QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 16, 18:07)
Labas,
Sakai ir nuo batų? Nes va, gal man ir su tuo susiję gali būt. Nusipirkau jau ale geresnius, tai ką aš žinau - vaikščiot tai jau labai patogu, o kai bėgau tai vienu momentu norėjau juos mest į šoną or bėgt basa. Žodžiu, buvau pastatyta į vietą
Dėl rogainingo - tai vakar į tą psl netyčia nuklydau, norėjau tau rašt. Ale paskui atsiminiau, kad dirbi, tai kažkaip susilaikiau, nenervinau.
Man tai orientacinis - nežinau, - turbūt nuklajočiau ir viskas. Neįsivaizduoju, kaip ten orientuotis reikia ,,,
nu aš irgi nekokia orientacininkė
vilniaus centre pasiklystu, tai ne itin mano sportas matyt. Bet idomiai skamba vistiek, gal su gera komanda ir yra šansų.
dėl batų nežinau, nu gal reik priprast. Jei sakai jau norėjai mest šalin bėgant, tai aišku nieko gero. Nors mano nuomonė apie tuos visus super duper batus nėr itin gera, bet nenurašyčiau po vieno karto
gal dar iš anksčiau tas achilas nepasveikęs, plius pokytis batuose, tai ir pasijuto. Su senais prasibėk, pažiūrėk ar geriau jausies. Na bet kokiu atveju linkiu, kad batus prisijaukintum