Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Laukiu pražystant hiacintų.Man jų kvapas ,kaip ir lelijų labai patinka.Ne visiems patinka,kitiems laiduotuves primena. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, brangiosios vartotojo įkelta nuotrauka

Rytai mano ramūs, nes niekur nereik skubėt . Yra kas veikt namuose, bet ilgai negaliu dar būt ant kojų. Tai atsisėdus ir su šypseniukais pažaidžiu vartotojo įkelta nuotrauka

Dažnai pagalvoju apie Ingridos namus. Ko gero vien gėlynai vartotojo įkelta nuotrauka . Tai gegužį bus tikra žydėjimo šventė. vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Buvau nuo sesės gavus hiacintą vazonėlyje. Nužydėjo, bet išmest gaila . Tai išnešiau į balkoną ir laukiu kol lapai pardės džiūt. Tada išimsiu svogūnėlį ir atiduosiu kam nors į gėlyną. Gal žemėj paržiemojęs vėl sužydės O kaip iš tikrųjų reikia elgtis su vazone pražydintais augalais tai nežinau. Gal žinovės patars. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Liniuxxx, junkis prie mūsų
Atsakyti
Labas rytas.
Atsivežau vakar 100 tujų,turėsiu ką veikti.Ateina paštomatu astilbės,dar žiemą užsisakiau,laukiu eleborų trejų.Nulėkiau paštomatan ,galvojau eleborai jau,pasirodo siūlai atėjo.Turėsiu ilgam ką veikti vakarais.Du rinkiniai siūlų.Dar tik modeliai galvoje. rolleyes.gif

Po pietų tik kažką dirbti galėsiu,kol svečiai namuke varysime mikroautobusą į servizą,technikinei reikia paruošti.Stovėjo visą žiemą ant žolės stabdžiai surūdyjo.Važiuoti reikia su mašina ištisai. mirksiukas.gif

Marti įdėjo instagramoje vaizdą,kaip jie važiuoja Los Angele su taksi be vairuotojo.Vairas sukiojasi,reikės kai rįš paklausti jausmo. bigsmile.gif
Liniukai,panašaus amžiaus,junkis.Lauksiu atvažiuojant,juk buvųsi,kelią žinai. 4u.gif Mergaitės jos antra pusė kokius šedevrus kūria iš medžio.Neatsidžiaugiu suktuku ir svečiai mato. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, tu tikrai turbo moteriškė vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka . Stebiuos ir pavydžiu skaitydama.

O aš tai baisinė tinginė vartotojo įkelta nuotrauka . Vis tik pasiteisinimų ieškau, kad nesidarbuoju vartotojo įkelta nuotrauka . Nebent kai į Visaginą nuvažiuoju, tai visus iš virtuvės išveju. Pasiilgstu gamint vartotojo įkelta nuotrauka O ten valgytojų pakanka.
Atsakyti
Aš irgi kaip pasiilgstu valgytojų.Aptingau jokių pyragų nebe kepu,šaldytų bandelių nusiperku,į karšto oro gruzdintuvę ir viskas.Na ketvirtadienį laukiu svečių iš Ukrainos,Vengrijos,teks pasisukioti virtuvėje. smile.gif
Aurute,už tai nebe darau jokių daržų,pakaks šiltnamių ir arbūzų,moliūgų.Pas Bangelę kokie daržai,ūkis. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ingrida, tai vien šiltnamių pas tave koks kiekis, kokie dar daržai hmm.gif su namuku kiek darbo, ypač jei svečiai keičiasi tą pačią dieną doh.gif iš tiesų tu turbo greičiais varai doh.gif man vien 100 tujų būtų savaitei darbo, o pas tave žiūrėk po dienos ir bus viskas susodinta ir dar priedo kiek padaryta ax.gif

Aš tai iš visai mažai ką bedarau topsecret.gif namie Mama šeimininkauja, tai valgyt darau nebent savaitgaliais ir tai jeigu nevažiuojam į sodybą ar dar ko nesugalvoju doh.gif o sodyboje kuo paprasčiau, nes neturiu kur prasisukti. Žodžiu, pasiteisinimų šimtai, kad tik nedaryti topsecret.gif

