Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(bamba @ 2017 03 27, 12:14)
12.5km 900m sukilimas. Man pirmais metais šokas buvo, dabar žinojau ko laukt, tiesiog nusiteiki, kad nebėgsi, o lipsi smile.gif

Oho, daug. Man jau ir dabar beveik šokas biggrin.gif [tokį 12 km kalną įsivaizduoju smile.gif].

O kokių balų, daug? Na, kur įkrist ir išsidumblint gali? biggrin.gif Tokių 'adrenalininių pavojų', turiu omenyje, ar yr? smile.gif

Ai, o kiek viso km?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 27, 13:07)
Oho, daug. Man jau ir dabar beveik šokas biggrin.gif [tokį 12 km kalną įsivaizduoju smile.gif].

O kokių balų, daug? Na, kur įkrist ir išsidumblint gali? biggrin.gif Tokių 'adrenalininių pavojų', turiu omenyje, ar yr? smile.gif

Ai, o kiek viso km?

na tai 12.5km ir yra viso, tik 900m sukilimo susisumuoja, ten nėr vienas kalnas, o aukštyn žemyn tokios kalvos (o skaičiuoja kiek suprantu visų kalniukų sumą, na jei juos vieną ant kito sudėt koks aukštis bus biggrin.gif ),
va čia vienas pirmujų pakilimų, vaizdui susidaryt (nežinau ar nuorodą atidarys, ne mano nuotrauka, iš FB)

https://scontent.fvn...amp;oe=59699247

šiaip nieko ekstremalaus, per tokias žemes bėgi, vietomis porą medžių nugriuvę, tai perlipi tiesiog. Na aš sustoju ir perlipu, tie greitieji tai šoka, bet kai man kliutis vos ne iki pažastų, tai aš nei jėgų nei noro straksėt ir žudytis noriu biggrin.gif
žemyn leidžiantis yra tikimybė paslyst, aš lėčiau bėgu, pristabdau, bijau nusidrėbt, bet iš esmės tikrai nieko pavojingo, paprastas miškas su kalniukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 kovo 2017 - 19:47
QUOTE(bamba @ 2017 03 27, 19:45)

Supratau. Tai kada Klebonišky panašiai buvo - medžių prigriuvę 😄 tik 2016 Rudens bėgimui "nuėmė" nuo takų. Ir įkalnė panaši yra.
Aš irgi perlipu. Ramiau kažkaip 😄
O žemyn leisti gret nemoku. Pernai mačiau greit bėgančių žemyn, ir sakė, kad lengva, faina-na, bet gal reikia įsikirst į sistemą smile.gif
Atsakyti
sveikos moterys smile.gif
Na va, gegužes 14d Rygoje maratoną prabėgau smile.gif Visos šventės įspūdžiai labai geri. Oras buvo kaip maratonui atviroje vietoje šiek tiek per šiltas smile.gif na bet čia smulkmė smile.gif Subėgau per 3val 38min. Nemeluosiu, šiek tiek nusivyliau, buvo planuota kitaip. Na bet tam tikrų dalykų nesukontroliuosi smile.gif planuose spali gal į Varšuvos o gal į Frankfurto maratoną smile.gif bet tik prasibėgti savo malonumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 26, 10:15)
Na va, gegužes 14d Rygoje maratoną prabėgau smile.gif Visos šventės įspūdžiai labai geri. Oras buvo kaip maratonui atviroje vietoje šiek tiek per šiltas smile.gif na bet čia smulkmė smile.gif Subėgau per 3val 38min. Nemeluosiu, šiek tiek nusivyliau, buvo planuota kitaip. Na bet tam tikrų dalykų nesukontroliuosi smile.gif planuose spali gal į Varšuvos o gal į Frankfurto maratoną smile.gif bet tik prasibėgti savo malonumui smile.gif

Ooo, nu bet iki 4 val. tai oho! Aišku, tu jau esi kita lyga. smile.gif
O turbūt, aišku, girdėjot apie tą bėgiką, kur maratoną nubėgo per 2 val? Užmiršau vardą. - Kaip ten bėga jie? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 gegužės 2017 - 12:08
QUOTE(ataka26 @ 2017 05 26, 08:15)

o per kiek buvo planas jei nepaslaptis?
kolega paryžiui bėgo, planas 3:17 buvo, bet lūžo, virš 3:30 kažkas gavos,nu nevisad suprognozuosi.

QUOTE(rastafarinas @ 2017 05 27, 11:06)
Ooo, nu bet iki 4 val. tai oho! Aišku, tu jau esi kita lyga.  smile.gif
O turbūt, aišku, girdėjot apie tą bėgiką, kur maratoną nubėgo per 2 val? Užmiršau vardą. - Kaip ten bėga jie?  biggrin.gif

Apie kurį tu čia. Aš tą projektą labai stebėjau, kur buvo sub2, specialiai sudarytos visos salygos geriausiems bėgikams iš 2h išlipt, bet neišlipo biggrin.gif kažkaip galvojau,pavyks. Bet bandys dar kartą
Atsakyti
bamba planas buvo 3.15-3.20val smile.gif emocinio ir fizinio lūžio nebuvo smile.gif bet nuo 30km parėjo sena klubo bėda smile.gif tada nusprendžiau, kad padeties nepagerinsiu jai save su skausmu laužysiu bėgti. tad susiradau konfortiška greitį ir bėgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 02, 18:19)
bamba planas buvo 3.15-3.20val smile.gif emocinio ir fizinio lūžio nebuvo smile.gif bet nuo 30km parėjo sena klubo bėda smile.gif tada nusprendžiau, kad padeties nepagerinsiu jai save su skausmu laužysiu bėgti. tad susiradau konfortiška greitį ir bėgau smile.gif

4u.gif supratau
Nefainai aišku, kad taip, bet su traumom ir skausmais nepakovosi, yra kaip yra. Labai linkiu, kad kitą kart pavyktų įgyvendint tikslus. O darai ką nors dėl klubo? ar jis jau pilnai apsiraminęs buvo ir būtent varžybose netikėtai išlindo?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2017 06 02, 17:24)
4u.gif supratau
Nefainai aišku, kad taip, bet su traumom ir skausmais nepakovosi, yra kaip yra. Labai linkiu, kad kitą kart pavyktų įgyvendint tikslus. O darai ką nors dėl klubo? ar jis jau pilnai apsiraminęs buvo ir būtent varžybose netikėtai išlindo?

pradejo jis man lysti kai per savait po 90-100km begau, vienu zodziu sunkiausiu savaiciu pasiruosime, likus 3savaitem kruviui mazejant buvo dinges skausmas. bet vat kai tik kunas pradejo ir vel parejo. Buvau pas sporto daktara, tai po nestumo nedadirbau su nugara, tad didejant fiziniam ktuviui neparuosta nugara neatlaike ir viska i kluba sudejo
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2017 06 02, 18:28)
[...]i.
Apie kurį tu čia. Aš tą projektą labai stebėjau, kur buvo sub2, specialiai sudarytos visos salygos geriausiems bėgikams iš 2h išlipt, bet neišlipo biggrin.gif kažkaip galvojau,pavyks. Bet bandys dar kartą

Radusi linką pasidalinsiu. Berods vienoj iš FB grupių buvo papost'inta. Akyse tik matau. Lyg iš Kenijos, bet lyg ir ne... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Radau tą Kenijos bėgiko pavardę: Matthew Kipkorir Sigei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 birželio 2017 - 10:24

Sveikos :) bėgiojančių nebėra ? :) 

Atsakyti