Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif

labai smagiai vakar pasibuvom mergaitiškoje vakarienėje wub.gif senokai taip nebuvome susitikusios ir visos kartu wub.gif sakė, kad reikės kada kartoti, tuo labiau, kad po darbų galima ir sutarti susitikti. Arba dar gal kurį vakarą ir į kokį spektaklį nueit mastau.gif

Koldūnų/varškėčių Mama dar padaro, nežinau kaip būtų jei Mama nedarytų hmm.gif matyt, kad viskas baigtųsi pirktiniais, budinčiais kameroje doh.gif

Savaitgalį žada šaltą, tai liekame namie. Na, dar bute yra ką veikti, reikia tapetus išklijuoti kambaryje ir prieškambaryje, o tada jau bus galima ir nuomininkų ieškoti ax.gif bus matyt kiek seksis padaryti, mano tempai ne Ingridos, pas Ingridą darbas rankose tirpsta wub.gif seniai jau viskas būtų sutvarkyta topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 03, 08:41)

Aurute, kaip aš norėčiau turėti tokią Močiutę. Valgome pirktinius koldūnus, jau ir skonį naminių pamiršome. ax.gif

Aurute, kaip aš norėčiau turėti tokią Močiutę. Valgome pirktinius koldūnus, jau ir skonį naminių pamiršome. ax.gif

Matai, neturiu nei sodo, nei daržų bei gėlynų. Tai lieka tik virtuvė vartotojo įkelta nuotrauka . O dar kai negalėjau vaikščioti, tai tik ir likdavo koldūnų kočiojimas atsisėdus vartotojo įkelta nuotrauka . Bet anūkai tai džiaugias, nes mes tiek nesuvalgom. Ir bendrai aš labiau mėgstu daržoves. O be sriubų neišgyvenčiau.

QUOTE(mamaEgle @ 2025 04 03, 09:43)

labai smagiai vakar pasibuvom mergaitiškoje vakarienėje  wub.gif senokai taip nebuvome susitikusios ir visos kartu  wub.gif sakė, kad reikės kada kartoti, tuo labiau, kad po darbų galima ir sutarti susitikti. Arba dar gal kurį vakarą ir į kokį spektaklį nueit mastau.gif

labai smagiai vakar pasibuvom mergaitiškoje vakarienėje  wub.gif senokai taip nebuvome susitikusios ir visos kartu  wub.gif sakė, kad reikės kada kartoti, tuo labiau, kad po darbų galima ir sutarti susitikti. Arba dar gal kurį vakarą ir į kokį spektaklį nueit mastau.gif

Tikrai labai gerai pasidaryt mergaičių vakarienę vartotojo įkelta nuotrauka .

O aš tai šiandien eisiu, nea... važiuosiu pas likimo draugę vartotojo įkelta nuotrauka . Sakėm abi klišos, abi su lazdikėm, tai paklišinėsim kur prie jūros ar marių vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka . Kaip seniai ten nebuvau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nėra kol kas sniego,ramu.
Susirinksiu bent kabančius vazonus,jei jau bus toks šaltis.
Išvažinėjo svečiai.Daug bendravimo rusų kalba,vakar jau save pgaudavau galvojant rusiškai. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šalta,vėjas.Na kol kas saulė šviečia,gal po pietų laukan išeis išeiti. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šalta lauke dirbti.MB vakar ištempė vyšnių vyno išpilstyti.Tai jau,kai pajudėjau iš namų,tuo pačiu braškes aptvarkiau šiltnamyje.Planuose lauke sutvarkyti braškes lauke šią savaitę. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

atvėso, grįžo pavasaris į savo orus, toks koks ir turėtų būti balandžio pradžioje topsecret.gif

Šiai dienai buvau užsirašius padangas pakeisti, tai pakeitė, gal gi daug sniego nebus mastau.gif ir šiaip mieste važinėjant kiek mažiau galimybių daug sniego rasti nei užmiestyje. Į sodybą nevažiavome, panašu, kad jei toks oras tai ir kitas savaitgalis mieste. Tada su Mama gal pas buvusią kaimynę nuvažiuosim aplankyti. Vis ruošiuosi ir vis neprisiruošiu doh.gif Gal prieš metų 15-ka nusipirko sodybą ir išsikėlė, bet prieš gal 40-imt metų kaimynais buvome, stipriai bendravome gossip.gif

Aurute, ar pabuvai prie jūros?

