Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man Depe labai gražios našlaitės.Dideli žiedai.Vakar galvojau nepirksiu,žiūriu moteriškė vežąsi vežimėlį,padėklas tamsiai mėlynų ir padėklas baltų.Nesusilaikiau,gėlių drakonas nubudo. ax.gif
Mokvežoje dar tujų,tris kiparisus,koks gražus akcentas,nuo apačios žali ir pereina į geltonumą.
MamaEgle mokvežoje tie kiparisai labai gera kaina,nedideli,bet paskaičiau spėriai auga,per 10 metų iki 2.5m.

https://sodininkui.l...no-ivonne-.html
Mokvežoje po 3 su kapeikomis.
Atsakyti
Laba 4u.gif

gal Depo ir pirksiu hmm.gif arba dar prie Vievio šiltnamiai gėlių, tai ten nuvažiuosiu pažiūrėt ką turi jie, vis tiek ryt su Mama į Trakų raj. planuojam važiuoti, tai beveik pakeliui. Jei ten nebus iš ko rinktis, tai sekmadienį Depo nupirksiu, vis tiek pro šalį važiuoju.

Į sodybą šiais metais gal tik rododendrus pasodinsiu, jei dar ne per vėlu hmm.gif Labai gražūs kiparisai, bet dar nesugalvoju kur sodinti juos mastau.gif gyvatvorė graži su jais, bet kad prieš mus laukai, jokių žmonių nėra g.gif aš kaip tik visus šabarkštynus norėjau panaikinti, kad man vaizdas į tolius būtų ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, Dėl vairuotojo tai nežinau. Jei tik panorės. O jei ne, tai reiks laukt kol išsipagiriosiu. vartotojo įkelta nuotrauka
O vyšnių vynui man tokia nostalgija... Studijuojant bendrabučio kaimynė buvo iš Anykščių, tai kai tik važiuodavo namo, vis vyšnių vyno atveždavo. Visos mūsų studentiškos šventės su vyšnių vynu būdavo. vartotojo įkelta nuotrauka

Bangelee, teisi esi. Vis norisi ko nors vaikams užaugint. Ir kaip džiugu, kad marti gera šeimininkė, pati prisikonservuoja daržovių, savų paaugintų.
O aš tai iš dukros vis parsivežu, nes pas juos ir šiltnamis, ir sodas. Tai pomidorai, obuoliai iš jos pas mane keliauja. Dar ir vištidę MS sukonstravo, tai ir kiaušinukų parsivežu.
O pati bandau kompensuoti pagamintais ir užšaldytais pusgaminiais. Ir dabar Velykoms važiuodamo papildysiu jų šaldiklio atsargas kotletukais, kaldūniukais, virtinukais ir blynais su mėsa. Anūkai labai mėgsta, kai šaldiklyje yra gatavų pusgaminių. vartotojo įkelta nuotrauka

mamaEgle, neturi polinkio augint, nes dar negyveni sodyboje.
Jei nuolat būtum, nereiktų į darbą kasdien, tai užsimanytum kokį kvepiantį pomidorą užsiaugint. vartotojo įkelta nuotrauka

Aš labai pasiilgau rūgštynių sriubos. Reiks bandyt užsiaugint balkone. O tai pavasarį tik ir medžioju turgeliuose, kad rūgštynes pardavinėja. Parduotuvinės stiklainiuose man neskanios. Kažkaip netikra.

Atsakyti
Labas rytas.
Ir gėda ir bėda turime nuo kalėdų dovanų čekius į filmą,iki balandžio 25 reikia išnaudoti.Gal šiandien bandyti.Nors planuose mieste prisikasti sedulos,tujų dasipirkti,turgelį aplankyti. mirksiukas.gif Juk namuke svečiai dviems paroms,vistiek nieko negalėsime dirbti labai lauke. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na pagaliau su mb nuėjome į filmą Petinia kronikos,vaikai rekomendavo.O tai baigiame visai sukaimėtėti. mirksiukas.gif Sūnui labai patiko,nors ne tos kartos žmogus.Mes prisiminėme jaunystės laikus. biggrin.gif
Šiandien kaip ir negalima dirbti,nes prieš daugelį metų per verbą sodinau braškes,taksę smarkiai sukandžiojo kaimynės šunys. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. vartotojo įkelta nuotrauka

Tai su Verbų sekmadieniu, brangiosios. vartotojo įkelta nuotrauka
Neplanuoju nieko darbuotis vartotojo įkelta nuotrauka . Sūnus šiandien grįžta iš Norvegijos, tai važiuosim susitikt. O per Velykas - į Visaginą trauksim. Žinoma, jei MS viskas gerai bus po operacijos. Trečiadienį sutrauktą pirštą operuoja. Ale kas ten gali būti blogai. vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 12, 08:36)
Ir gėda ir bėda turime nuo kalėdų dovanų čekius į filmą, iki balandžio 25 reikia išnaudoti.

