Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XX

QUOTE(bamba @ 2017 01 24, 17:51)
o kas tas barkauskas? biggrin.gif

Medicinos mokslų daktaras, specilizuojasi , dirba daugiau prie manualinės terapijos, apatinių galūnių ir dubens, juosmeninės dalies.  Su Olimpine rinktine važiuoja visada, na kad nusistatęs prieš trišuolį js žinau.Na įdomu būtų tą straipsnį pamatyti. Kuom grindžiama šita teorija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 24 sausio 2017 - 21:15
Nu draugelės, bėgiojat? smile.gif
Pakalbinsiu mirksiukas.gif biggrin.gif
-
Aš tai vaištau sausį. Ne visad pajungiu Endomondijų, bet va 7nį nuėjau 8 km [pas sesę kokia tai prgramėlė yra gera - matuoja visada, net nepjungus, tai neplanuotai suskaičiavom; gerokai virš 10 000 žingsnių.]

Šalta, vėjuota, odą saugau [kažkaip daug vargo, kol atšylu]. Bet jau 'brėkšta aušra" - tikiuosi, susikaupsiu ir išbėgimui. rolleyes.gif biggrin.gif
-
O kaip jumi? Planuojat kur bėgt gal?
Nepažiūrėjau - būt fain jei būt tas Trail kur pernai buvo Grabučiškėse, prie Kauno marių.
Atsakyti
laba smile.gif bėgioju smile.gif gruodi tik buvau sumazinus apsukas. Dabar mano pagrindinis startas gegužės 14d Rygos maratonas , prasidėjo 3sav pasiruošimo
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 01 30, 20:52)
laba smile.gif bėgioju smile.gif gruodi tik buvau sumazinus apsukas. Dabar mano pagrindinis startas gegužės 14d Rygos maratonas , prasidėjo 3sav pasiruošimo

Maratoną lėksi?
Mane irgi į jį kalbina 'chebra'; distancijos dar nenuspręndžiau, bet jaučiu vis tik ne 42 dar biggrin.gif
O kaip tai '3 savaitės' - tai juk ne tris savaites ruoštiesi, ilgiau, ar čia kažko nesupratau? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 01 30, 19:51)
Maratoną lėksi?
Mane irgi į jį kalbina 'chebra'; distancijos dar nenuspręndžiau, bet jaučiu vis tik ne 42 dar  biggrin.gif
O kaip tai '3 savaitės' - tai juk ne tris savaites ruoštiesi, ilgiau, ar čia kažko nesupratau?  hmm.gif

42km leksiu. gaunasi viso lyg 16-18 sav pasiruosimo smile.gif
Atsakyti
aš bėgioju, irgi gruodį aprimus buvau, dar peršalus, sausį atsigavau. Per pietus darbe dažniausiai bėgu.
Tik kažkaip be tikslo, savo malonumui. Kirba mintis, gal reiktų kokios programos pasilaikyt ir pabandyt kažkuriam konkrečiam maratonui pasiruošt protingai. Idomu, koks gi skirtumas būtų, ar lengviau bėgtųsi ar greičiau gautųsi smile.gif

Atsakyti
Sveikos gyvos.
Aš irgi pabėgioju, bet nedaug. Balandžio pabaigoj važiuoju į Bergeną, kur kaip tik vyks maratonas. Norėjau imt visą, bet pamačiau, kad neprisiversiu tiek bėgt, kad maratonui pasiruoščiau. Labai vargina ilgesni bėgimai, kai aplink viskas niūru, maršruto irgi nelabai pasirinksi, nes daug kur ledas. Tai užsiregistravau pusmaratoniui, bus mano pirmas bėgimas ne LT.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2017 02 02, 07:07)
Sveikos gyvos.
Aš irgi pabėgioju, bet nedaug. Balandžio pabaigoj važiuoju į Bergeną, kur kaip tik vyks maratonas. Norėjau imt visą, bet pamačiau, kad neprisiversiu tiek bėgt, kad maratonui pasiruoščiau. Labai vargina ilgesni bėgimai, kai aplink viskas niūru, maršruto irgi nelabai pasirinksi, nes daug kur ledas. Tai užsiregistravau pusmaratoniui, bus mano pirmas bėgimas ne LT.

dar ivertinkit ir Bergeno gamtini reljefa, kalnai ir pakalnes smile.gif koks sukilimas numatomas?
Atsakyti
Apie sukilimą nepagalvojau. Nelabai tame susigaudau, bet iš elevation profile neatrodo, kad būtų daug kalnų – yra viena kelių km įkalnė, bet nurodyta, kad max +122, tai čia turbūt 122 m aukščiausiam taške unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2017 02 02, 09:07)
Sveikos gyvos.

Dėl bėgimų ne LT. Kaip draužiatės [sveikatą]? Tiesiog draudimo kompanijoj nurodot, kad sportuosite ten?
Kažkaip parūpo hmm.gif
Atsakyti
Nu ką, po ilgos ir gana varginančios pauzės... Ir dar su sugebėjau 'pause' nuspaust, tai nu jau fiksavo ką pajėgė biggrin.gif
- Jėzus Jėzus...
biggrin.gif
Atsakyti
aš specialiai nesidraudžiu, su kortele mokėjimo yra draudimas paprastas, kažkaip nesureikšminu smile.gif

sunkiai bėgos, rastafarinas?

aš kraujo daviau kraujo centre, tai pasijuto toks sulėtėjimas keliom dienom po. Bet dabar jau normaliai
Atsakyti