ką tu ataka? maratonui ruošies gal?
Aš praitais metais 30km Amykščiuose bėgau graži trąsa
Šiuo metu įjudu po vasaros. Paskutinį kartą varžybose liepos gale Latvijoje bėgau. Rugpjūti visada darau poilsį iki naujų metų bėgu tik savo malonumui na o po naujų vėl turbūt ruošiuosi maratonui
Spali planuoju į Liepoja trailą prabėgti savo malonumui. Latvių paskutinis taurės etapas. Po to gal Rogaininge sudalyvausiu
šiemet irgi turėjo būt 30km, bet sutrumpėjo iki 24 ar 25, dėl patvinusios upės. Bet smagumo užteko.
kuriam maratonui ruošies?
Aš paskutinius metus vien savo malonumui bėgu, su 0 tikslų, tai sulėtėjau labai iš to malonumo
O kuo rogainingas skirias nuo orientacinių? aš nebandžius, bet daug varžybų užmatau
Papildyta:
o tu dar vaikštai? lyg buvai ant ėjimo persimetus, ar aš jau painioju tave su kažkuo
o tu dar vaikštai? lyg buvai ant ėjimo persimetus, ar aš jau painioju tave su kažkuo
dar vaikstau. bandysiu eiti savo pirma 100 km si men. (gal blogai,kad giriuosi dar nenuejus, nes imsiu ir nenueisiu )
bet po biski turbut persimetu ant dviraciu
dar "kociojuos" salej biski. bandziau atsikratyt priaugtu kg.
bet po biski turbut persimetu ant dviraciu
dar "kociojuos" salej biski. bandziau atsikratyt priaugtu kg.
o kiek iki ššiol daugiausiai nuejai? per kiek yra "normalu" nueit 100km? jaučiu bus panašus tempas kaip mano ilguose bėgimuose bėgant
Iki siol 57 km ir tai buvo pries metus . bet kunas atsimena nueitus km, jam nereik ruostis pries pat. Viliuosi kad fiziskai pades kiti praktikuojami sportai, o moraliskai gera kompanija
100 km!
---
Ale gerai - ėmėt kalbet, temą man ėmė rodyt 😁
Tiek, kad pauzė bėgime. Lomkės, bet virš bambos (😆) neiššoksi. Tai ale vaikštau su vežimu 😃
Planavau ant Kauno maratono 42, gavos kažkas kito ;).
Labai pasiilgau. Bėgimų. Ypač miškuos. Ypač kai lyja. Ta drėgmė. Et!
Bamba Rogaininge yra limituotas laikas 3val arba 6val. Yra duodamas žemėlapis su pvz 100 punktų,jie visi yra skirtingai įvertinti taškais. Tad tavo pačios fantazija kuriuos punktus imsi kad pasibaigus 3val surinktum daugiausiai taškų,tad skaičiuoji ar geriau daugiau punktų imti ar mažiau bet sunkesnių (daugiau įvertinti). Varžybos vyksta poromis, bėgte arba dviračiu čia tokios daugiau nuotykių lenktynės
Planuoju Varšuvos maratoną balandį paimti
---
Ale gerai - ėmėt kalbet, temą man ėmė rodyt 😁
Tiek, kad pauzė bėgime. Lomkės, bet virš bambos (😆) neiššoksi. Tai ale vaikštau su vežimu 😃
Planavau ant Kauno maratono 42, gavos kažkas kito ;).
Labai pasiilgau. Bėgimų. Ypač miškuos. Ypač kai lyja. Ta drėgmė. Et!
Sveikinu su pagausėjimu Mamkos ir tėčiai ir su vežimais mačiau laksto
Tai rekia gero vežimo (pritaikyto), ir asfalto. Nepaskubinsi čia.
Dėkui :)
Linkiu stiprybės ir lauksim reportažo!
Rastafatinas šeimą pagausinai per tą tylos tarpą ??? 😁 sveikinu