Mano vyras irgi tebeturi čekį skrydžiui lėktuvu virš ežerų. Dar nuo gimtadienio. Galiot baigiasi birželio 4. Nu nenori jis nieko. Galvoju gal į žvejybą iškeist. Su draugeliu pažvejotų... vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 13, 08:18)
Na pagaliau su mb nuėjome į filmą Petinia kronikos, vaikai rekomendavo. O tai baigiame visai sukaimėtėti. mirksiukas.gif Sūnui labai patiko, nors ne tos kartos žmogus. Mes prisiminėme jaunystės laikus. biggrin.gif

Kažkiek girdėjau apie šį filmą. MS tai neis. Ar man ieškot kompanijos nueit? Verta? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2025 04 12, 06:14)
mamaEgle, neturi polinkio augint, nes dar negyveni sodyboje.
Jei nuolat būtum, nereiktų į darbą kasdien, tai užsimanytum kokį kvepiantį pomidorą užsiaugint.  vartotojo įkelta nuotrauka

Aš labai pasiilgau rūgštynių sriubos. Reiks bandyt užsiaugint balkone. O tai pavasarį tik ir medžioju turgeliuose, kad rūgštynes pardavinėja. Parduotuvinės stiklainiuose man neskanios. Kažkaip netikra.

Gal ir būtų noras, bet bent jau kol kas stipriai abejoju ax.gif nemoku aš tų visų mandrybių schmoll.gif O pomidoro savo labai norisi, džiaugiuosi, kai kas nors pavaišina ar turiu galimybę tikrą pomidorą nupirkti topsecret.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 12, 07:36)
Labas rytas.
Ir gėda ir bėda turime nuo kalėdų dovanų čekius į filmą,iki balandžio 25 reikia išnaudoti.Gal šiandien bandyti.Nors planuose mieste prisikasti sedulos,tujų dasipirkti,turgelį aplankyti. mirksiukas.gif Juk namuke svečiai dviems paroms,vistiek nieko negalėsime dirbti labai lauke. ax.gif

Pas mane jau ne vienas ir prapuolė topsecret.gif ir dabar dar guli vienas iki gegužės pab. galioja ir niekaip neprisiruošiu ką nors išsirinkti doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 13, 07:18)
Labas rytas.
Na pagaliau su mb nuėjome į filmą Petinia kronikos,vaikai rekomendavo.O tai baigiame visai sukaimėtėti. mirksiukas.gif Sūnui labai patiko,nors ne tos kartos žmogus.Mes prisiminėme jaunystės laikus. biggrin.gif
Šiandien kaip ir negalima dirbti,nes prieš daugelį metų per verbą sodinau braškes,taksę smarkiai sukandžiojo kaimynės šunys. ax.gif

Draugai buvo, labai jiems patiko thumbup.gif

Mes vakar kapus tvarkėm, gėles sodinom, gal nelabai užrūstinom tuos viršuje esančius mastau.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Ar verta į filmą?Net keista sūnui labai patiko,sakė gerai pastatytas.Jei nori Aurute prisiminti jaunystę,gal verta?Tarp kitko Zalyčio knygą rodo per filmą,mes dar turime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2025 04 13, 08:29)
Labas rytas.  vartotojo įkelta nuotrauka

Tai su Verbų sekmadieniu, brangiosios. 
Neplanuoju nieko darbuotis . Sūnus šiandien grįžta iš Norvegijos, tai važiuosim susitikt. O per Velykas - į Visaginą trauksim. Žinoma, jei MS viskas gerai bus po operacijos. Trečiadienį sutrauktą pirštą operuoja. Ale kas ten gali būti blogai. 
Mano vyras irgi tebeturi čekį skrydžiui lėktuvu virš ežerų. Dar nuo gimtadienio. Galiot baigiasi  birželio 4. Nu nenori jis nieko. Galvoju gal į žvejybą iškeist. Su draugeliu pažvejotų... 
Kažkiek girdėjau apie šį filmą. MS tai neis. Ar man ieškot kompanijos nueit? Verta? 

