Laba
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 24, 18:51)
Oi MamaEgle,kokia sodyba.Čia protėvių,senelių?Stogas kaip mūsų skardinis,mb rado dar įspausta,kad pagaminta skarda Anglijoje.Šulinys naujas?

Bet medžiai,medžiai,man kaip gražu ir aplink tvenkinį.

Tai gal ir maudytis galima?

Pasaka ir vasarokite būtinai.
Senelių prosenelių dar statyta. Šulinį rugsėjo mėn. naują pastatė, geltono ir namo ateityje norėčiau, toks jis buvo mano vaikystės metais

Medžių labai daug ir jie aukšti ir seni. Į sodybą įvažiavimas alėja senovine. Prūde nesimaudom

labai dumblas dugne, nežinia kokio gylio jis. Dešimtmečiais nevalytas, o medžių lapų kiek

Kada nors kai aptvarkysime pakviesiu pas save visas, o po vieną galite ir dabar važiuoti
QUOTE(bangelee @ 2025 03 24, 20:15)
Oi MamaEgle, kookie dideli pastatai pas jus čia dvaro likučiai, o koookie medžiai
Susitikti norėčiau, reikėtų gerai pasvarstyti, susiderinti, nes toloka išvažiuoti ilgiau mums su ūkiu. Nebent , kaip sakot be nakvynės. Kad ir menki tie mūsų gyvuliai, bet vistiek juos reikia laiku ir šerti ir melžti. Svetimi nepadarys, ožkos kaprizingos, su charakteriu, svetimiems nepasiduoda. Atpratom toli važinėti, aš teisių neturiu

, dar sveikatos nepasitikrinau, tad negalioja.

Bet tikrai nesakau ne

del susitikimo
Dvaru kaimas dar ir dabar vadina sodybą, nors tai buvo stambaus ūkininko sodyba.
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 25, 08:21)
Labas rytas.
Sunku susiderinti visoms.Na gal kaip nors?
Vakar mėtas tvarkiau,kelis metus nejudintos,varpis įsisuko,kol aš tas šaknis pravaliau.Kas auginate žinote mėtų šaknis,pradžioje verkti norėjosi.
Manau, kad pavyks susiderinti

Svarbu nutarti datą, o tada jau kas galės, tai galės. Nes prie visų tikrai nepavyks prisiderinti

, svarbu, kad dauguma galėtų
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2025 03 25, 08:35)
Labas rytas
Bangele, kad ir be nakvynės, bet susimatyt gerai būtų.
Aš irgi mėgstu grįžt į savo lovą. Sanatorijoj po operacijos negalėjau miegot ne savo lovoj. Tai po antros operacijos reabilitaciją tik ambulatorinę išsirašiau.
Eglute, nuostabi tavo sodyba, senoviniai pastatai. O jau medžiai ir prūdas... Tai nemaža teritorija? Vasarosit kvepiančiuose gėlynuose.
Ingrida, kokie tavo vaikai keliauninkai.
Teritorijos dydis 2,5 hektaro, tai tas didumas su kuo palyginti. Kai prieš kelis metus pradėjome važinėti ir tvarkyti, labai didelė atrodė, o dabar jau kiek apmažėjo
Vasaros ir savaitgaliai dabar ten. Kol vėsiau be nakvynės (nors pernai vieną pečių atgaivinom, tai gal šiemet anksčiau pradėsim nakvoti

), o paskui jau nuo penktadienio iki sekmadienio.