Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

nezinau, kaip kitoms, bet man irgi pradzioje po tam tikro laiko "pakerta" kojas, ir kvepuoti sunkiau, bet tai as isivaizduoju, kad apsyla kunas taip. svarbu pralaukti ta momenta, kvepuoti tolygiai, paskui jau lengviau buna smile.gif
Atsakyti

Man asmeniškai lengvas bėgimas pasidaro nuo 5-6km pirmi 2-3km būna lengva agonija 😂

Atsakyti
QUOTE(cocog @ 2017 11 16, 13:33)
Tempo tikrai didelio nesirenku.
Gal tai ne mano sporto šaka. Mieliau renkuosi vaikščiojimą
smile.gif

Vaikščiojimas vie nuo gerai, kad:
A) nereikia kokio tai spec. apšilimo, b) neišprakaituoji taip, kaip bėgant c) gali eiti eit ir eit... Aš dbr irgi vaikštau. Greitu tempu. - Einu ir einu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 11 17, 18:40)
Vaikščiojimas vie nuo gerai, kad:
A) nereikia kokio tai spec. apšilimo, b) neišprakaituoji taip, kaip bėgant c) gali eiti eit ir eit... Aš dbr irgi vaikštau. Greitu tempu. - Einu ir einu...  biggrin.gif

kiek nueini per dieną? gal jau ir bėgt pradėjai?

aš prieš bėgimą nė karto neesu apšilimo darius smile.gif lėčiau pradedu ir apšylu.
Dėl prakaitavimo sutinku labai, praustis ir persirenginėt nereik. Mano atveju dar ir galva prakaituoja bėgant, tai kaskart tuos plaukus plaut nervina
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2018 03 09, 21:22)
kiek nueini per dieną? gal jau ir bėgt pradėjai?

aš prieš bėgimą nė karto neesu apšilimo darius smile.gif lėčiau pradedu ir apšylu.
Dėl prakaitavimo sutinku labai, praustis ir persirenginėt nereik. Mano atveju dar ir galva prakaituoja bėgant, tai kaskart tuos plaukus plaut nervina

Labukas,

Nu jei čia bus tikrai pradžia, tai... Kovo 8-osios proga jau išbėgau. smile.gif Ju kurį laiką svajoju apie bėgimą mišku, kai traška/čeža lapai po kojom. Tai išvariau nt sniego, beigi sningant smile.gif

Galva ir man priprakaituoja - gaila plaukų, is plaut ir plaut.

O kaip tu? Gal kokį bėgimą esi nusimačius?

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 03 10, 13:16)
Labukas,

Nu jei čia bus tikrai pradžia, tai... Kovo 8-osios proga jau išbėgau. smile.gif Ju kurį laiką svajoju apie bėgimą mišku, kai traška/čeža lapai po kojom. Tai išvariau nt sniego, beigi sningant smile.gif

Galva ir man priprakaituoja - gaila plaukų, is plaut ir plaut.

O kaip tu? Gal kokį bėgimą esi nusimačius?

aš nieko rimto nenumačius, pagal nuotaiką žiūrėsiu smile.gif

viena kolegė buvo pas sporto gydytoją, išmatavo ten jai visokių parametrų ir sakė, kad pulsas gan aukštas. Tai jai reik kurį laiką bėgiot su labai žemu pulsu, ir po tokio bėgiojimo, kažkokiu būdu gausis bėgt greičiau nekylant pulsui. Nežinau, pirmą kart tokią nesamonę išgirdau, bet kurį laiką čia bėgioju su ja bais lėtai, jau pamiršau kaip bėgti reik smile.gif
Atsakyti

Iki 162 reiktų išlaikyt pulsa kad tbirtėtų širdies raumuo ir visa kraujagyslių sistema. Kūrį laiką kontroliuojant šį parametrą įpranta sistema ir gaunasi kad tempa jau padidini o pulsas dar ne toks aukštas (paruošta darbinė sistema).

162 tai čia toks bendras vidurkio rodiklis,kiekvienam sava riba. 

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2018 03 13, 18:46)
aš nieko rimto nenumačius, pagal nuotaiką žiūrėsiu smile.gif
[]

Tau jau dabar ir tu būsi tą pulsą įtvirtinusi su drauge belakstydama doctor.gif angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 14 kovo 2018 - 21:12
kad man su ja "bėgant" gal 130 max tekyla biggrin.gif apie 120 būna, aš einu greičiau man rodos biggrin.gif
bet bandau tikėti, kad naudos yra smile.gif
Atsakyti

Kam.tu su ja kankiniesi? Greičiau judėk,greičiausiai nustatė kad jos žemas laktato slenkstis tai ir pulsa žemą turi laikyti :)

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2018 03 15, 21:48)
<p>Kam.tu su ja kankiniesi? Greičiau judėk,greičiausiai nustatė kad jos žemas laktato slenkstis tai ir pulsa žemą turi laikyti smile.gif</p>

matai, pas ją tai 140-160 gaunas. Aš aptingus žiemą buvau, tai tokie pabėgiojimai paplepant visai gerai lipo. Nereikėjo saves spaust, bet tuo pačiu judėjau. Dabar manau jau vėl įterpsiu intervalų, tempo į savo gyvenimą. Pasiilgau to jausmo, kai kvėpuot sunku, bet dar bėgi smile.gif
Atsakyti
Nu ką prasilėkiau Trail Kuršių Marios. Nu daug dumblo, šlapumos - tik slysti ir slysti tiek ukštyn tiek žemyn, už šakelų graibais. Fainai tas. 38 min biggrin.gif Ne paskutinė dar biggrin.gif
Ai dar ir kaštoka, tai gerai kad vandeniu buvo galima kurį laiką pabėgt, akmenais - kuriam laikui visai atsigauni.
Atsakyti