QUOTE(rastafarinas @ 2018 09 23, 20:43)
Ne šiaip, ne šiaip
- Jau ir norėjau, ir pranorėjau
, ir dabar iš naujo, galima sakyt, bėgu. Ir tai dar kol to laiko normaliai atsiras. Maybye.
Menu buvo geri laikai kai bėgdavau 2 dienas iš eilės po 10, vienos tarpas, tada vėl 2 dienas iš eilės bent po 10 - toks geras tonusas jautėsi.
Beje vo šnd jau pasitaisiau bišįkutį, nors kai išėjau blyn taip pliaupė lietus, ale bėgau bėgau 'ant galo' jau iš pradžiūvau visai.
---
Tai bet tu greitai nugbėgai, jai 2-3 km ėjai! Nes vis tiek, kur ėjimos tempas, o kur bėgimo.
O kaip sugalvojai tą pirmą syk?
Nes aš pvz tai kol čia neradėjau šioje temoje bendrauti, tai net nežinojau apie bėgimus. O taip faina - bendraminčių sutinki, liuks labai.
pirmą syk renginyje bėgau pusmaratonį, kolegė buvo tokia bėgimo aktyvistė,gal mažiau už mane bėganti, bet daugiau dalyvaujanti ir dar blogą apie bėgimą rašanti. Tai su ja nubėgau pirmą pusmaratonį per VM, grižau namo ir tą pačią dieną užsiregistravau maratonui kitiems metams. Nesiruošiau,buvau nusprendus, kad nebėgsiu, paskutines savaites pagalvojau, kad aj dzin, pabandysiu
Bet tas mano "nesiruošiau", nereiškia, kad nebėgau, bėgau ištisai turbūt tai dienai jau 6metus, tiesiog programos nesilaikiau jokios
Pabandyk, jei tik noro yra. Nepatiks, daugiau nebėgsi. Nelabai yra ką prarast, jei netaikai į kažkokį laiką, tai ir to pasiruošimo stebuklingo nereik. Tik žinoma atsistatyt, priprast prie atstumų, na savu laiku viskas