Meginos labai norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, ieškau sau drabužių bėgimui žiemą ( bėgioju dėl savęs, bėgimuose nedalyvauju ) ar tokią striukė tiktų bėgimui žiemą? ačiū
https://www.joesnewb...61139/wj61139bk
QUOTE(voras34 @ 2016 11 07, 11:35)
Meginos labai norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, ieškau sau drabužių bėgimui žiemą ( bėgioju dėl savęs, bėgimuose nedalyvauju ) ar tokią striukė tiktų bėgimui žiemą? ačiū
Sunku patart. Iš pirmo žvilgsnio tai ką - normali, gera striukė. Bet gkai pačiupinėji 'materjolą' tai aiškiau būna, žinoma.
Man tai, tarkim, kone iki Naujų metų jokių striukių nereik (iki - 5, jei gerai atmintis rodo) . Tokią deduos po bėgimo [tokia windproof turiu, brooks firmos, bet aš joje šuntu], kad nesušąlt. Kai minus 10 ir daugiau aš velkuosi vilnonius base layer, arba tiesgio apatinius, ir kokį tai heat-gear turiu sintetinį bliuzoną. Man aktualu gerklė, tai šaliką arba movą, ausim ir pirštines. O kai labai šąlta tai jau nežinau. Daugiausia buvo -17, tai dėjausi base layer vilnonį, tą šiltesnį sintettinį-nežinau kaip pavadint, maikę/sewater, ir vilnonį megztinį [tokį vdutinio storumo, ne baisiai jau storą].
Ačiū už atsakymą. Aš jau užsisakiau šią, kiek didesnę. Ketinu po apačia šiltesnius apatinius dėtis. Šiaip jau bėgiojant prisirengti pastebėjau, kad neverta.kažkaip nešalta:-)na bandysiu bėgioti ir žiemą. Manau bus gerai.
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 22:35)
Ačiū už atsakymą. Aš jau užsisakiau šią, kiek didesnę. Ketinu po apačia šiltesnius apatinius dėtis. Šiaip jau bėgiojant prisirengti pastebėjau, kad neverta.kažkaip nešalta:-)na bandysiu bėgioti ir žiemą. Manau bus gerai.
Bus gerai Gero bėgiojimo, ir sveikatos
- Parašykit, kaip sekasi su ta striuke, o ir apskritai, prašom užsukt, čia mes labai fainos ir draugiškos
Rastafarinas tikrai draugiškos tą seniai pastebėjau. iš asmeninių pastebėj-imų man bėgimas stresą nuima, tas labai nustebino ir nudžiugino, norėjau porą kg numesti , o atpalaidavau nervus
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 23:43)
Rastafarinas tikrai draugiškos tą seniai pastebėjau. iš asmeninių pastebėj-imų man bėgimas stresą nuima, tas labai nustebino ir nudžiugino, norėjau porą kg numesti , o atpalaidavau nervus
Tai va, tikrai tas bėgimas į naudą
O šiaip tikrai. Man užsipildė laisvalaikis, ir irgi - atsipalaidavimas. Kai nežinau kur dėtis nuo proto darbo / nuvargimo, kai sukasi ten ir sukasi - tik šoki į aprangą ir varai. Kažkaip iįsirikiuoja iš naujo visi prioritetai ir vertybės, persidėlioja, į stalčiukus susirūšiuoja. - Naujas lapas !
---
QUOTE(voras34 @ 2016 11 08, 21:43)
man irgi bėgimas labiau nervams negu svoriui atsipalaiduoju, gerai praleidžiu laiką. Svoriui reiktų mitybą tvarkytis, ko pasekoj bučiau pikta ir nelaiminga. Tai tiesiog bėgu ir nesisveriu
Bamba, tu čia kokiam bėgime dalyvavai?
---
Dar turiu klausimą, greičiausiai atakai26 o gal ir netik
Merginos, ar jum būna, kad bėgant ima miegas? Nu kaip mane šnd ėmė... Kojos bėga, o galva miegot nori - Ar čia gal kokia rudeninė adaptacija?
---
Merginos, ar jum būna, kad bėgant ima miegas? Nu kaip mane šnd ėmė... Kojos bėga, o galva miegot nori - Ar čia gal kokia rudeninė adaptacija?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 12, 22:28)
Bamba, tu čia kokiam bėgime dalyvavai?
---
---
Pradedi ziovauti? Tai greiciausiai reiskia kad atsipalaiduoji arba paprasciausiai truksta deguonies.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 11 13, 10:13)
Pradedi ziovauti? Tai greiciausiai reiskia kad atsipalaiduoji arba paprasciausiai truksta deguonies.
Ir aš taip galvojau.
Net juokavau grįžus, sakau: "šnd deguonies biškį mažai padavė" [o paskui pasidarė taip futuristiškai niūriai nejuokinga... ]
rastafarinas, apie kokį tu bėgimą? nedalyvavau kuris laikas atrodo niekur ateinantį sekmadienį planuoju trail taurėj, karoliniškių etape kalniukus prisimint
aš atvirkščiai, kažkokia atsibudus jaučiuos, šiaip visą gyvenimą baisi miegalė.
QUOTE(bamba @ 2016 11 15, 20:17)
rastafarinas, apie kokį tu bėgimą? nedalyvavau kuris laikas atrodo niekur ateinantį sekmadienį planuoju trail taurėj, karoliniškių etape kalniukus prisimint
Susirodė man Endomondo kažkas
Faina tos Karoliniškės. Bet šį syk iki Vilniaus jau sunku man... Nors gundžiausi, ir dar gundysiuos iki paskutinės registracijos dienos [ryt ]
Parašysi, kaip sekės