniaus jau sunku man...  biggrin.gif Nors gundžiausi, ir dar gundysiuos iki paskutinės registracijos dienos [ryt biggrin.gif ]

Parašysi, kaip sekės  4u.gif  smile.gif

tai šiaip laksčiau gal smile.gif

lyg ir lietų žada, tai įtariu maloniai kabarosiuos. Dabar daugiausiai centre lygumom bėgioju, nežinau kaip reiks prisimint kalnus, keiksiuos tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 11 15, 22:43)
tai šiaip laksčiau gal smile.gif

lyg ir lietų žada, tai įtariu maloniai kabarosiuos. Dabar daugiausiai centre lygumom bėgioju, nežinau kaip reiks prisimint kalnus, keiksiuos tikrai biggrin.gif

O jei dar dumblas? Aš šnd ir taip, bevaikščiodama, žirgliojau biggrin.gif
Tai jau lauksim įspūdžių smile.gif. 4u.gif
Atsakyti
prabėgau karoliniškių traile smile.gif Laipiot buvo sunku, net labai. Bet dabar kai jau namie, galvoju, gal kiek lengviau nei sapieginėj. Labai noriu tikėt, kad esu geresnėj formoj, bet iš tiesų nežinau biggrin.gif
Aišku finišavau galiorkoj kaip visad, bet pagal pojūčius tikrai truputį geriau atrodo
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 11 19, 19:24)
prabėgau karoliniškių traile smile.gif Laipiot buvo sunku, net labai. Bet dabar kai jau namie, galvoju, gal  kiek lengviau nei sapieginėj. Labai noriu tikėt, kad esu geresnėj formoj, bet iš tiesų nežinau biggrin.gif
Aišku finišavau galiorkoj kaip visad, bet pagal pojūčius tikrai truputį geriau atrodo

Aukšti sukilimai, ar dumblas? biggrin.gif
Bet oras tai fainas buvo, ar ne?
Kiek km lėkei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 19, 18:16)
Aukšti sukilimai, ar dumblas?  biggrin.gif
Bet oras tai fainas buvo, ar ne?
Kiek km lėkei?  smile.gif

oras fainas, nelijo, vėsu,malonu, neslidu. Sukilimai vietomis nemaži, vienas kalnas toks iš vaizdo užmušantis buvo, pribėgu, užverčiu galvą ir pabaigos neįžiūriu, ir visiškai status. Purvo keliose vietose buvo, ten jau aš kaip balerina manevravau,labai bijojau griut veidu į žemę su visom šakom ir akmenim biggrin.gif 14km
tu kunors planuoji artimiausiu metu? man iki kalėdinio ramu (jei nepramuš koks durnumas), kalėdinį vilniuj bėgsiu, nes darbas finansuoja, neopraleidžiu tokių progų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 11 19, 21:44)
oras fainas, nelijo, vėsu,malonu, neslidu. Sukilimai vietomis nemaži, vienas kalnas toks iš vaizdo užmušantis buvo, pribėgu, užverčiu galvą ir pabaigos neįžiūriu, ir visiškai status. Purvo keliose vietose buvo, ten jau aš kaip balerina manevravau,labai bijojau griut veidu į žemę su visom šakom ir akmenim biggrin.gif 14km
tu kunors planuoji artimiausiu metu? man iki kalėdinio ramu (jei nepramuš koks durnumas), kalėdinį vilniuj bėgsiu, nes darbas finansuoja, neopraleidžiu tokių progų smile.gif

Tas aukštas kalnas labai jau intriguoja smile.gif Fainai.
Aš tai irgi, planuoju nebent į Kauno Kalėdinį [BMK organizuoja]. Pernai lb gera atmosfera buvo. Nuotaikos fainos, sniego 0, bet visi - kas netingėjo - kalėdiškai taip pasipuošę, linksmi smile.gif
Atsakyti
kaip sekas?
šian neplanuotai sudalyvavau 'ūsai bėga' smile.gif man labai patiko, tik mažokai atstumo gavos.

Išbandžiau dar naujas Craft firmos timpas žiemines, nerealiai patogios, fainesnės už visus karrimor. Nors ir kainavo nemažai, lyg apie 60eur buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 11 26, 19:30)
kaip sekas?
šian neplanuotai sudalyvavau 'ūsai bėga' smile.gif man labai patiko, tik mažokai atstumo gavos.

