Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Oi MamaEgle, kookie dideli pastatai pas jus čia dvaro likučiai, o koookie medžiai wub.gif
Susitikti norėčiau, reikėtų gerai pasvarstyti, susiderinti, nes toloka išvažiuoti ilgiau mums su ūkiu. Nebent , kaip sakot be nakvynės. Kad ir menki tie mūsų gyvuliai, bet vistiek juos reikia laiku ir šerti ir melžti. Svetimi nepadarys, ožkos kaprizingos, su charakteriu, svetimiems nepasiduoda. Atpratom toli važinėti, aš teisių neturiu ax.gif , dar sveikatos nepasitikrinau, tad negalioja. blush2.gif Bet tikrai nesakau ne mirksiukas.gif del susitikimo smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sunku susiderinti visoms.Na gal kaip nors?
Vakar mėtas tvarkiau,kelis metus nejudintos,varpis įsisuko,kol aš tas šaknis pravaliau.Kas auginate žinote mėtų šaknis,pradžioje verkti norėjosi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Bangele, kad ir be nakvynės, bet susimatyt gerai būtų.

Aš irgi mėgstu grįžt į savo lovą. Sanatorijoj po operacijos negalėjau miegot ne savo lovoj. Tai po antros operacijos reabilitaciją tik ambulatorinę išsirašiau. wub.gif

Eglute, nuostabi tavo sodyba, senoviniai pastatai. O jau medžiai ir prūdas... Tai nemaža teritorija? Vasarosit kvepiančiuose gėlynuose. vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, kokie tavo vaikai keliauninkai. ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 24, 18:51)
Oi MamaEgle,kokia sodyba.Čia protėvių,senelių?Stogas kaip mūsų skardinis,mb rado dar įspausta,kad pagaminta skarda Anglijoje.Šulinys naujas? wub.gif Bet medžiai,medžiai,man kaip gražu ir aplink tvenkinį. wub.gif Tai gal ir maudytis galima? wub.gif Pasaka ir vasarokite būtinai. wub.gif

Senelių prosenelių dar statyta. Šulinį rugsėjo mėn. naują pastatė, geltono ir namo ateityje norėčiau, toks jis buvo mano vaikystės metais wub.gif Medžių labai daug ir jie aukšti ir seni. Į sodybą įvažiavimas alėja senovine. Prūde nesimaudom schmoll.gif labai dumblas dugne, nežinia kokio gylio jis. Dešimtmečiais nevalytas, o medžių lapų kiek doh.gif Kada nors kai aptvarkysime pakviesiu pas save visas, o po vieną galite ir dabar važiuoti topsecret.gif

QUOTE(bangelee @ 2025 03 24, 20:15)
Oi MamaEgle, kookie dideli pastatai pas jus čia dvaro likučiai, o koookie medžiai wub.gif
Susitikti norėčiau, reikėtų gerai pasvarstyti, susiderinti,  nes toloka išvažiuoti ilgiau mums su ūkiu. Nebent , kaip sakot be nakvynės. Kad ir menki tie mūsų gyvuliai, bet vistiek juos reikia laiku ir šerti ir melžti. Svetimi nepadarys, ožkos kaprizingos, su charakteriu, svetimiems nepasiduoda. Atpratom toli važinėti, aš teisių neturiu ax.gif , dar sveikatos nepasitikrinau, tad negalioja.  blush2.gif Bet tikrai nesakau ne mirksiukas.gif del susitikimo smile.gif

Dvaru kaimas dar ir dabar vadina sodybą, nors tai buvo stambaus ūkininko sodyba.

QUOTE(IngridaB @ 2025 03 25, 08:21)
Labas rytas.
Sunku susiderinti visoms.Na gal kaip nors?
Vakar mėtas tvarkiau,kelis metus nejudintos,varpis įsisuko,kol aš tas šaknis pravaliau.Kas auginate žinote mėtų šaknis,pradžioje verkti norėjosi. ax.gif

Manau, kad pavyks susiderinti 4u.gif Svarbu nutarti datą, o tada jau kas galės, tai galės. Nes prie visų tikrai nepavyks prisiderinti ax.gif, svarbu, kad dauguma galėtų 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2025 03 25, 08:35)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka

Bangele, kad ir be nakvynės, bet susimatyt gerai būtų.

Aš irgi mėgstu grįžt į savo lovą. Sanatorijoj po operacijos negalėjau miegot ne savo lovoj. Tai po antros operacijos reabilitaciją tik ambulatorinę išsirašiau.  wub.gif

Eglute, nuostabi tavo sodyba, senoviniai pastatai. O jau medžiai ir prūdas... Tai nemaža teritorija?  Vasarosit kvepiančiuose gėlynuose.  vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, kokie tavo vaikai keliauninkai.  ax.gif

Teritorijos dydis 2,5 hektaro, tai tas didumas su kuo palyginti. Kai prieš kelis metus pradėjome važinėti ir tvarkyti, labai didelė atrodė, o dabar jau kiek apmažėjo hihihi.gif

