Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

yra yra smile.gif as vel n-taji karta bandau grizt i trasa smile.gif tik nelabai yra ka rasyti, nes nieko naujo nei man, nei kitoms ka galiu pasakyti smile.gif
Atsakyti
aš irgi vis dar bėgu. Varžybose rečiau jau dalyvauju. Paskutinis buvo po pertraukos Anykščių trail,24km, labai patiko. Bet man visada miškuose patinka, kuo purviniau, šlapiau, stačiau, man tuo linksmiau smile.gif

ką tu ataka? maratonui ruošies gal?
Atsakyti

Aš praitais metais 30km Amykščiuose bėgau :) graži trąsa :) 

Šiuo metu įjudu po vasaros. Paskutinį kartą varžybose liepos gale Latvijoje bėgau. Rugpjūti visada darau poilsį :) iki naujų metų bėgu tik savo malonumui :) na o po naujų vėl turbūt ruošiuosi maratonui :) 

Spali planuoju į Liepoja trailą prabėgti savo malonumui. Latvių paskutinis taurės etapas. Po to gal Rogaininge sudalyvausiu :)

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 10 02, 19:26)
<p>Aš praitais metais 30km Amykščiuose bėgau smile.gif graži trąsa smile.gif </p><p>Šiuo metu įjudu po vasaros. Paskutinį kartą varžybose liepos gale Latvijoje bėgau. Rugpjūti visada darau poilsį smile.gif iki naujų metų bėgu tik savo malonumui smile.gif na o po naujų vėl turbūt ruošiuosi maratonui smile.gif </p><p>Spali planuoju į Liepoja trailą prabėgti savo malonumui. Latvių paskutinis taurės etapas. Po to gal Rogaininge sudalyvausiu smile.gif</p>

šiemet irgi turėjo būt 30km, bet sutrumpėjo iki 24 ar 25, dėl patvinusios upės. Bet smagumo užteko.

kuriam maratonui ruošies?
Aš paskutinius metus vien savo malonumui bėgu, su 0 tikslų, tai sulėtėjau labai iš to malonumo biggrin.gif
O kuo rogainingas skirias nuo orientacinių? aš nebandžius, bet daug varžybų užmatau
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 01, 18:45)
yra yra smile.gif as vel n-taji karta bandau grizt i trasa smile.gif  tik nelabai yra ka rasyti, nes nieko naujo nei man, nei kitoms ka galiu pasakyti smile.gif

o tu dar vaikštai? lyg buvai ant ėjimo persimetus, ar aš jau painioju tave su kažkuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 02 spalio 2017 - 19:38
QUOTE(bamba @ 2017 10 02, 20:39)

o tu dar vaikštai? lyg buvai ant ėjimo persimetus, ar aš jau painioju tave su kažkuo smile.gif

dar vaikstau. bandysiu eiti savo pirma 100 km si men. (gal blogai,kad giriuosi dar nenuejus, nes imsiu ir nenueisiu biggrin.gif )
bet po biski turbut persimetu ant dviraciu biggrin.gif
dar "kociojuos" salej biski. bandziau atsikratyt priaugtu kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 02, 22:07)
dar vaikstau. bandysiu eiti savo pirma 100 km si men. (gal blogai,kad giriuosi dar nenuejus, nes imsiu ir nenueisiu biggrin.gif )
bet po biski turbut persimetu ant dviraciu  biggrin.gif
dar "kociojuos" salej biski. bandziau atsikratyt priaugtu kg. smile.gif

o kiek iki ššiol daugiausiai nuejai? per kiek yra "normalu" nueit 100km? jaučiu bus panašus tempas kaip mano ilguose bėgimuose bėgant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2017 10 03, 17:49)
o kiek iki ššiol daugiausiai nuejai? per kiek yra "normalu" nueit 100km? jaučiu bus panašus tempas kaip mano ilguose bėgimuose bėgant  biggrin.gif

Iki siol 57 km ir tai buvo pries metus . bet kunas atsimena nueitus km, jam nereik ruostis pries pat. Viliuosi kad fiziskai pades kiti praktikuojami sportai, o moraliskai gera kompanija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 03, 19:45)
Iki siol 57 km ir tai buvo pries metus . bet kunas atsimena nueitus km, jam nereik ruostis pries pat. Viliuosi kad fiziskai pades kiti praktikuojami sportai, o moraliskai gera kompanija smile.gif

100 km!
---
Ale gerai - ėmėt kalbet, temą man ėmė rodyt 😁

Tiek, kad pauzė bėgime. Lomkės, bet virš bambos (😆) neiššoksi. Tai ale vaikštau su vežimu 😃

Planavau ant Kauno maratono 42, gavos kažkas kito ;).

Labai pasiilgau. Bėgimų. Ypač miškuos. Ypač kai lyja. Ta drėgmė. Et!
Atsakyti

Bamba Rogaininge yra limituotas laikas 3val arba 6val. Yra duodamas žemėlapis su pvz 100 punktų,jie visi yra skirtingai įvertinti taškais. Tad tavo pačios fantazija kuriuos punktus imsi kad pasibaigus 3val surinktum daugiausiai taškų,tad skaičiuoji ar geriau daugiau punktų imti ar mažiau bet sunkesnių (daugiau įvertinti). Varžybos vyksta poromis, bėgte arba dviračiu :) čia tokios daugiau nuotykių lenktynės :) 

Planuoju Varšuvos maratoną balandį paimti :) 

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 03, 22:00)
100 km!
---
Ale gerai - ėmėt kalbet, temą man ėmė rodyt 😁

Tiek, kad pauzė bėgime. Lomkės, bet virš bambos (😆) neiššoksi. Tai ale vaikštau su vežimu 😃

Planavau ant Kauno maratono 42, gavos kažkas kito ;).

Labai pasiilgau. Bėgimų. Ypač miškuos. Ypač kai lyja. Ta drėgmė. Et!

Sveikinu su pagausėjimu biggrin.gif Mamkos ir tėčiai ir su vežimais mačiau laksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 03, 22:54)
  Mamkos ir tėčiai ir su vežimais mačiau laksto :)

Tai rekia gero vežimo (pritaikyto), ir asfalto. Nepaskubinsi čia.
Dėkui :)
Linkiu stiprybės ir lauksim reportažo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 spalio 2017 - 04:50

Rastafatinas šeimą pagausinai per tą tylos tarpą ??? 😁 sveikinu 

Atsakyti