Nikune, su gimtadieniu Smagu turėti savo būryje tokią enciklopejos žinių skleidėją.
Rinkimų rezultatai kiek netikėti, nesitikėjau tiek daug Valstiečių mandatų. Nelabai aš jais pasitikiu...
QUOTE(VDG @ 2016 10 10, 10:28)
Rinkimų rezultatai kiek netikėti, nesitikėjau tiek daug Valstiečių mandatų. Nelabai aš jais pasitikiu...
Nelabai ir jie man kelia pasitikėjimą ir ypač jų vadai toks priešrinkiminis darinys, panašiai kaip su Valinsko partija buvo. Bet dabar jau yra kaip yra, reikės su tuo gyventi ir labai tikiuosi, kad nereikės lagaminų vėl krautis
Man tai patiko lenku atstovo posakis(praleidus visus paverkimus): mire drakonas! ... Tegyvuoja drakonas!
QUOTE(Nikune @ 2016 10 10, 13:30)
Man tai patiko lenku atstovo posakis(praleidus visus paverkimus): mire drakonas! ... Tegyvuoja drakonas!
ir dar koks tas drakonas
Labas rytas.
Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1858 Žemaičių vyskupas Motiejus Valančius ganytojišku laišku kreipėsi į savo vyskupystės dekanatus ir paragino skleisti blaivybę. Ši diena laikoma Blaivybės sąjudžio pradžia;
1919 atkurtasis Vilniaus universitetas pavadinamas Stepono Batoro vardu;
2001 įkurtos Lietuvos Lauko pajėgos.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1881 amerikietis Deividas Hendersonas Hiustonas užpatentavo pirmąją fotojuostelę;
1899 prasidėjo Būrų karas;
1962 prasidėjo II Vatikano susirinkimas, atšaukęs privalomą mišių laikymą lotynų kalba;
1984 JAV astronautė Keitė Salivan (Dr Kathryn Dwyer Sullivan) kosminio skrydžio metu išėjo į atvirą kosmosą (pirmoji iš amerikiečių moterų).
VDG, ačiū už sveikinimus
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1858 Žemaičių vyskupas Motiejus Valančius ganytojišku laišku kreipėsi į savo vyskupystės dekanatus ir paragino skleisti blaivybę. Ši diena laikoma Blaivybės sąjudžio pradžia;
1919 atkurtasis Vilniaus universitetas pavadinamas Stepono Batoro vardu;
2001 įkurtos Lietuvos Lauko pajėgos.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1881 amerikietis Deividas Hendersonas Hiustonas užpatentavo pirmąją fotojuostelę;
1899 prasidėjo Būrų karas;
1962 prasidėjo II Vatikano susirinkimas, atšaukęs privalomą mišių laikymą lotynų kalba;
1984 JAV astronautė Keitė Salivan (Dr Kathryn Dwyer Sullivan) kosminio skrydžio metu išėjo į atvirą kosmosą (pirmoji iš amerikiečių moterų).
VDG, ačiū už sveikinimus
Laba
Kaip šildo pas mus kabinete, tai net langus atsidarom. Ir taip sako visą žiemą, o jei prisukti kiek nors, tai kituose kabinetuose šalta būtų. Bet, kaip sakoma, šiluma kaulų nelaužo, geriau šilčiau nei kalatotis iš šalčio.
Kaip šildo pas mus kabinete, tai net langus atsidarom. Ir taip sako visą žiemą, o jei prisukti kiek nors, tai kituose kabinetuose šalta būtų. Bet, kaip sakoma, šiluma kaulų nelaužo, geriau šilčiau nei kalatotis iš šalčio.
Laba dienele, brangiosios
Pavydžiu jau vilnietėms meeto . Gaila, kad šiemet nesusiorganizavom. Maž jau dabar reik pradėt planuot, kad pavyktų. Mielai kviesčiau vėl į Klaipėdą .
VDG, kai jau išspauzdins, gal ir mums parodysi straipsnį? Labai norėčiau paskaityt.
Rinkimai... kaži, kaip čia bus dar po 23-os... Ale bus kaip bus. Vis vien nieko nepakeisim... Man tik baisu, kad dar "horizonto" nepatrauktų. O tai iš darbo tik išneš...
Pavydžiu jau vilnietėms meeto . Gaila, kad šiemet nesusiorganizavom. Maž jau dabar reik pradėt planuot, kad pavyktų. Mielai kviesčiau vėl į Klaipėdą .
VDG, kai jau išspauzdins, gal ir mums parodysi straipsnį? Labai norėčiau paskaityt.