Išbandžiau dar naujas Craft firmos timpas žiemines, nerealiai patogios, fainesnės už visus karrimor. Nors ir kainavo nemažai, lyg apie 60eur buvo unsure.gif

Labas,

O kur čia tokia Craft firma? Karrimor tai mano galva nu jau tokios prie paprastensių, bet OK ištiesų visai. Kaip būtent Craft atradai? [ne tai ir Nike yra, adidas smile.gif]

Kiek bėgai su "ūsais" ?smile.gif

AŠ tai jau retas bėgikas darausi - vos laiko randu. Bet vakar lb smagiai prasilėkiau - tas vėjas, sausas oras, lapai rudi tik skrenda - labai gražu, akis tas rudumas gerai nuteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 27, 08:20)
Labas,

O kur čia tokia Craft firma? Karrimor tai mano galva nu jau tokios prie paprastensių, bet OK ištiesų visai. Kaip būtent Craft atradai? [ne tai ir Nike yra, adidas smile.gif]

Kiek bėgai su "ūsais" ?smile.gif

AŠ tai jau retas bėgikas darausi - vos laiko randu. Bet vakar lb smagiai prasilėkiau - tas vėjas, sausas oras, lapai rudi tik skrenda - labai gražu, akis tas rudumas gerai nuteikia smile.gif

Na manau ir siustis galima tą craft,aš tai pas musiškius pirkau 'aplenk save', jie prekiauja.Teigia, kad labai geri daiktai, būtent kad skirta žiemai ir t.t. Aš daug nebandžius, bet palyginus su karimortai tikrai super daiktas tos timpos smile.gif Ir jaučias kokybė, medžiaga visai kita, pasiuvimas.

Turėjom lyg 7.7km bėgt, gavos 6.8 Samanom miške palakstėm, tik aš ūsų nespėjau nusipiešt biggrin.gif

Aš irgi nespėju bėgt, tai beveik visad darbe per pietus bėgioju, iš namų niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 lapkričio 2016 - 09:50
Nu kai jau nudrengsiu Karimorus, žiūrėsiu, gal ir deal'as. Nors dabar tai tikrai dar tu su pūkeliu nesidedu. Per samanas gerai visai:) Kaune tai lyg gruodžio 17 bus Kalėdinis - žiūrėsiu, gal pavyks. smile.gif
Atsakyti
kazkaip buvau jus pametusi biggrin.gif puslapis iskrito is favoritu biggrin.gif is siek tiek jau atsalus lendu i storas tympas o dar salciau begioju su sitom http://www.s-sportas...rot_kelnes/1324 , sportinukas, termo ilgom rankvem ir nuo vejo ir lietaus striukyte smile.gif butina kaklo movas, pirstines (spec pritaikyta ir siltesniu oru arba su geru minusu) ir kepure smile.gif
Jai nebegu nuvargusi ar be miego is po nakties, kojos nesipina, bet siaip visada man zvalumo suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 11 27, 21:10)
kazkaip buvau jus pametusi biggrin.gif  puslapis iskrito is favoritu biggrin.gif is siek tiek jau atsalus lendu i storas tympas o dar salciau begioju su sitom http://www.s-sportas...rot_kelnes/1324 , sportinukas, termo ilgom rankvem ir  nuo vejo ir lietaus striukyte smile.gif  butina kaklo movas, pirstines (spec pritaikyta ir siltesniu oru arba su geru minusu) ir kepure smile.gif
Jai nebegu nuvargusi ar be miego is po nakties, kojos nesipina, bet siaip visada man zvalumo suteikia smile.gif

Aha, "pametei" čia mus, be globos palikai biggrin.gif 4u.gif
Va va - ir man to žvalumo suteikia.
Žėsim, kaip čia šią žiemužę, kiek pavyks išbėgiot. Vasarą taip smagiai sau bėgiojau, per savaitę po 30 jau visai norma buvo. O dabar, žiūriu, duok Die bent 15ka, ar 10 vos ištaikau... Nors šitas oras tai man pats tas, toks iki Naujų metų. Vieną dieną per šlapdribą bėgau, norėjau15, bet po 13 jau sakiau "gana", kažkaip užkniso, valgyt ėmiau norėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 lapkričio 2016 - 20:42