Šeštadienį buvome sodyboje, aš palengva pradėjau mėžti šiukšles iš namo, MB iš sodo neįmanoma išvaryti, jam aplinka, sodas svarbu, o man namas svarbiau. Taip pasibambėdami ir sukamės hihihi.gif Dar žoliapjovės diržas trūko, atsarginio neturėjo, tai kiek pristabdė važinėjimus po sodą (visai nepagalvojom, kad reiktų atsarginių diržų turėti doh.gif) Dabar atšalimą žada, tai nežinau ar savaitgalį važiuosime, bet jei bus šalta, tai ir žolės augimas pristos. Dabar tai senus lapus sumulčiuoja, gražiau atrodo.
Atsakyti
Labas rytas.
Na gi orai nesikeičia,bet kaip sąnariai paskauda kojų.Metai,metai.......aš kaip mama nenoriu pripažinti metų. biggrin.gif Ji pyksta,kai liepiu pažiūrėti į pasą.Aš galiu pažiūrėti. smile.gif Tik jėgos jau nebe tokios.
MamaEgle,po truputi po truputi,susitvarkysite ir namą.Atvažiuosite,pamatysite kiek mūms dar reikia tvarkyti.Užsakiau dabar dvejas duris,rugpjūtį planuose,pabaigti betonuoti grindis,pakeisti.Nebus kada ir numirti,vis planai.Buvo ženklas iš viršaus,liga,pristabdyti,bet man dar labiau varikliukas įsijungė,skubėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Susodinau vakar 100 tujų,dar 20 persodinau.Jau gėriau tabletę nuo galvos skausmo.Persidirbau šiek tike.Ar saulė visą dieną?Dar atvežė kurjeris dvi slyvas-abrikosus hibridus pasodinau.Sąnariai kojų ir šiandien jaučiasi.Galvojau užmigti negalėsiu,nieko suveikė miego tabletė. ax.gif
Šiandien kelionė į miestą,pasiimti mikroautobusą iš servizo,susipirkti maistą baliui, rytdienai. mirksiukas.gif Iš ryto lėksiu į paštomatą astilbių pasiimti,sušus ne duok dieve. blink.gif
Susikroviau į prekių krepšelį 4 medelius Žaliojoje stotelėje,dar laukiu,ar spėsiu susodinti?Dar reikia išsirinkti 4 vynuoges,nėra kada.Norisi ir pamegzti vakare. ax.gif
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 07:17
Labas rytas, darbininkės vartotojo įkelta nuotrauka

Eglute, tai labai geras pasiskirstymas, kad vienam namas vartotojo įkelta nuotrauka , kitam sodas... vartotojo įkelta nuotrauka pamažiukais, neskubėdami... Pasigrilindami, nes juk savaitgalis.... vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, iš kur pas tave tiek energijos? Šitiek medelių pasodint ir dar namuką tvarkyt, maistą baliui gamint... vartotojo įkelta nuotrauka O tau vakare dar ir mezgimas rūpi vartotojo įkelta nuotrauka

Aš vakar koldūnų anūkams prigaminau, tai vakare atsigulus nežinojau kaip kojas pasidėt, kad neskaudėtų vartotojo įkelta nuotrauka . Kai namie valgytojų mažoka, tai mėgstu prigamint, užšaldyt ir nuvažiavus jų šaldiklį papildyt. Tai jau viena kamera pilnutėlė koldūnų ir chinkalių.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ingrida varikliuką turi wub.gif Aš jau seniai stebiuosi kiek spėja visko padaryti blink.gif blink.gif blink.gif

Pasisaugok kiek saulės, Ingrida topsecret.gif ankstyvą pavasarį aktyvi ji labai, stenkis kiek mažiau būti saulėtoje vietoje, nors ir kaip norėtųsi po žiemos ax.gif

Aurute, kol kas be grilių, dar nenakvojam. Vakarais labai jau greitai atšąla, tai grįžtam į namus. Bet jau mintį audžiu apie nakvojimą, panaši, kad po kelių savaičių jau liksim bent vienai nakčiai, per dieną prikūrenus namą.

Šiandien su draugėmis susitinkame, mergaitiškai vakarienei gossip.gif tikiuosi, kad jau užaugom ir nebaigsim taip mamontovas.gif leb.gif ura.gif alc.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aurute,kaip aš norėčiau turėti tokią Močiutę.Valgome pirktinius koldūnus,jau ir skonį naminių pamiršome. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 07:42