Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Nesmagu,kai svetimi namie,na bet kažkada pabaigs. smile.gif
Dabar jau ir maniškis pripažysta,kad patiems jau remontai būtų sunku.Kaip dingsta sveikata su metais?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atvėso.Sodai už tai gražiai žydi,balta,balta.
Paskaičiau hidrolatą virti ievų-berželių lapų.Turėtų būti kvapnus.Prapirko man hidrolatus.Yra dar pernykščių,jau išsistovėjųsių,kuo ilgiau jie stovi,tuo kvapnesni darosi.Buteliukų nebe turiu,reikia užsisakyti. ax.gif Gal mb rytoj išvirs,reikės prinešti medžiagos?
Jau gal šiandien baigs remontus,norsisi susitvarkyti. ax.gif
Važiuosiu iki Ramygalos paštomato,atėjo mano 6 senovinės hortenzijos.Išsiuntė man 20 vienadienių,lauksiu. mirksiukas.gif
Pienes jau reikia skinti,pienių vyną gaminti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 balandžio 2025 - 07:03
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 23, 08:51)
Atvažiuoja meistrai nuo šiandien stogo dušo keisti.

Vaje su amžium ir nuovoka prastėja vartotojo įkelta nuotrauka . O kas tai per daiktas stogo dušas?

Vakar užėjo noras kur nors iš namų ištrūkt bigsmile.gif Tai sumąsčiau ir nuvažiavau į gruzinų taverną. Jau seniai pravažiuojant magistrale ties Gargždais matydavau Sakartvelų vėliavą plevėsuojant, bet niekas nesustodavom. Tai vakar padariau žvalgybą. O ten puikus restoranas vartotojo įkelta nuotrauka . Ir dirba tikri gruzinai. Chinkalių tikrų suvalgiau, dar ir sakramentui paėmiau, kad panorėtų kitą kartą sustot. Dar ir chačiapurio parsivežiau. Reiks būtinai, kai anūkai atvažiuos nusivežt.

Vešiu šiandien savo namisėdą perrišimo doctor.gif . Jau trečiadienį siūlus išiminės. Gal po to labiau norės su manim kur iš namų pakrutėt hmm.gif . Visą žiemą negalėjau vaikščiot, tai dabar tik ir veržiuos kur nors iš namų wub.gif . Nesvarbu, kad vakare koja ištinus kaip kaladė doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2025 04 25, 08:19)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Vaje su amžium ir nuovoka prastėja  vartotojo įkelta nuotrauka . O kas tai per daiktas stogo dušas

Aurute,čia aš taip vadinu.Sename name įsirengėme priestatą,jame ir dušas ir tualetas,kriauklė. mirksiukas.gif Ir stogą patys blogai uždengėme,kažkaip į priekį negalvodami.Ten nebuvo galvojama apie dušą.O jau kaip įsirengėme,reikia pabaigti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

IngridaB, labai įdomu ir išradinga flirt.gif

Visą mėnesį svajojau apie vėdarus vartotojo įkelta nuotrauka . Vakar radau turguj žarnų. Tai šiandien pas mane šventė - išsiilgti vėdarai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dar nebaigta,rekia mūms gipskartonio lapų nusipirkti,.meistras atvažiuos susukti vienai sienai.Dar apvadus plytelėms grindims sudėti.Bet reikia patuštinti mikroautobusą,iškrauti toną briketų,paruošti jiems vietą.Sutvarkyti likutį malkų.Bus šiandien ką veikti. smile.gif
Skanių vėdarų. wub.gif
Ant nugaros pelsitrą užsiklijuoju nuo skausmo,šiek tiek koją pavelku.Užsiregstravau pas šeimos gydytoją.
Atsakyti
Labas rytas.
Virėme,virėme vakar hidrolatą ievų-berželių lapelių.Du kartus reisavo iki pamiškės.Bet mergaitės,kvepia migdolais.Nežinau kai susistovės.Hidrolatas turi dar subręsti.Magnolijų žiedų hidrolatas bręsta 7 mėnesius.Norėčiau dar pkalanučių hidrolato,man jų kvapas labai patinka. wub.gif Užsisakiau dėžę buteliukų,nebe turiu kur supilti. unsure.gif
Jau sakiau nieko neveiksiu,ar išsisėdėsi?Sutvarkėme kampą po malkų,išvežėme nežinau kiek karučių šiukšlių.Už tai šiandien vos iš lovos išsiritau,pirštai kažkodėl sutinę?Didžioji atrado ligą su dirbtiniu intelektu,atsiuntė kokius daryti pratimus.Pas gydytoją eisiu,bet kol pakliūsiu.Kaip šiltnamius susikasti reikės?Dar norėjau jurginams pievą sukasti.Nežinau nežinau. mirksiukas.gif

Ilgai lauktas pavasaris🌞 ir gamta vėl dalinasi savo dovanomis🌞 šį kartą mano hidrolatų sąraše naujas duetas: balta kaip sniegas, ypatingo aromato ievos ir beržų lapelių hidrolatas /dulksna. Kvapas labai ryškus, bet beržo lapeliai sušvelnina natas. Mano odai labai patiko ir plaukams!🥰 drėkina, gaivina, turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių. Tinka visų tipų odai. Puiki priemonė plaukams atgaivinti, suteikia blizgesio, švelnumo, lengviau šukuojasi. Pamasažavus galvos odą šiuo hidrolatu gali sumažėti pleiskanų, skatina plaukų augimą, mažina slinkimą, maloniai kvepia🌞 ypač vėjeliui pakedenus plaukus🌞 galima gaivinti patalpas, patalynę, avalynę.
Čia aparašė hidrolatų specė.Čia plaukams gal daugiau beržo lapeliai nauda?
Visi giria mano arbatą žolelių.Reikės,jei duos dievas sveikatos daugiau prisidžiovinti,pasiūlyti svečiams nusipirkti..Jazminas jau sukrovęs žiwdus ir hidrolatui ir arbatoms sueis. mirksiukas.gif
Mes dar valgome savus obuolius,išsilaikė,kaip švieži,reikia tik šiandien perrinkti. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Susodinsiu šiandien jau vienadienes,senovines hortenzijas.Praneša visą šaltą savaitę,obelys žydi,nieko keista.
Šiandien suskinti didelį kibirą kiaulpienių žiedų,darysime vyną.Apelsinai razinos supirktos.Gal ir du išeis suskinti?
Kažkaip susikaupti iškraustyti mikroautobuso briketus toną.Rytoj teks važiuoti į miestą. ax.gif
Diena kaip ir suplanuota,pabaigiau vakar marčiai megztuką,vakare norisi pradėti įdomų tokį gauriuką. mirksiukas.gif
Atsakyti