Ingrida, dar kiek lukterk, šalta lauke ax.gif
Atsakyti
Laba dienele vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 04 07, 09:02)

Šalta lauke dirbti. MB vakar ištempė vyšnių vyno išpilstyti. Tai jau, kai pajudėjau iš namų, tuo pačiu braškes aptvarkiau šiltnamyje. Planuose lauke sutvarkyti braškes lauke šią savaitę. ax.gif

Šalta lauke dirbti. MB vakar ištempė vyšnių vyno išpilstyti. Tai jau, kai pajudėjau iš namų, tuo pačiu braškes aptvarkiau šiltnamyje. Planuose lauke sutvarkyti braškes lauke šią savaitę. ax.gif

Vyšnių vynas man pats skaniausias. vartotojo įkelta nuotrauka Gal turėsi pardavimui? vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 04 07, 11:13)

Šiai dienai buvau užsirašius padangas pakeisti, tai pakeitė, gal gi daug sniego nebus mastau.gif ir šiaip mieste važinėjant kiek mažiau galimybių daug sniego rasti nei užmiestyje. Į sodybą nevažiavome, panašu, kad jei toks oras tai ir kitas savaitgalis mieste. Tada su Mama gal pas buvusią kaimynę nuvažiuosim aplankyti. Vis ruošiuosi ir vis neprisiruošiu doh.gif Gal prieš metų 15-ka nusipirko sodybą ir išsikėlė, bet prieš gal 40-imt metų kaimynais buvome, stipriai bendravome  gossip.gif

Šiai dienai buvau užsirašius padangas pakeisti, tai pakeitė, gal gi daug sniego nebus mastau.gif ir šiaip mieste važinėjant kiek mažiau galimybių daug sniego rasti nei užmiestyje. Į sodybą nevažiavome, panašu, kad jei toks oras tai ir kitas savaitgalis mieste. Tada su Mama gal pas buvusią kaimynę nuvažiuosim aplankyti. Vis ruošiuosi ir vis neprisiruošiu doh.gif Gal prieš metų 15-ka nusipirko sodybą ir išsikėlė, bet prieš gal 40-imt metų kaimynais buvome, stipriai bendravome  gossip.gif

Klaipėdoje sniego net žiemą retai būna, tai mes važinėjam su universaliom padangom vartotojo įkelta nuotrauka . Nereik keitinėt kas sezonas.

Pabuvojau prie jūros. Pavaikštinėjom mediniais takeliais wub.gif . Ant smėlio dar bijau lipt.

Šiandien jau buvau reabilitacijos procedūrų 4u.gif . Labai gerai buvo. Ypač limfodrenažas ir masažai.
Gaila, kad tik savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 07 balandžio 2025 - 14:19
Labas rytas.
Oi Aurute,išpilstėme vakar 25 butelius vyšnių.Pargausi visokių,svarbu atsivežk vairuotoją,arba su nakvyne liksi?Skonio reikalas,man skaniausias pienių.Šiek tiek kartumo turi.Visi pas mus sausi,nors vakar patikrinome mėlynų vynuogių,tai turi šiek tike saldumo. ax.gif

