QUOTE(rastafarinas @ 2016 09 27, 19:27)
O man va kažkaip neprilipo tas užsikišimas telefo. O dar jei raktai, tai va jau daug
O dėl gėrimo tai va kad tiek km nebėgu, man rodos, kad gert - iškenčiu. O vasarą tai reiktų 2 litrus temptis - tai vėl, per mažai tada ten tos talpos
30 km trail'o tai rimta, o upelis dar pats tas,
ataka, berods, vasarį ten bridai pro sienguotus vandenis?
Aš tai mažutuką prasibėgau. Baisiai tingėjau, kaip
kaži kas, bet prisiverčiau, ir taip atsigavau. Labai malonus oras- toks minkštas, švelnus.
Lietučiai artėja.
jei 2 iitrus temptis reik, tada tik liemenė be kompromisų. Nei diržai padės, nei rankose bambalius tysi. Bet man vat būtent tiems atvejams reik, kai liemenės nesitysiu, bet nu nors 0.3l buteliuko reik ir rankoj nešt nenoriu
Telefono užsikišimai nu ir man nėr super patogūs, bet priklauso kaip pasiseka užkišt. Kartais iškrenta (pvz per klešnę
) o kartais taip gerai įsidedu, kad pamirštu apie jo egzistavimą, bet bet bent variantų yra, o su buteliukais, tai tik rankoj.
Raktus, aš išardau, ir per batų raištelius prakišu ir prispaudžiu raišteliais.
aš irgi prasibėgau. Tik 6km, nespėju daugiau... Bėgau iki bibliotekos ir atgal, knygų norėjau
labai sunkiai storos knygos į bėgimo liemenę telpa, kyšojo iki pusės, gerai atrodžiau turbūt...
Galvoju, gal ataka trumpesę distancija pasirinko? Nes lyg tik ilgiausioj per tą upę reik brist
Bet po rėkyvos tai dzin jau pasidaro