Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

Meginos labai norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, ieškau sau drabužių bėgimui žiemą ( bėgioju dėl savęs, bėgimuose nedalyvauju smile.gif ) ar tokią striukė tiktų bėgimui žiemą? ačiū 4u.gif

https://www.joesnewb...61139/wj61139bk
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2016 11 07, 11:35)
Meginos labai norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, ieškau sau drabužių bėgimui žiemą ( bėgioju dėl savęs, bėgimuose nedalyvauju smile.gif ) ar tokią striukė tiktų bėgimui žiemą? ačiū 4u.gif

https://www.joesnewb...61139/wj61139bk

Sunku patart. Iš pirmo žvilgsnio tai ką - normali, gera striukė. Bet gkai pačiupinėji 'materjolą' tai aiškiau būna, žinoma.
Man tai, tarkim, kone iki Naujų metų jokių striukių nereik (iki - 5, jei gerai atmintis rodo) . Tokią deduos po bėgimo [tokia windproof turiu, brooks firmos, bet aš joje šuntu], kad nesušąlt. Kai minus 10 ir daugiau aš velkuosi vilnonius base layer, arba tiesgio apatinius, ir kokį tai heat-gear turiu sintetinį bliuzoną. Man aktualu gerklė, tai šaliką arba movą, ausim ir pirštines. O kai labai šąlta tai jau nežinau. Daugiausia buvo -17, tai dėjausi base layer vilnonį, tą šiltesnį sintettinį-nežinau kaip pavadint, maikę/sewater, ir vilnonį megztinį [tokį vdutinio storumo, ne baisiai jau storą].
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 08 lapkričio 2016 - 18:11
Ačiū už atsakymą. Aš jau užsisakiau šią, kiek didesnę. Ketinu po apačia šiltesnius apatinius dėtis. Šiaip jau bėgiojant prisirengti pastebėjau, kad neverta.kažkaip nešalta:-)na bandysiu bėgioti ir žiemą. Manau bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 22:35)
Ačiū už atsakymą. Aš jau užsisakiau šią, kiek didesnę. Ketinu po apačia šiltesnius apatinius dėtis. Šiaip jau bėgiojant prisirengti pastebėjau, kad neverta.kažkaip nešalta:-)na bandysiu bėgioti ir žiemą. Manau bus gerai.

Bus gerai smile.gif Gero bėgiojimo, ir sveikatos smile.gif
- Parašykit, kaip sekasi su ta striuke, o ir apskritai, prašom užsukt, čia mes labai fainos ir draugiškos smile.gif
Atsakyti
Rastafarinas tikrai draugiškos tą seniai pastebėjau. 4u.gif iš asmeninių pastebėj-imų man bėgimas stresą nuima, tas labai nustebino ir nudžiugino, norėjau porą kg numesti , o atpalaidavau nervus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 23:43)
Rastafarinas tikrai draugiškos tą seniai pastebėjau. 4u.gif iš asmeninių pastebėj-imų man bėgimas stresą nuima, tas labai nustebino ir nudžiugino, norėjau porą kg numesti , o atpalaidavau nervus biggrin.gif

Tai va, tikrai tas bėgimas į naudą biggrin.gif
O šiaip tikrai. Man užsipildė laisvalaikis, ir irgi - atsipalaidavimas. Kai nežinau kur dėtis nuo proto darbo / nuvargimo, kai sukasi ten ir sukasi biggrin.gif - tik šoki į aprangą ir varai. Kažkaip iįsirikiuoja iš naujo visi prioritetai ir vertybės, persidėlioja, į stalčiukus susirūšiuoja. - Naujas lapas !
---
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 21:43)
Rastafarinas tikrai draugiškos tą seniai pastebėjau.  4u.gif iš asmeninių pastebėj-imų man bėgimas stresą nuima, tas labai nustebino ir nudžiugino, norėjau porą kg numesti , o atpalaidavau nervus biggrin.gif

man irgi bėgimas labiau nervams negu svoriui smile.gif atsipalaiduoju, gerai praleidžiu laiką. Svoriui reiktų mitybą tvarkytis, ko pasekoj bučiau pikta ir nelaiminga. Tai tiesiog bėgu ir nesisveriu smile.gif
Atsakyti
Bamba, tu čia kokiam bėgime dalyvavai? hmm.gif
---
Dar turiu klausimą, greičiausiai atakai26 smile.gif o gal ir netik smile.gif

Merginos, ar jum būna, kad bėgant ima miegas? Nu kaip mane šnd ėmė... Kojos bėga, o galva miegot nori biggrin.gif - Ar čia gal kokia rudeninė adaptacija? hmm.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 12, 22:28)
Bamba, tu čia kokiam bėgime dalyvavai?  hmm.gif
---
Dar turiu klausimą, greičiausiai atakai26 smile.gif o gal ir netik smile.gif

Merginos, ar jum būna, kad bėgant ima miegas? Nu kaip mane šnd ėmė... Kojos bėga, o galva miegot nori  biggrin.gif  - Ar čia gal kokia rudeninė adaptacija?  hmm.gif  biggrin.gif

Pradedi ziovauti? Tai greiciausiai reiskia kad atsipalaiduoji arba paprasciausiai truksta deguonies.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 13, 10:13)
Pradedi ziovauti? Tai greiciausiai reiskia kad atsipalaiduoji arba paprasciausiai truksta deguonies.

Ir aš taip galvojau. smile.gif
Net juokavau grįžus, sakau: "šnd deguonies biškį mažai padavė" biggrin.gif [o paskui pasidarė taip futuristiškai niūriai nejuokinga... unsure.gif ]
Atsakyti
rastafarinas, apie kokį tu bėgimą? nedalyvavau kuris laikas atrodo niekur unsure.gif ateinantį sekmadienį planuoju trail taurėj, karoliniškių etape kalniukus prisimint smile.gif

aš atvirkščiai, kažkokia atsibudus jaučiuos, šiaip visą gyvenimą baisi miegalė.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 11 15, 20:17)
rastafarinas, apie kokį tu bėgimą? nedalyvavau  kuris laikas atrodo niekur unsure.gif ateinantį sekmadienį planuoju trail taurėj, karoliniškių etape kalniukus prisimint smile.gif

aš atvirkščiai, kažkokia atsibudus jaučiuos, šiaip visą gyvenimą baisi miegalė.

Susirodė man Endomondo kažkas biggrin.gif
Faina tos Karoliniškės. Bet šį syk iki Vilniaus jau sunku man... biggrin.gif Nors gundžiausi, ir dar gundysiuos iki paskutinės registracijos dienos [ryt biggrin.gif ]

Parašysi, kaip sekės 4u.gif smile.gif
Atsakyti