Vasaros ir savaitgaliai dabar ten. Kol vėsiau be nakvynės (nors pernai vieną pečių atgaivinom, tai gal šiemet anksčiau pradėsim nakvoti hmm.gif), o paskui jau nuo penktadienio iki sekmadienio.
Atsakyti
Labas rytas.
Puiki sodyba MamaEglute. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Reiktų kažkaip medelius nupurkšti,bet šaindien į miestą. smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 26, 08:40)
Labas rytas.
Puiki sodyba MamaEglute. wub.gif

ačiū, Ingrida wub.gif Dar norisi kuo daugiau joje padaryti, bet kai pradedi galvoti, tai darome tik dėl savęs, kam paskui visa tai palikti hmm.gif vat ir keliame klausimą kiek daug dabar joje daryti mastau.gif

Surašysiu FB kas planuoja būti, kol kas apie 8-9. Gal arčiau tos dienos ir daugiau kas ištaikys g.gif sakau gal kiek galės, tiek, vis tiek susitinkam gossip.gif friends.gif gossip.gif friends.gif
Atsakyti
Tikrai,kiek mūsų susirinks,tiek gerai bus.Nutarkite datą,rezervuosiu.
Mes viską darome,su ta mintimi mūms pakaks,po mūsų nors ir tvanas. smile.gif Tikrai niekas neis gyventi po mūsų.O ir mūms kiek leis sveikata? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2025 03 27, 10:45)
Dar norisi kuo daugiau joje padaryti, bet kai pradedi galvoti, tai darome tik dėl savęs, kam paskui visa tai palikti hmm.gif vat ir keliame klausimą kiek daug dabar joje daryti mastau.gif

Surašysiu FB kas planuoja būti, kol kas apie 8-9. Gal arčiau tos dienos ir daugiau kas ištaikys g.gif sakau gal kiek galės, tiek, vis tiek susitinkam  gossip.gif friends.gif  gossip.gif  friends.gif

Nesvarbu, Eglute, kiek padarai. Juk darai, kad pačiai būtų malonu būti. O palikti vis ven rasi kam. Net jei Justina nenorės grįžt. Juk turi giminaičių, kuriems ten gera būt. vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2025 03 27, 10:55)
Tikrai, kiek mūsų susirinks, tiek gerai bus. Nutarkite datą, rezervuosiu.

Labai tikiuosi, kad nieko nebenutks ir susirinksime friends.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsivežiau mamą.Ryte lėksiu į Ramygalą,turgelin,tapo tradicija žuvies pirkti.
https://www.part.lt/...4de0d228216.jpg
Kiek turto prisivežiau,kol vaikai atvažiuos,reikia susodinti,dar tris rožes.Gal rožės kiek palauks,jei ką.
Noriu vakarienei kugelį iškepti,mažoji mėgsta,pyragą.
Darbinga diena nusimato,dar vakare meistras duris išmatuoti atvažiuos.Jau buvau palaidojųsi norą,o vakar bac ir paskambino. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2025 03 28, 08:25)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Nesvarbu, Eglute, kiek padarai. Juk darai, kad pačiai būtų malonu būti.  O palikti vis ven rasi kam. Net jei Justina nenorės grįžt. Juk turi giminaičių, kuriems ten gera būt.  vartotojo įkelta nuotrauka
Labai tikiuosi, kad nieko nebenutks ir susirinksime friends.gif

Taip, pirmiausiai dėl savęs, o paskui jau galvoji kaip bus vėliau mastau.gif matyt, reikia kaip Ingridai galvoti, kas po manęs nors ir tvanas. O giminaičiams hmm.gif? Jiems dabar atvažiuoti pabūti trumpai, sutvarkius namą, gal kokią naktį pernakvoti, bet kad taip važinėti kažką daryti mastau.gif bent jau kol kas nėra kam, o ir sentimentų tokių tai vietai jie neturi schmoll.gif kaip aš turiu wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 03 28, 08:26)
Labas rytas.
Atsivežiau mamą.Ryte lėksiu į Ramygalą,turgelin,tapo tradicija žuvies pirkti.
https://www.part.lt/...4de0d228216.jpg
Kiek turto prisivežiau,kol vaikai atvažiuos,reikia susodinti,dar tris rožes.Gal rožės kiek palauks,jei ką.
Noriu vakarienei kugelį iškepti,mažoji mėgsta,pyragą.
Darbinga diena nusimato,dar vakare meistras duris išmatuoti atvažiuos.Jau buvau palaidojųsi norą,o vakar bac ir paskambino. ax.gif

Kur tiek gėlių susodini, Ingrida? Tikriausiai žolės pjovimui neturit, vien gėlynai pas tave g.gif na, gal bus proga atvažiuoti ir pasigrožėti visu tavo kuriamu grožiu wub.gif

Ryt į sodybą, žada gražų orą. Jeigu tokie orai, galima jau pradėti galvoti apie nakvojimą bet jau vieną naktį hmm.gif per dieną prišiltų kambarys, o per naktį tiek neatšaltų. Gal dar ne šį kartą, bet jau kitus kartus verta apie tai pagalvoti topsecret.gif

Grįžo Aurutė ir grįžo visi tokie smagūs šypseniukai wub.gif wub.gif wub.gif Ingrida kas rytą pusryčius paruošia, o aš tik SM šypseniukus naudoju, laaabai retai kažką kito įterpiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti