nezinau, ar begikai turi tokia beda, bet bent as turiu ja visada (eidama, zygiuodama, begdama gal nelabai) - prisibarstau visko i batus smelio, spygliu, zoliu ir t.t. ziema tai deduosi tuos dalykus, nezinau, kaip vadinasi, kaip kojine, bet be pedos o vasarai nezinau jokio gero isradimo...
QUOTE(mylimuke! @ 2018 04 15, 19:46)
nezinau, ar begikai turi tokia beda, bet bent as turiu ja visada (eidama, zygiuodama, begdama gal nelabai) - prisibarstau visko i batus smelio, spygliu, zoliu ir t.t. ziema tai deduosi tuos dalykus, nezinau, kaip vadinasi, kaip kojine, bet be pedos o vasarai nezinau jokio gero isradimo...
Labas,
O, kaip faina, yra "gyvų" temoj:)
O kas čia per kojnė be pėdos? Lb įdomu.
Man būna kai tiesiog vaikštau kai kada.
Aš tai visad su kojne...
---
Karštai kaip pasidarė😐
Vakar dariau sau iššūkį į Parodos kalną įbėgt. Ale toks sukilimas. Gal reiktų dažniau / daugiau. Patiko.
Dabar bėgimų fainų yr žiūriu. Bus kokis tai Partizanų takais, po miškus.
-
Jau beveik vasara!
QUOTE(rastafarinas @ 2018 04 16, 02:58)
Labas,
Aš tai visad su kojne...
---
Karštai kaip pasidarė😐
Vakar dariau sau iššūkį į Parodos kalną įbėgt. Ale toks sukilimas. Gal reiktų dažniau / daugiau. Patiko.
-
Jau beveik vasara!
Aš tai visad su kojne...
---
Karštai kaip pasidarė😐
-
Jau beveik vasara!
Va tokios https://images.vinte...peg?11493345881
Uzmaunu ant bato virsaus ir nebyra.
Biski begioju. Issitraukiau dvirati. Kaip sunku po ziemos
QUOTE(mylimuke! @ 2018 04 16, 22:16)
Va tokios https://images.vinte...peg?11493345881
Kaip įdomiai sugalvota su tom kojnėm!
Su dvirka gerai.
O aš šnd per lietų išbėgau - karšta, net kepurė kaitna:))) (ta su snapeliu )). Nu vis iššūkis.
(nors iš tikro tai tik tuo laiku galėjau 😉😜)
Sveikos...aš vis bėgioju tai vienuose tai kitose varžybose ;)
Gegužės viduryje planavau Rygos maratone dalyvauti ir bėgti 21km...bet pralaimėjau lažybas,tai turbūt maratoną bėgsiu 😂
QUOTE(ataka26 @ 2018 04 18, 15:07)
<p>Sveikos...aš vis bėgioju tai vienuose tai kitose varžybose ;) </p><p>Gegužės viduryje planavau Rygos maratone dalyvauti ir bėgti 21km...bet pralaimėjau lažybas,tai turbūt maratoną bėgsiu 😂</p>
Geros lažybos!
Aš iš lėto bandau jungtis. Aną dien pagal Endomondo 5km per 29 su kažkiek nubėgau - nu jau ir tiek džiaugiaus vaje vaje . Nors kai kas mačiau tiek nubėga per 20 min ;-)
Ataka, tai Senvagėj bėgai?
QUOTE(ataka26 @ 2018 04 19, 19:24)
Tie akinukai - o paskui ir labiau įsižiūrėjau
Labai fainai atrodai !
Ačiū 😁
Sveikos,
šturmavau vakar Rygoje maratoną....šian kojyčių nėra...nors trąsa sertifikuota,bet 300-400m ilgesnė. Laikas 3val 19min,pagal bėgimo laikrodį 3val 17min
QUOTE(ataka26 @ 2018 05 21, 05:13)
<p>Sveikos,</p><p>šturmavau vakar Rygoje maratoną....šian kojyčių nėra...nors trąsa sertifikuota,bet 300-400m ilgesnė. Laikas 3val 19min,pagal bėgimo laikrodį 3val 17min </p>
oho greituolė, sveikinu!