Rinkimai... kaži, kaip čia bus dar po 23-os... Ale bus kaip bus. Vis vien nieko nepakeisim... Man tik baisu, kad dar "horizonto" nepatrauktų. O tai iš darbo tik išneš...
QUOTE(Aurute @ 2016 10 11, 15:56)
Laba dienele, brangiosios
Iš tiesų mums reiktų aktyviau pasiorganizuoti gal reiks FB parašyti, ten būna greičiau suveikia o vasarą dabar jau aš daugiau galėsiu
Vat kažkada apie tą "horizontą" pagalvojau ir prisiminiau gūdžius tarybinius laikus, kai jis priartėdavo jau 55-erių. Ir visai neblogai gal būtų tik gal man gėda būtų apie tai svajoti, šitiek metų normaliai nedirbus
Aš jau pora metų būčiau pensijoj pagal tuos laikus .Kiek dar būtų galima sau namuose nuveikti, kiek daug norų dabar dar turiu.O kai išeisi vos kojas pakeldamas, turbūt tas laikas jau nebedžiugins Matau šalia savo mamą, na tikrai nenorėčiau taip beegzistuoti, niekas nebedomina, nors ir skaito, bet neatsimena ką perskaitė, televizorių žiūri, bet nepagauna esmės, gali pačioj įdomiausioj vietoj arba užmigti, arba išjungti Ir nors ji sako, kad jai gerai, kad taip gyventi patinka, nežinau, nu koks tas gyvenimas, kai net užpakalio pats nusivalyti nebegali
Kažkaip per greit tas ruduo atėjo, prieš kelias savaites dar virš 20 buvo, o šiandien tebuvo 3.Šiąnakt jau nušaldys viską, kas dar liko darže nenuimta, jurginų grožis pražus
Darbe dar nešildo, pasikeitė šilumą teikiantys , išardė senus katilus, sustatė naujus, bet dar nei elektros nepasijungė, nei bandyt gali, šią savaitę šilumos neturėsim.Net planuoja dabar atostogaut, o rudens atostogų metu atidirbti tas dienas.Vienam pastate dar 14 yra, o pradinukų klasėse 7 šilumos terodo, ten langai dar nepakeisti , o tie pastovūs, šiaurės rytiniai vėjai išpučia paskutinius šilumos likučius
Kažkaip per greit tas ruduo atėjo, prieš kelias savaites dar virš 20 buvo, o šiandien tebuvo 3.Šiąnakt jau nušaldys viską, kas dar liko darže nenuimta, jurginų grožis pražus
Darbe dar nešildo, pasikeitė šilumą teikiantys , išardė senus katilus, sustatė naujus, bet dar nei elektros nepasijungė, nei bandyt gali, šią savaitę šilumos neturėsim.Net planuoja dabar atostogaut, o rudens atostogų metu atidirbti tas dienas.Vienam pastate dar 14 yra, o pradinukų klasėse 7 šilumos terodo, ten langai dar nepakeisti , o tie pastovūs, šiaurės rytiniai vėjai išpučia paskutinius šilumos likučius
Papildomaas atostogas imti tai gali, bet atidirbdinėt ministerijos nustatytų atostogų metu, būtų vaikų teisių pažeidimas . Nebent jiems leistų išimties tvarka ir nebausti tų kurie per tas atostogas nelankys. Mano vaikų tėvai jau bilietus atostogaut iš anksto pasirūpina.
Aš irgi jau ramiai sau velčiau tapkutes ir siuvinėčiau, jei nebūtų to horizonto taip toli nustūmę...
MamaEgle, FB yra greičiau sureaguojama, nes tos ten turi paskyrą, kasdien pasijungia. Bet VDG tai neturi FB.
Aš irgi jau ramiai sau velčiau tapkutes ir siuvinėčiau, jei nebūtų to horizonto taip toli nustūmę...
MamaEgle, FB yra greičiau sureaguojama, nes tos ten turi paskyrą, kasdien pasijungia. Bet VDG tai neturi FB.
Nežinau, Aurute, aš tų įstatymų.Ir ne mes vieni šalam, didžioji dalis rajono kaimo mokyklų ir darželių priklausė vienam šilumos tiekėjui, o dabar bus kitas tiekėjas.Ir ne mokyklos čia kaltos.Dirba žmonės tikrai negailėdami savęs, savaitgaliais, per lietų kėlė kaminus, iki vakaro 11 dirbo, ir dar sakė turi į kitą objektą ir po 11 važiuot, pabaigti reikia.Nes montavo viską atvažiavę žmonės iš ....Utenos.Laimėjo konkursą. Lygtai vietinių, mūsų rajone nebūtų....Bet dar nepabaigė, dar liko darbų, dabar elektrikai dirba.