Laba
QUOTE(Aurute @ 2025 03 22, 07:29)
Eglute, linkėjimai solenizantui.
Aš irgi labai mėgstu rododendrus. Niekur dar nemečiau tokių gražių ir spalvingų, kaip Airijoj.
Ačiū, Aurute, perduosiu. Švenčiam kelias savaites, kaip niekad šiais metais
Marti anksti pasiūlė dovaną, tai gavosi MB ir sūnui, dviese buvo edukaciniame renginyje, paskui dar sušių nuvažiavom pavalgyti, vakar namie su Mama tryse prie nealkoholinio šampano, šiandien dar su draugais picos valgyt. Žodžiu, baliavojam
ir ne vieną dieną
Jau žinau kur sodinsiu ir MB pasakiau, kad ten noriu rododendrų, tai reikės nupirkti ir pasodinti. Vieta tokia nelabai saulėta, žemė arčiau durpių, drėgna, gal tik
sakau bus tokios netoli airiškos sąlygos
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 22, 08:45)
Labas rytas.
Aurute,maišai,pas Giedrę tik buvau.

Iš Panevėžio rajono tolokai būtų.
Parsivežiau vakar našlaičių,keičiau vazonuose gėles.Mečiau viržius ir jau norisi spalvų,spalvų,
https://www.part.lt/...50f9572d626.jpg
Laukiu laidos per tv3 Amšiejaus apie geltonžiedę sedulą.MamaEgle būtinai dvi pasisodinkite turėsite rudenį vyšnių,uogos su kauliuku kaip vyšnios.Dar jokios ligos nepuola,pilna kasmet būna.Mes vyną gaminame iš jos.Labai skanus ir graži splava.Ukrainoje populiari.
Tai negana vakar 5 rožes lidle prigriebiau.Dar krūminių norėčiau,man gražiausios didelės.
Rododendrai man įspūdį paliko Anglijoje.Bet,kad jie lėtai auga,kažin mes ar sulauksime jau didelių krūmų?

Ir geriau būtų susodinti kur nors pušyne,na nors iš pušyno jauro,spyglių privežėme.
Su rožėm dar palauksiu, jei pradėsim nors kiek namuko atnaujinimą, tai paskui reikės jas persodinti. Man dar hortenzijos labai gražu, tai irgi reikės kada pasodinti.
Dar mačiau yra medeliniai serbentai ir agrastai, tai jie tokie kaip medeliai auga, o ne krūminiai, gal reikės juos pabandyti. Bet sodas MB teritorija, tai nežinau kaip sutarsim. O ir kas paskui tas uogas valgys.....
QUOTE(Aurute @ 2025 03 23, 18:16)
Reiškia jau pamirštu veidus. Vis galvojau, kad ten tu.
Eglute, kas ši puiki moteris?
Kaip čia moteras reik prikalbint meetui? Galim ir be nakvynės, jei ką. Bet susitikt norėčiau Pernai kai buvo organizuojama, aš buvau dar netransportabili. Dabar jau pajudu. Su lazda, bet pajudu. Labai norėčiau.
prisimenu, kad buvo, bet kas

aš tada labai trumpai pabuvau, prisijungiau jau pas Paix namuose ir po kelių valandų išvažiavau....
Reiktų gal dar kartą pabandyti sutarti susitikti

iš Vilniaus aš ir Enija gal dar būtų, nežinau kaip Ella ar pavyktų įkalbinti. Va, gal dar Tavi prisijungtų?
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 24, 08:46)
Labas rytas.
Na vyną ,čia daugiau brangiausisas gamina ir hidrolatą verda.Medų sukti jau ir aš padedu,bet prie bičių einu.
Jūs tik susiderinkite ir laukiu Jūsų. Pas mane jau du kartus sodybiečiai rinkosi.Vietos turime.
Šiandien mano didžioji grįžta iš Tailando,po dviejų mėnesių,sūnus vakar su marčia trims savaitėms į Ameriką.Aš tik seku,ar viskas gerai.Sūnus antrą kartą važiuos per dykūmą 300 km,truputi neramu.O dar su tuo Trampu,visko galima prigalvoti.
O kur paskui hidrolatą dedat?
Smagu kai jaunimas taip keliauja

tik likusiems nerimas, bet užtat kiek įspūdžių ir gerų emocijų parvežą