Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(bamba @ 2016 10 15, 06:56)
o kokios tos užduotys pvz? kažką surast ar pan? aš biški su orientacijos trūkumu, tai jaučiu negrižčiau iš trasos išvis biggrin.gif

pvz uzpraitais metais atsizymejimas buvo ant avies uzdetas turejai ta avi pasigaut ir atsizymet, arba buvo pelkes viduryje 9saloje) turejai per rastuka ten nusliauzti , uz tokias stoteles duoda papildomai tasku , praitais metai buvo mieste, tai lengviau orentuotis, miske jau turi su tikru orentacininku varyt
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 15, 08:49)
pvz uzpraitais metais atsizymejimas buvo ant avies uzdetas turejai ta avi pasigaut ir atsizymet, arba buvo pelkes viduryje 9saloje) turejai per rastuka ten nusliauzti , uz tokias stoteles duoda papildomai tasku , praitais metai buvo mieste, tai lengviau orentuotis, miske jau turi su tikru orentacininku varyt

lotuliukas.gif oj negaliu biggrin.gif avį pagaut, nu super sportas, bent neliūdna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 15, 09:52)
lotuliukas.gif  oj negaliu biggrin.gif avį pagaut, nu super sportas, bent neliūdna lotuliukas.gif

čia toks integruotas su pramoga biggrin.gif kad labai nesijaustu nuovargis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 15, 10:52)
lotuliukas.gif  oj negaliu biggrin.gif avį pagaut, nu super sportas, bent neliūdna lotuliukas.gif

Geras. Avytei streso jaučiau daugiau nei bėgikams kartu su orientacininkais sudėjus biggrin.gif

O aš prasibėgau "Kauno ruduo - 2016". Lyginat su praeitais metais, atbėgau grečiau lygiai 1:30 min. Turint omeny, kad vėl achilas atsinaujino, (nes mat su kablais dama pprisivaikščiojo 4nį, tai 5 nį vakare jau abejojau dėl šiandienos gan stipriai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 spalio 2016 - 14:33
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 15, 13:20)

O aš prasibėgau "Kauno ruduo  - 2016". Lyginat su praeitais metais, atbėgau grečiau lygiai 1:30 min. Turint omeny, kad vėl achilas atsinaujino, (nes mat su kablais dama pprisivaikščiojo 4nį, tai 5 nį vakare jau abejojau dėl šiandienos gan stipriai)

fainai 4u.gif

gal tikrai nuo kulnų tas achilas. Mano achilas kiek pamenu net į bėgimo batų 'kulno' dydžio pokytį reaguodavo kai jautresnis buvo. Ir net nesvarbu ar mažesnis ar didesnis tas paaukštinimas, kažkaip kaskart atsimenu primindavo apie save batams keičiantis.

aš visai norėčiau tą rogainingą išbandyt, tuoj ir vilniuj bus https://www.facebook...86827654667593/ bet komandos reiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 16, 09:33)
fainai 4u.gif

gal tikrai nuo kulnų tas achilas. Mano achilas kiek pamenu net į bėgimo batų 'kulno' dydžio pokytį reaguodavo kai jautresnis buvo. Ir net nesvarbu ar mažesnis ar didesnis tas paaukštinimas, kažkaip kaskart atsimenu primindavo apie save batams keičiantis.

aš visai norėčiau tą rogainingą išbandyt, tuoj ir vilniuj bus https://www.facebook...86827654667593/ bet komandos reiktų unsure.gif

Labas,

Sakai ir nuo batų? Nes va, gal man ir su tuo susiję gali būt. Nusipirkau jau ale geresnius, tai ką aš žinau - vaikščiot tai jau labai patogu, o kai bėgau tai vienu momentu norėjau juos mest į šoną or bėgt basa. Žodžiu, buvau pastatyta į vietą smile.gif

Dėl rogainingo - tai vakar į tą psl netyčia nuklydau, norėjau tau rašt. Ale paskui atsiminiau, kad dirbi, tai kažkaip susilaikiau, nenervinau.

Man tai orientacinis - nežinau, - turbūt nuklajočiau ir viskas. Neįsivaizduoju, kaip ten orientuotis reikia ,,, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 16, 18:07)
Labas,

Sakai ir nuo batų? Nes va, gal man ir su tuo susiję gali būt. Nusipirkau jau ale geresnius, tai ką aš žinau - vaikščiot tai jau labai patogu, o kai bėgau tai vienu momentu norėjau juos mest į šoną or bėgt basa. Žodžiu, buvau pastatyta į vietą  smile.gif

Dėl rogainingo - tai vakar į tą psl netyčia nuklydau, norėjau tau rašt. Ale paskui atsiminiau, kad dirbi, tai  kažkaip susilaikiau, nenervinau.

Man tai orientacinis - nežinau, - turbūt nuklajočiau ir viskas. Neįsivaizduoju, kaip ten orientuotis reikia ,,,  unsure.gif

nu aš irgi nekokia orientacininkė biggrin.gif vilniaus centre pasiklystu, tai ne itin mano sportas matyt. Bet idomiai skamba vistiek, gal su gera komanda ir yra šansų.

dėl batų nežinau, nu gal reik priprast. Jei sakai jau norėjai mest šalin bėgant, tai aišku nieko gero. Nors mano nuomonė apie tuos visus super duper batus nėr itin gera, bet nenurašyčiau po vieno karto smile.gif gal dar iš anksčiau tas achilas nepasveikęs, plius pokytis batuose, tai ir pasijuto. Su senais prasibėk, pažiūrėk ar geriau jausies. Na bet kokiu atveju linkiu, kad batus prisijaukintum smile.gif
Atsakyti
Ai, nepaklausiau vakar - o kiek viso žmonių turi būt komandoj? visi bėgikai? ar, kaip ataka rašė, ir orientacininkas /-ė? Kiek km trasos?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 17, 06:02)
Ai, nepaklausiau vakar - o kiek viso žmonių turi būt komandoj? visi bėgikai? ar, kaip ataka rašė, ir orientacininkas /-ė? Kiek km trasos?

du žmonės , nesvarbu ar begikai ar orentacininkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 17, 06:02)

man idomu, kaip galima būtų patikrint, ar tas žmogus bėgikas ar orientacininkas ar šiaip atsitiktinis gulėtojas ant sofos biggrin.gif

aš tai ryžčiaus tik su jau tai bandžiusiu žmogum, arba šiaip tokiu gudriu ir besiorientuojačiu erdėj ir gyvenime, kitaip manau šakiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 17, 18:47)
man idomu, kaip galima būtų patikrint, ar tas žmogus bėgikas ar orientacininkas ar šiaip atsitiktinis gulėtojas ant sofos biggrin.gif

aš tai ryžčiaus tik su jau tai bandžiusiu žmogum, arba šiaip tokiu gudriu ir besiorientuojačiu erdėj ir gyvenime, kitaip manau šakiai smile.gif

Tai jaučiu pagal rezultatą, atitinkamą biggrin.gif
Pažiūrėjau, kad ten ir vėlai - 21:00 val. startas. Tai dar priduoda šarmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 17, 18:39)
Tai jaučiu pagal rezultatą, atitinkamą  biggrin.gif
Pažiūrėjau, kad ten ir vėlai - 21:00 val. startas. Tai dar priduoda šarmo smile.gif

ne 21val startas Vilniuje , va visa info http://www.s-sportas...naujienos/v/427
Nakti net ir geriems orentacininkams yra ka veikti , čia diena viskas, kad galėtų didesnė masė išbandyti smile.gif
Atsakyti