Prisivežiau dar tujų,alyvą,porą rožių,eisiu šiandien sodinti,gal dar liks laiko ir ūpo luke braškes tvarkyti,siaubingai apžėlę.
Atsakyti
Sveikos, retai rašau, nes dienos vienodos, ką čia parašysi. Tai, kai sužinojau naujieną ir jums pasisakysiu. Nei čia gerai, nei blogai, bet. Marti pasigyrė, kad jų šeima išsinuomojo sodą šalia Kačerginės. Jau ir plėvelinį šiltnamį pasistatė, ir lysvių prisidarė. Savotiškai džiugu, turės kur leisti savaitgalius, nes ir namukas yra, išnakvoti yra kur, ir daržovių pasiaugins. Iki šiol jie tik balkonuose septintame aukšte daržininkavo, bet pasiaugindavo ir pomidorų ir agurkų ir braškių kažkiek. Bet yra ir antra šio reikalo pusė- vadinasi man auginti reikės visko dar mažiau, marti gera šeimininkė, jei daržovės gerai užderės, tai ir susikonservuos, kad nepražūtų. Taip jie retai pas mus parvažiuoja, vistik penki žmonės šeimoje, jei ne vienam tai kitam vis atsiranda savaitgalinių reikalų- kam pirma komunija, kam dirmavonė, reikia į bažnyčią eiti, parašą gauti, kas dar susigalvoja papildomą specialybę įsigyti ir savaitgaliais kursai. Bet prisitaikom, kai atvažiuodavo tai jau visko prisikraudavo. O dabar iš mūsų vešis visko dar mažiau , nes savo pasiaugins. biggrin.gif Na bulvių gal neužsisodins pusę daržo ax.gif , tai dar iš mūsų išsiveš. Dukra irgi šiltnamį turi, kelias lysves. Tai jau suku galvą kiek čia mums tų daržovių besėti, nes dviese kiek mes suvalgom ax.gif biggrin.gif
Taip mes jau vasarinius javus pasėjom, bulvių sodinti dar ne laikas, nors dėl ankstyvumo keliasdešimt kelmų pasodinau. Kuičiuosi šiltnamiuose, daigus antrą kartą persodinu į dar didesnius vazonus. Naktim nešioju į kambarius ant palangių. Vis užsiėmimas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,gal ir gerai,mažesni plotai daržų,mes gi irgi ne jaunyn.
Vat neturi mano vaikai polinkio augalams.Marti tik augina labai gražias gėles,11 aukštas,dideli panoraminiai langai,pietūs,trys balkonai,jei išnešti vasarą.Kai gyveno šiaurinėje pusėje,vargo augalai,dabar na kur gi veši.Dabar visi išvežti pas mamą,nes gi visą žiemą nebuvo namie,remontas bute,dabar dar trims savaitėms už jūrų.Pas dukrą vargsta gėlės.Ne tam žmogus. ax.gif
Na jei lietus leis toliau plėšiu braškes.Jei ne lysiu į šiltnamį.
Atsakyti
Labas rytas.
Vos ne pūga lauke.Drebia kaip reikiant.
Reikia į miestą.varysime lengąją technikinę.Reikia dasipirkti tujų.Gal dar ką pamatysiu?
Atsakyti
Laba 4u.gif

neturiu ir aš polinkio daržoves auginti schmoll.gif kambarines gėles auginu, bet su jomis paprasčiau, o vat su visais laukiniais maistiniais augalais tai neeee doh.gif lauke gėlytės gali būti, jas pasodinu, apraviu, bet daugiau jokių lysvių nenorių schmoll.gif gal dar kada nors gyvenimas privers ir auginsiu, bet šiai dienai tai tas užsiėmimas ne man topsecret.gif

Šeštadienį MB gal važiuos į sodybą su nakvyne, o aš sekmadienį nuvažiuosiu paimt, tuo pačiu kapus sutvarkysiu. Kaip tik po žiemos, prieš Velykas. Aišku, sekmadienis Verbų, bet gal nelabai ten aukštai supyks, kad kapus tvarkau mastau.gif prisodinsiu našlaičių, tai bus bent iki pusės vasaros.

Bangele, puikus pirkinys taviškiams thumbup.gif kai tėvai toliau, tai ne tik savom daržovėm norisi sodo, bet ir lauke ryte/vakare pabūti topsecret.gif ryta kavos arbatos išgerti saulei tekant, vakare pasikepti kažką. Aš gal ir į sodybą važinėju, kad norisi tokio pasibuvimo lauke, turėčiau kažką panašaus kaip sodas šalia namų ar nuosavame name, o ne bute gyvenčiau, tai nežinau kiek būtų noro dar į sodybą važineti hmm.gif
Atsakyti