Neduoda cituot.
Sena tema
su citavimu jau kuris laikas netvarkoj
ataka, mažai aš 'susuku' km, neturiu laiko ilgabėgiams, paprastai 30-40 per savaitę. Norėčiau, kad būtų nemažiau 40, bet yra kaip yra Kol nedirbau, tai labiau 40-50 budavo
ataka, mažai aš 'susuku' km, neturiu laiko ilgabėgiams, paprastai 30-40 per savaitę. Norėčiau, kad būtų nemažiau 40, bet yra kaip yra Kol nedirbau, tai labiau 40-50 budavo
bamba į Anykščių trail nevarysi?
ne, Anykščius praleidžiu, manau ir dar daug praleisiu, pradėjus dirbti, kažkaip prioritetai persidėliojo, savaitgaliais kitų dalykų atsirado. Išvis mažai bėgu reiks bandyt per pietų pertrauką bėgt, vakarais jau nebespėju grižus
Papildyta:
šią savaitę išvis 3 kartus teišbėgau, iš jų du kartai 5-6km, staigiai temt pradėjo jau
Papildyta:
šią savaitę išvis 3 kartus teišbėgau, iš jų du kartai 5-6km, staigiai temt pradėjo jau
va va, rimtesnis begiojimas dirbant - prabanga...
QUOTE(bamba @ 2016 09 25, 14:19)
ne, Anykščius praleidžiu, manau ir dar daug praleisiu, pradėjus dirbti, kažkaip prioritetai persidėliojo, savaitgaliais kitų dalykų atsirado. Išvis mažai bėgu reiks bandyt per pietų pertrauką bėgt, vakarais jau nebespėju grižus
Papildyta:
Papildyta:
Temstant tai žiauriai nesmagu.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 25, 15:58)
va va, rimtesnis begiojimas dirbant - prabanga...
Tikra tiesa.
---
Aš išvis perkeičiau filosofiją Na, prioritetai turbūt padarė įtaką.
---
Merginos, o gal galit pareklmuot kokį patogų bėgimo diržą? Kad tilptų smart phone, raktai, bet nebūtų perdaug išsipūtęs. Ekonomiškumas irgi domina
bamba užduosiu keistą klausimėli o laukiniuose trailose duoda atminimo medalius ?
ne, neduoda paprastai. Nei laukiniuose nei trail taurėj. Trail taurėj per 2 metus dalyvavimo esu vieną kart gavus medalį, tai 2015ais sapieginėj, daugiau lyg niekad
rasafarinas, jei rasi diržą ir man parekomenduok. Man visi diržai atrodo nepatogiai, turėtų jie suktis, ir trinti. Esu mačius pas vieną bėgikę tokią maikę ar koks ten drabužis, bet žodžiu nugaroj tokio dydžio kišenė, kad kažkur po maike galima buteliuką paslėpt. Labai sužavėjo, va tokio norėčiau. Galvoju, gal ten dviratininkams skirtas rūbas buvo
rasafarinas, jei rasi diržą ir man parekomenduok. Man visi diržai atrodo nepatogiai, turėtų jie suktis, ir trinti. Esu mačius pas vieną bėgikę tokią maikę ar koks ten drabužis, bet žodžiu nugaroj tokio dydžio kišenė, kad kažkur po maike galima buteliuką paslėpt. Labai sužavėjo, va tokio norėčiau. Galvoju, gal ten dviratininkams skirtas rūbas buvo
QUOTE(bamba @ 2016 09 25, 19:58)
ne, neduoda paprastai. Nei laukiniuose nei trail taurėj. Trail taurėj per 2 metus dalyvavimo esu vieną kart gavus medalį, tai 2015ais sapieginėj, daugiau lyg niekad
Ten dviratinjnkams skirta maikute
Aš turiu Karrimor bėgimomdiržą, pirkau iš Sportland, nieko ten gudro, dvi mažos gertuvės ir užtraukiama kišenė raktams, telefonui ar geliukui
Bamba,
Negraužia diržas. Net ant nuogo pilvo nieko, per karštį. Man jis geriau nei kišenės; stabiliau kažkaip.
Maniškio pagedo užtrauktukas.
Pasidalinsiu, jei ką rasiu.
Negraužia diržas. Net ant nuogo pilvo nieko, per karštį. Man jis geriau nei kišenės; stabiliau kažkaip.
Maniškio pagedo užtrauktukas.
Pasidalinsiu, jei ką rasiu.
na va uzsiregistravau i Anykscius bus pirmas apsiuostymas, gal patiks, trasa bandysiu lietuoju budu, nes nesu pratusi tokiomis bėgti