O labukas,
Bamba atsirado
O aš va tik dabar
___
Nu ti ir aš 'paimpresionuosiu', nes štai ir Ataka pasisakė
Beje, tikėjaus pamatyt, bet nepamačiau.
Tai va. Bėgau 2017 ir dabar. Tai net nežinau kodėl, bet man 2017 erdviau ta senesne trasa buvo - o čia visur tokie susispaudę, vos vos pralaisvėji bet is taip nekomfortiškai. Na nebent nuo to 17-to km
O Kai jau matai punktą gerti (labai troškino, klaikiai) - tai turi "pakaušio" akimis žiūrėti, kas paskui, kas šone bėga. Ir tos stikliniukės - koks trečdalis, vos spėja pilt, rodos, tai turėdavau stoti ir gert po 3-4 vnt. Ir labai gaila, kad tų kempinių nedarė, kur visą pilną vandens ant savęs susigręži.
Savanoriai tikrai tokie labiau pasimetę... Kai kur ale motyvuoja - tai klykia baisiausia (vienoj vietoj ten buvo, prie tilto
)- nu gal jau galima ir apsieti, nežinau, taip gana apgailėtinai jau -, nu bet čia dzin, gal jiems faina.
Tai va susispaudęs jausmas.
O dėl tulikų - jo, vyrai bėgo į krūmus, o jau drąsiausi tai pusmetrį nuo trasos ir sisioja - nu gerai dar, kad nekakoja... Šlykštu buvo (net ir iš nugaros), "atmatyti" neina.
Muzika tai faina buvo, vat ką pagirsiu.
Ir taip nesikabinėsiu, bet nežinau, ar dar syk ryšiuosi. Šį syk norėjau 21 km prabėgt, nes po gimdymo dar tiek nesu bėgus. O ir treniravimo sistema sumakalojo su tuo laikrodžiu
[ta prasme jis lyg verči lėčau bėgti, bet taip gal ir reikia, tarkime per intervalines "rest" 140-145 - aš jau aptingstu ant tokio ritmo] - bet dabar jau užsidedu, ir bėgu "pagal pojūtį" - ir tas tik orientyrui, širdies dūžiai. Tai vakar išvis greitai, rodė, kad 11 km per 1 val. Maksimumo "beatų" neviršijau visai.
Bet visi bėgimai taip dar vis aplėtėje. Šiandien jau skaičiau net mūsų pačių senus pokalbius čia SM, kur
Ataka gerai esi patarus. Tai googlinau dar šnd, kuo skriasi "intervalai" nuo "tempo", ir panašiai. Bet tie suvokiu, kad tų ilgų lėtesnių irgi būtinai reikia, nes tada visi tempai ir intervalai vėlgi, neefektyvūs.
Tai va tiek pasisakau šiandien
- Fainai, kad bent mes čia gyvos, šioje temutėje