Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(ataka26 @ 2016 10 17, 21:18)
ne 21val startas Vilniuje , va visa info http://www.s-sportas...naujienos/v/427
Nakti net ir geriems orentacininkams yra ka veikti , čia diena viskas, kad galėtų didesnė masė išbandyti smile.gif

Taip kaip aš tenvsuskaičiau toj FB nuorodojv biggrin.gif
Nu tikrai buvo parašyta tas 21:00, dar antrą syk pažiūrėjau biggrin.gif Gal ten kokiem pažengusiem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 spalio 2016 - 07:44
rastafarinas buvai Šiauliuose ir neprasinešei ???? kas čia dabar/ būtumėm kartu prabėgusios , būčiau aprodžius gražias vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 22, 11:33)
rastafarinas buvai Šiauliuose ir neprasinešei ???? kas čia dabar/ būtumėm kartu prabėgusios , būčiau aprodžius gražias vietas smile.gif

Ai, kad mat nežinojau, skaudės tą kulną ar ne, ir išvis, nebuvau tikra, ar bėgsiu biggrin.gif. Tai jei dar išpuls kada atvykt, pranešiu iš anksto, - gal pavyks ką paplanuot, kokią traselę gal įdomesnę 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 spalio 2016 - 14:30
Bamba, gal lėksi? https://dbtopas.lt/t...t/varz/2016208# Karoliniškių trail
---
O aš šnd prasilėkiau su tais batais biggrin.gif Iš tikro tai nejuokinga. Tikrai reikia prie jų priprast. Priminė jausmą užsidėjus pačiūžas, kai įstato kulną ir blauzdą tvirtai.

Kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 26, 20:53)
Bamba, gal lėksi? https://dbtopas.lt/t...t/varz/2016208# Karoliniškių trail
---
O aš šnd prasilėkiau su tais batais  biggrin.gif Iš tikro tai nejuokinga. Tikrai reikia prie jų priprast. Priminė jausmą užsidėjus pačiūžas, kai įstato kulną ir blauzdą tvirtai.

Kaip sekasi?  smile.gif

labai noriu ten. Žiūrėsim. Nespėju niekur, dirbu blin verysad.gif
o tu kurnors planuoji?

man tas pats su visais paaukštintais, bėgimo batais, jaučiuos tikrai kaip ant pačiūžų. Bet aš jau žinau, kad sukilimas kulne man netinka.... tavo atveju sunku ir pakomentuot. Nors tu iki šiol su gan neutraliais bėgiojai, link basakojų tų, tai gal ir tu būsi viena iš tų keistuolių unsure.gif

http://begant.blogsp...ndu-begimo.html
kosmosas ane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 28 spalio 2016 - 17:43
QUOTE(bamba @ 2016 10 28, 18:42)
labai noriu ten. Žiūrėsim. Nespėju niekur, dirbu blin verysad.gif
o tu kurnors planuoji?

man tas pats su visais paaukštintais, bėgimo batais, jaučiuos tikrai kaip ant pačiūžų. Bet aš jau žinau, kad sukilimas kulne man netinka.... tavo atveju sunku ir pakomentuot. Nors tu iki šiol su gan neutraliais bėgiojai, link basakojų tų, tai gal ir tu būsi viena iš tų keistuolių unsure.gif

http://begant.blogsp...ndu-begimo.html
kosmosas ane

Nu aš dar bandysiu įvaldyt tuos batus. Kažkaip kitaip ėgt su jais reikia, bet nu tokie geruliai, daug atšvaitų - nu kaip dabar, nu ? biggrin.gif
Aš tai niekur neplanuoju. Nebent va bus Kaune BMK Kalėdinis bėgimas. Nors ir tos Karoliniškės vilioja. Bet kai daug darbų, tai kartais jau nors kiek noris namie ramiai pabūt, o tai vis lėki leki žmogus smile.gif .

---
24 val. ... Įspūdinga. Man įdomu, kad sedais galvoj jau kad ir po kokių 10 valandų bėgimo? O kūne kokie procesai?
Tas Grinius, ultramarat.- 27,5 val. yra išbėgęs. Nu kažkaip daro įspūdį, labai...

Aaaa, matau ten aprašytos būsėnso - einu skaityt [nors jau akys "varva" nuo PC]
Atsakyti
Nu ką, perskaičiau. Eina sau. Nesupratau - net susigraudinau, kai jau finišavo doh.gif unsure.gif 4u.gif
---
Žodžiu, kai tokius paskaitai, tai atrodro, net gėda pasidaro, kad maratonas tau atrodo "daug" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 28, 17:49)
Nu aš dar bandysiu įvaldyt tuos batus. Kažkaip kitaip ėgt su jais reikia, bet nu tokie geruliai, daug atšvaitų - nu kaip dabar, nu ?  biggrin.gif
Aš tai niekur neplanuoju. Nebent va bus Kaune BMK Kalėdinis bėgimas. Nors ir tos Karoliniškės vilioja. Bet kai daug darbų, tai kartais jau nors kiek noris namie ramiai pabūt, o tai vis lėki leki žmogus smile.gif .