Sėkmės operacijoje TS 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

O Airijoje keli vaikai likę?

Bus galimybė nueik su kuo nors, turėsi savo nuomonę ax.gif Su tais išėjimais tai sunku labai. Aš MB irgi sunkiai kur nors ištempiu, nebent labai reikia ir kitaip negali būti doh.gif Į koncertus, spektaklius su Mama ar draugėmis vaikštau. O kai ten nueini, tai didžioji dalis žiūrovų - moterys doh.gif tų diedų niekur neištempsi schmoll.gif MB geriausiai sodyboje ir kad niekas jo nejudintų ten doh.gif

Savaitgalis judesyje, šeštadienį su Mama ir gėlių nupirkome (Vievyje šiltnamiuose tokio grožio našlaitės wub.gif wub.gif wub.gif po 1,00€) https://www.part.lt/...90ac9817349.jpg
https://www.part.lt/...48b0dc0b340.jpg
dar buvusius kaimynus aplankėm, o vakar kapus sutvarkėm ir MB parsivežiau iš sodybos.

Atsakyti
Mes MamaEgle sutartume su Tavo mb.Man irgi sodyboje geriausia,nejudinkite manęs.
Nuodėmė,bet vakar tiek dirbome,kojas vos parvilkau.Už tai užmigti koją sopa,rankos tirpsta. smile.gif Tabletė miegui suveikė,užmigau.MB sako kam Tu reiki ir iš kur pas tave sveiktos tiek?
Susiimi ir varai. ax.gif Kad žinotumėte kiek planų galvoje.Jei dar galiu,vadinasi-gyva.
Šiandien nutariau irgi nupirkti našlaites ir susodinti ant senelių kapų.Iš mamos jau nėra ko tikėtis. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 04 14, 08:44)
O Airijoje keli vaikai likę?

Airijoj tie patys Ir tebegyvena. Jau vaikai jų į mokyklas eina, tai jau, tikriausiai, negrįš. Bent jau kol vaikai neužaugs. Martynas ir namuką nusipirko, tai dabar bankui moka mažiau, nei nuoma kainavo. vartotojo įkelta nuotrauka

O vyresnėlis tai tik dirba Norvegijoj, o šeima čia, Lietuvoje. Tai vis ir sakau, kad dirba ten, o gyvena Lietuvoje.

MS irgi labai namisėda. Labai sunku kur nors ištraukt. Gal ir aš tokia pasidarysiu po trijų metų... vartotojo įkelta nuotrauka Bet labai tikiuosi, kad suremontavus kojas būsiu judresnė. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2025 04 14, 08:00)
Mes MamaEgle sutartume su Tavo mb.Man irgi sodyboje geriausia, nejudinkite manęs.

Oi, va čia tai jau tikrai topsecret.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 04 15, 07:34)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Airijoj tie patys Ir tebegyvena. Jau vaikai jų į mokyklas eina, tai jau, tikriausiai, negrįš. Bent jau kol vaikai neužaugs. Martynas ir namuką nusipirko, tai dabar bankui moka mažiau, nei nuoma kainavo.  vartotojo įkelta nuotrauka

O vyresnėlis tai tik dirba Norvegijoj, o šeima čia, Lietuvoje. Tai vis ir sakau, kad dirba ten, o gyvena Lietuvoje.

MS irgi labai namisėda. Labai sunku kur nors ištraukt. Gal ir aš tokia pasidarysiu po trijų metų...  vartotojo įkelta nuotrauka  Bet labai tikiuosi, kad suremontavus kojas būsiu judresnė.  vartotojo įkelta nuotrauka

Aš irgi būdavo MB kalbinu pirkti ką nors savo, bet jis apie tai net į kalbas nesileisdavo. Visada sakydavo, kad Airijoje visą laiką negyvens topsecret.gif čia aš inkaras buvau, kuris laikė Airijoje, o paskui pirma išvažiavau hihihi.gif

Man dar kol kas tik duok galimybę kur nors ištrūkti, nors gal jau ir mažiau nei seniau mastau.gif gal vis tik protas pasivijo amžių hmm.gif hihihi.gif

Va, kad ir kitą savaitę: visai netikėtai ir neplanuotai, bet turėtume skristi į Vieną keliom dienom.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti