Labas rytas
koks gražus saulėtas rytas šiandien, bet jau vėska, pirštines ryte išsitraukiau.
Aurute, skaičiau, kad vyksta SM forumo atnaujinimas, žada iki Naujų metų viską naujai padaryti, daug funkcijų neveikia, tai gal todėl ir cituoti neleidžia nors man tai tokie atnaujinimai dažniau į forumų pabaigas panašu nei į kažką tęstinio nei senus narius susigrąžina, nei naujų privlioja
Labas rytas,
Šventės[
Pasaulinė gyvūnų globos diena, Šv. Pranciškaus diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1893 m. gimė Stasys Girėnas, perskridęs Atlantą aviatorius.
1927 m. atidaryta Telšių kunigų seminarija.
Pro langą nuostabus rytas
Aš irgi nemėgstu atnaujinimų, kažkaip niekada nepadaro, kad būtų paprasčiau ir aiškiau, vis viską suvelia.
Ar ruošiatės balsuoti? Aš gal pirmą kartą po n metų nusprendžiau balsuoti, net už ką nusižiūrėjau, deja pas mus tos partijos kandidatų nėra, tai ir vėl numušė ūpą.
Šventės[
Pasaulinė gyvūnų globos diena, Šv. Pranciškaus diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1893 m. gimė Stasys Girėnas, perskridęs Atlantą aviatorius.
1927 m. atidaryta Telšių kunigų seminarija.
Pro langą nuostabus rytas
Aš irgi nemėgstu atnaujinimų, kažkaip niekada nepadaro, kad būtų paprasčiau ir aiškiau, vis viską suvelia.
Ar ruošiatės balsuoti? Aš gal pirmą kartą po n metų nusprendžiau balsuoti, net už ką nusižiūrėjau, deja pas mus tos partijos kandidatų nėra, tai ir vėl numušė ūpą.
QUOTE(Nikune @ 2016 10 04, 11:32)
Tai gali savo nužiūrėtą kandidatą/us reitinguoti, o vienmadatinėje ką nors kas artimiausio pagal savus pažadus (tik kiek realius, nes kai kurių kandidatų pažadų pasiklausius kyla klausimas iš kokios jie planetos )
QUOTE(Nikune @ 2016 10 04, 12:32)
Visada su MB balsuojam, tik visada skirtingai
QUOTE(VDG @ 2016 10 04, 14:38)
Visada su MB balsuojam, tik visada skirtingai
Mes irgi skirtingai Dukra su MB dažniausiai vienodai
Renkuosi kandidatą ir aš.Nežinau pagal ką rinktis Gražus netinka,bagotas ne man,pažaduko bijau Ai, koks skirtumas vistiek nieko gero nebus.Labai Masiuliu ir jo partija tikėjau,bet....toks pat....
mamaEgle, malonu skaityt, kad tau darbas patinka . Gyvenimo permainos visuomet į gerą.
Neskaičiau niekur, kad vyksta atnaujinimai, bet lai greičiau sutvarko.
Zambijos vaikams labai mažai paaukojome. Bet "varnelę" užsidėjome. Matyt, tėvelių ir mano nuomonės sutampa, nes kai reikia ko nors klasei, tei nebūna "skrudžai", ateina padėt.
Neskaičiau niekur, kad vyksta atnaujinimai, bet lai greičiau sutvarko.
Zambijos vaikams labai mažai paaukojome. Bet "varnelę" užsidėjome. Matyt, tėvelių ir mano nuomonės sutampa, nes kai reikia ko nors klasei, tei nebūna "skrudžai", ateina padėt.
Labas rytas.
Aurute,su profesine švente.
Su mokytojo diena, ypač Aurute. Bijau nusikalbėti, bet gal ir mamos Eglės darbas su pedagogika susijęs?? Kita vertus, juk visos mes esam truputį mokytojos, amžius jau leidžia ką nors vis paauklėti
Laba dienelė.
Šventės
Tarptautinė Mokytojo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1733 Augustas III išrinktas Lenkijos karaliumi ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1632 įkurtas Rusijos miestas Jakutskas;
1665 Įkurtas Kylio universitetas;
1793 Didžioji Prancūzijos Revoliucija: Prancūzijoje panaikinama krikščionybė, priimtas revoliucinis kalendorius;
1795 pradėtas statyti prekybos punktas, vėliau tapęs Edmontono miestu;
1823 pasirodo pirmasis medicinos žurnalas Lancet;
1864 Ciklonas beveik visiškai sunaikino Kalkutą (Indija), žuvo daugiau apie 80 000 žmonių, paskendo apie 300 laivų;
1865 išleistas konfidencialus Rusijos vidaus reikalų ministro P. Valujevo aplinkraštis, kuriuo visoje Rusijos imperijoje uždrausta lietuviška spauda lotyniškais rašmenimis;
1880 užpatentuotas pirmasis šratinukas;
1905 Broliai Raitai, lėktuvu Wright Flyer III pasiekė pasaulio rekordą: per 24 minutes nuskrido 39 mylias, šis rekordas išsilaikė iki 1908;
1908 Bulgarija paskelbė nepriklausomybę nuo Turkijos;
1910 Portugalija nuverčia karalių, ir pasiskelbia respublika;
1915 Bulgarija įstoja į Pirmąjį Pasaulinį karą, palaikydama Centrinių valstybių sąjungą;
1929 uraganas Dominikos Respublikoje nusinešė apie 2000 žmonių gyvybių;
1931 amerikietis Klaidas Pangbornas pirmasis be nutūpimo perskrido Ramųjį vandenyną;
1944 Kanadiečių Karinės Oro Pajėgos virš Prancūzijos numušė pirmąjį vokiečių reaktyvinį naikintuvą;
1962 The Beatles Didžiojoje Britanijoje išleido savo pirmą singlą Love Me Do;
1984 Marcas Garneauas, tapo pirmuoju kanadienčiu pabuvusiu atvirame kosmose (erdvėlaivio Challenger misijos metu);
1991 Indonezijoje sudužus kariniam lėktuvui, pakilusiame iš Džakartos, žuvo 137 žmonės;
1991 Išleista pirmoji oficiali Linux kernel, 0,02 versija;
2000 Belgrade vyksta masinės demonstracijos prieš Slobadaną Miloševičių, siekiant jį nuversti iš Jugoslavijos prezidento pareigų. Šios demonstracijos taip pat vadinamos Buldozerio Revoliucija;
2001 Robertas Stivensas tapo pirmąją 2001 antracito atakų auka;
2001 Tomas Ridžas atsisakė Pensilvanijos gubernatoriaus pareigų, užimdamas Busho Vidaus Reikalų Patarėju;
2003 Achmadas Kadyrovas išrinktas Čečėnijos prezidentu.
Šventės
Tarptautinė Mokytojo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1733 Augustas III išrinktas Lenkijos karaliumi ir Lietuvos didžiuoju kunigaikščiu.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1632 įkurtas Rusijos miestas Jakutskas;
1665 Įkurtas Kylio universitetas;
1793 Didžioji Prancūzijos Revoliucija: Prancūzijoje panaikinama krikščionybė, priimtas revoliucinis kalendorius;
1795 pradėtas statyti prekybos punktas, vėliau tapęs Edmontono miestu;
1823 pasirodo pirmasis medicinos žurnalas Lancet;
1864 Ciklonas beveik visiškai sunaikino Kalkutą (Indija), žuvo daugiau apie 80 000 žmonių, paskendo apie 300 laivų;
1865 išleistas konfidencialus Rusijos vidaus reikalų ministro P. Valujevo aplinkraštis, kuriuo visoje Rusijos imperijoje uždrausta lietuviška spauda lotyniškais rašmenimis;
1880 užpatentuotas pirmasis šratinukas;
1905 Broliai Raitai, lėktuvu Wright Flyer III pasiekė pasaulio rekordą: per 24 minutes nuskrido 39 mylias, šis rekordas išsilaikė iki 1908;
1908 Bulgarija paskelbė nepriklausomybę nuo Turkijos;
1910 Portugalija nuverčia karalių, ir pasiskelbia respublika;
1915 Bulgarija įstoja į Pirmąjį Pasaulinį karą, palaikydama Centrinių valstybių sąjungą;
1929 uraganas Dominikos Respublikoje nusinešė apie 2000 žmonių gyvybių;
1931 amerikietis Klaidas Pangbornas pirmasis be nutūpimo perskrido Ramųjį vandenyną;
1944 Kanadiečių Karinės Oro Pajėgos virš Prancūzijos numušė pirmąjį vokiečių reaktyvinį naikintuvą;
1962 The Beatles Didžiojoje Britanijoje išleido savo pirmą singlą Love Me Do;
1984 Marcas Garneauas, tapo pirmuoju kanadienčiu pabuvusiu atvirame kosmose (erdvėlaivio Challenger misijos metu);
1991 Indonezijoje sudužus kariniam lėktuvui, pakilusiame iš Džakartos, žuvo 137 žmonės;
1991 Išleista pirmoji oficiali Linux kernel, 0,02 versija;
2000 Belgrade vyksta masinės demonstracijos prieš Slobadaną Miloševičių, siekiant jį nuversti iš Jugoslavijos prezidento pareigų. Šios demonstracijos taip pat vadinamos Buldozerio Revoliucija;
2001 Robertas Stivensas tapo pirmąją 2001 antracito atakų auka;
2001 Tomas Ridžas atsisakė Pensilvanijos gubernatoriaus pareigų, užimdamas Busho Vidaus Reikalų Patarėju;
2003 Achmadas Kadyrovas išrinktas Čečėnijos prezidentu.
Su Mokytojų diena ir dirbančias šį darbą, ir jiems prijaučiančias, o ir mus visas. Juk ne tik pedagogai moko vaikus, mes namuose taip pat dirbame neoficialiais mokytojais savo vaikų ir anūkų, o kartais ir SB
VDG, aš ne, nors universitete dirbu, bet administracijoje. Enija dėstytoja, jos šventė taip pat.
VDG, aš ne, nors universitete dirbu, bet administracijoje. Enija dėstytoja, jos šventė taip pat.