---
24 val. ... Įspūdinga. Man įdomu, kad sedais galvoj jau kad ir po kokių 10 valandų bėgimo? O kūne kokie procesai?
Tas Grinius, ultramarat.- 27,5 val. yra išbėgęs. Nu kažkaip daro įspūdį, labai...

Aaaa, matau ten aprašytos būsėnso - einu skaityt [nors jau akys "varva" nuo PC]

na jei ką, į rankas pasimk po batą, jei tikrai gražūs ir su atšvaitais biggrin.gif o jei rimtai, tai nu bandyk, bet jei matysi, kad netinka, nesitraumuosi gi vien dėl to, kad geruliai biggrin.gif bet gal dar tiks jie

aš skaitau visus tuo potyrius ir man neatrodo neįmanoma fiziškai, bet atrodo neįmanoma tam pasiryžti. Nu kaip savo noru apsispresti dalyvaut tokiam idiotiškam renginy, kur reik parą bėgt, 1.5km stadiono ratuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 28, 20:22)
na jei ką, į rankas pasimk po batą, jei tikrai gražūs ir su atšvaitais biggrin.gif o jei rimtai, tai nu bandyk, bet jei matysi, kad netinka, nesitraumuosi gi vien dėl to, kad geruliai biggrin.gif bet gal dar tiks jie
aš skaitau visus tuo potyrius ir man neatrodo neįmanoma fiziškai, bet atrodo neįmanoma tam pasiryžti. Nu kaip savo noru apsispresti dalyvaut tokiam idiotiškam renginy, kur reik parą bėgt, 1.5km stadiono ratuku unsure.gif

Ajej, neužfiksavau [arba neprikėjau biggrin.gif ], kad ten toks ratukas, džyzus... Čia jau žiauru, aš vieną kartą pradžioje bandžiau, ir nepatiko; nors čia va bėgioju, apie 2 km ratas "mano" [kai pripranti, tai visai net ok]. Šiaip, tas 24 h daro įspūdį, bet ratuku... unsure.gif

Bet tai ko tik nebūna šioj žemelėj... Padarė įspūdį.

Atsakyti
tokio trumpumo trasa yra spec daroma, kad viskas būtų prie vietos: med pagalba, maitinėlės,wc,tave aptarnaujanti komanda, ratu skaiciavimas, arbitrai visi vienoje vietoje, nereikia didelio kiekio pagalbininku, nes ilgesneje trasoje ju reiketu daugiau, kad viska uztikrinti
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 28, 18:37)
Ajej, neužfiksavau [arba neprikėjau  biggrin.gif ], kad ten toks ratukas, džyzus... Čia jau žiauru, aš vieną kartą pradžioje bandžiau, ir nepatiko; nors čia va bėgioju, apie 2 km ratas "mano" [kai pripranti, tai visai net ok]. Šiaip, tas 24 h daro įspūdį, bet ratuku...  unsure.gif

Bet tai ko tik nebūna šioj žemelėj... Padarė įspūdį.

na bet kiek gi tu bėgi tuo 2km ratu...na 5-6 ratus. Aš irgi kartais mėgstu ratus, užeina tokia nuotaika, pasiemu muzikos (šiaip bėgu be jos) ir bėgu kur mastyt mažiausiai reik, pvz ratu. Bet parą...ji nubėgo beveik 200km tuo ratuku, net nenoriu pagalvot kiek turėjo užknisti...
tikrai, ko tik nebūna
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 28, 20:46)
tokio trumpumo trasa yra spec daroma, kad viskas būtų prie vietos: med pagalba, maitinėlės,wc,tave aptarnaujanti komanda, ratu skaiciavimas, arbitrai visi vienoje vietoje, nereikia didelio kiekio pagalbininku, nes ilgesneje trasoje ju reiketu daugiau, kad viska uztikrinti

Aišku 4u.gif

QUOTE(bamba @ 2016 10 28, 20:48)
na bet kiek gi tu bėgi tuo 2km ratu...na 5-6 ratus. Aš irgi kartais mėgstu ratus, užeina tokia nuotaika, pasiemu muzikos (šiaip bėgu be jos) ir bėgu kur mastyt mažiausiai reik, pvz ratu. Bet parą...ji nubėgo beveik 200km tuo ratuku, net nenoriu pagalvot kiek turėjo užknisti...
tikrai, ko tik nebūna

NU bet ačiū, kad užrodei tą website - labai įdomu paskaityti 4u.gif
Atsakyti