Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 10, 06:45)
Labas rytas, moterys mano mielos  4u.gif ,

Dar syk noriu grįžti prie batų išmierų kalusimo: jei perkat didesnius, "ant kiek" didesnius perkat? 2 dydžiais? biggrin.gif. Kaip ir užsisakiau "BROOKS ADRENALINE GTS 14. Ir ėmiau svarstyt, kaip čia bus. Gal gerai, pagal review viskius [runnersworld tok ypač yra]

pvz jai batus nešioju 25cm perku 25,5 smile.gif Nors dabar Asicso Trailiukus nusipirkau 26cm, nes žiema vistiek storesne koine mausiuosi , niekada nežiūriu dydžiu . žiūriu cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 10 spalio 2016 - 09:35
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 10, 09:34)
pvz jai batus nešioju 25cm perku 25,5 smile.gif Nors dabar Asicso Trailiukus nusipirkau 26cm, nes žiema vistiek storesne koine mausiuosi , niekada nežiūriu dydžiu . žiūriu cm

OK, dėkui. Nu ką, kai gausiu - matuosiuos. biggrin.gif
Gražios savaitės bėgimėkms ir bėgikams 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip, kas gero? Bėgat per šaltuką rytais? smile.gif
Aš gavau batus, transcendentinius biggrin.gif [parašyta "transcend"]. Vakar atvaikščiojau dieną su tokia pakankama pakulne, tai tų sporbų patogumas - sakiau, ir miegot su jais eisiu biggrin.gif
Jei pavyks prasibėgsiu vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 14, 10:03)
Nu kaip, kas gero? Bėgat per šaltuką rytais? smile.gif
Aš gavau batus, transcendentinius  biggrin.gif [parašyta "transcend"]. Vakar atvaikščiojau dieną su tokia pakankama pakulne, tai tų sporbų patogumas - sakiau, ir miegot su jais eisiu  biggrin.gif
Jei pavyks prasibėgsiu vakare  smile.gif

suerinis man toks oras begimui smile.gif o miske kaip faina tokiu metu , akys ir siela dainuoja smile.gif

o kaip ju priekis, turi amortizacija, nes kazkaip pastebejau jai galas paminkstintas priekis buna basas
Atsakyti
O ką aš žinau, ar tas priekis turi. Kaip čia nuspręst?
Modelį tai pagooglinau, gal ten rašo?
Mano akim, tai pirmo normalūs bėgimo batai, pagal pojūtį ant kojos. Tas pado keitumas patinka. Nu žiūrėsiu. gal tiek grumstai po padu mažiau jausis, gal koja neklypčios per duobutes.

Oras tai wow. Sausa, rudi lapai skraidena sau.
- Gal kur planuoji nėgt artimiausiu metu dabar?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 14, 10:25)
O ką aš žinau, ar tas priekis turi. Kaip čia nuspręst?
Modelį tai pagooglinau, gal ten rašo?
Mano akim, tai pirmo normalūs bėgimo batai, pagal pojūtį ant kojos. Tas pado keitumas patinka. Nu žiūrėsiu. gal tiek grumstai po padu mažiau jausis, gal koja neklypčios per duobutes.

Oras tai wow. Sausa, rudi lapai skraidena sau.
- Gal kur planuoji nėgt artimiausiu metu dabar?

Bėgsiu Rogaininga 3val smile.gif http://www.s-sportas...naujienos/v/434

batai atrodo super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 14 spalio 2016 - 11:54
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 14, 11:36)

Koks 5domus pavadinimas.
O jo, matau kaip tu ten kietai jau treniruojies ir varai.
A6 tai po to achilo skausm7 dar vis atsigaudin4ju. Jau daug geriua, bet va, k1 rei6kia ale toks "niekniekis". nejuokai.
Nu k1 -linku visom ir visiem sveikatos ir i6tverm4s smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 14, 10:54)
Koks 5domus pavadinimas.
O jo, matau kaip tu ten kietai jau treniruojies ir varai.
A6 tai po to achilo skausm7 dar vis atsigaudin4ju. Jau daug geriua, bet va, k1 rei6kia ale toks "niekniekis". nejuokai.
Nu k1 -linku visom ir visiem sveikatos ir i6tverm4s smile.gif

nelabai kietai, niekaip greičiui neprisiverčiu dirbti
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 14, 11:56)
nelabai kietai, niekaip greičiui neprisiverčiu dirbti

Nu mano akimis tai ką besakytum - nerealiai. Aš tai bėgu bėgu, ir ką. Na, man gal ir neverta nei lygiuotis, nei kažkokių rekordų siekti. Dabar bent miške kada svajoju prasibėgt, tos energijos pasikrauti.

Atsakyti
aš mažai bėgu. Darbe per pietus kokį kartą per savaitę, ir dar savaitgalį, nu nėr laiko. š....
dabar noriu xtrasoj belmone lapkričio 6 sudalyvaut.

ataka, o tas rogainingas, tai kaip suprantu orietacinis dalykas? ne kartą girdėjus tą žodį,taip iki galo ir neįkertu, kas čia per daiktas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 10 14, 20:07)
aš mažai bėgu. Darbe per pietus kokį kartą per savaitę, ir dar savaitgalį, nu nėr laiko. š....
dabar noriu xtrasoj belmone lapkričio 6 sudalyvaut.

ataka, o tas rogainingas, tai kaip suprantu orietacinis dalykas? ne kartą girdėjus tą žodį,taip iki galo ir neįkertu, kas čia per daiktas smile.gif

ziuri ta xtrasa biggrin.gif
Aha orentacinis 3val arba 6val renki taskus ir atlikineji uzduotis smile.gif as poroje su orentacininke begsiu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 14, 20:18)
ziuri ta xtrasa biggrin.gif
Aha orentacinis 3val arba 6val renki taskus ir atlikineji uzduotis smile.gif as poroje su orentacininke begsiu

o kokios tos užduotys pvz? kažką surast ar pan? aš biški su orientacijos trūkumu, tai jaučiu negrižčiau iš trasos išvis biggrin.gif

Atsakyti