bamba bet tas Trail toks slidus, gi gali kampus nukirsti , ar būna žmonių trasoje kur žymi? ar su čipu trajektorija prasižiūri ?
Na maitinėlėse paprastai numerius sužymi. Tiesiog su popieriaus ratu savanoris.
Kampus kirst matyt gali, kol maitinėlės nenukirsi, bet negirdėjus aš apie tokius atvejus, dažniau priešingai, papildomus km bėgi
dėl šlapių kojų, tai nežinau, bent man netrukdo. Per lietų gi irgi būna bėgi, bent man dzin, tik kad juokingai kliuksi batai, jei kiaurai peršlapusios kojinės
Kampus kirst matyt gali, kol maitinėlės nenukirsi, bet negirdėjus aš apie tokius atvejus, dažniau priešingai, papildomus km bėgi
dėl šlapių kojų, tai nežinau, bent man netrukdo. Per lietų gi irgi būna bėgi, bent man dzin, tik kad juokingai kliuksi batai, jei kiaurai peršlapusios kojinės
QUOTE(bamba @ 2016 09 29, 15:58)
Na maitinėlėse paprastai numerius sužymi. Tiesiog su popieriaus ratu savanoris.
as labiau pusliu bijau, kad sušlapus nenutrintu, nors visos kojines specialios a na logiškesnis reikalas jai kas nors žymi
šiaip neturėtum pasiklyst, laukiniuose labai gražiai jie sužymi trasą, ir keistesnėse vietose dar žmogų pastato, kuris tiesiog kelią parodo. Na palyginus su trail taurės etapais, tai tikrai tobulas sužymėjimas
QUOTE(bamba @ 2016 09 29, 16:19)
šiaip neturėtum pasiklyst, laukiniuose labai gražiai jie sužymi trasą, ir keistesnėse vietose dar žmogų pastato, kuris tiesiog kelią parodo. Na palyginus su trail taurės etapais, tai tikrai tobulas sužymėjimas
na tikėkimės bus viskas gerai
Tai ką ataka, pavarei !
Kaip įspūdžiai, pojūčiai?
Kaip įspūdžiai, pojūčiai?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 03, 16:37)
ne nepavariau bet susidariau įspūdį ko reikia, kad pavaryčiau
Pirmas reikalas per pirmus 10km 2k reikėjo į wc na taip organizmas sudirbo pirmą kart, nuo 15km mano kompanijos palaikytojai pasidarė sunkesnės kojos, tai mane paleido 25km viena į priekį vienu žodžiu mano arkliukas nuobodžios ir ilgos t zvyruotos ar lygesnes trąsos kurios žudo Trailistus jų arkliukas kalniukai ir skardžiai kuriuos man dar reikia mokintis efektyviai įveikti Tikslas buvo aplenkti Svetlana Čerlina į lyderius taikyti nenorejau, nes nezinojau nei lyderiu greicio, nei kiek mano naparnike tems Bėja gerti Coca cola 24km buvo mano pats geriausias geliukas Su kvėpavimu viskas super, tik kojos po kalnu sunkokos buvo
Šiandiena šlaunys tai kaip paralyžuotos , jauciasi kad nemazia kalniuku mate
Tiesa teko pora kart stoti tikrintis trasa,nes buvo nuplesytas zymejimas, bei kazkokios babules sunys buvo užpuole
o kuo Svetlana prasikalto?
kalniukai tai sunkus reikalas, reik treniruotis specialiai, kitaip sunku ten greit nušuoliuot
kalniukai tai sunkus reikalas, reik treniruotis specialiai, kitaip sunku ten greit nušuoliuot
QUOTE(bamba @ 2016 10 03, 17:25)
o kuo Svetlana prasikalto?
Ai turėjom nesuvestu saskaitu, bet arogancijos jai netruko ir si kart matyt labai nepatiko , kad ir traile pasirodžiau
Tai va, pirmas punktas dabar pas mane i kalniukus padirbeti bet ten buvo tokiu kur reikejo keturiomi ikopti, tai cia reiks paieskot man pas save tokiu
QUOTE(ataka26 @ 2016 10 03, 17:32)
Ai turėjom nesuvestu saskaitu, bet arogancijos jai netruko ir si kart matyt labai nepatiko , kad ir traile pasirodžiau
Tai va, pirmas punktas dabar pas mane i kalniukus padirbeti bet ten buvo tokiu kur reikejo keturiomi ikopti, tai cia reiks paieskot man pas save tokiu
tai panašu, kad saskaitas jau suvedėt
Dėl svetlanos arogancijos nieko nežinau, nepažistu asmeniškai, bet trys merginos prizininkės tai baisiai fainos, draugiškos ir paprastos galvojau traile visi tokie
QUOTE(bamba @ 2016 10 03, 18:01)
tai panašu, kad saskaitas jau suvedėt
Dėl svetlanos arogancijos nieko nežinau, nepažistu asmeniškai, bet trys merginos prizininkės tai baisiai fainos, draugiškos ir paprastos galvojau traile visi tokie
Svetlana ankščiau ne trailistė buvo , o šiaip kompanija draugiška
Labas rytas, moterys mano mielos ,
Dar syk noriu grįžti prie batų išmierų kalusimo: jei perkat didesnius, "ant kiek" didesnius perkat? 2 dydžiais? . Kaip ir užsisakiau "BROOKS ADRENALINE GTS 14. Ir ėmiau svarstyt, kaip čia bus. Gal gerai, pagal review viskius [runnersworld tok ypač yra]
Dar syk noriu grįžti prie batų išmierų kalusimo: jei perkat didesnius, "ant kiek" didesnius perkat? 2 dydžiais? . Kaip ir užsisakiau "BROOKS ADRENALINE GTS 14. Ir ėmiau svarstyt, kaip čia bus. Gal gerai, pagal review viskius [runnersworld tok ypač yra]