Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2025 03 09, 09:21)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Jauna tavo Justinėlė  flirt.gif  . Dar sulauksi anūkučių  vartotojo įkelta nuotrauka . Mane mama po 40 pagimdė. 
Ech kaip gera, kai vaikai aplanko . Smagaus  pabendravimo ir močiutės šventės.
Nežinojau, kad turi sodybą. Toli nuo Vilniaus? Vasrojat ten, ar kaip? 

Aš jau irgi išjudu iš namų po truputį wub.gif  . Vakar buvom Ventėj. Dar su ramentais, vaikštau dar nedaug, bet vis iš namų išėjimas  vartotojo įkelta nuotrauka . Jau vien atsidarius mašinos dureles gera oru pakvėpuot.
Iki pačios žiedavimo stoties nenuėjau. Toloka dar man. Bet marių oras tai plaučius valo. Net galva apsvaigo.  bigsmile.gif

bigsmile.gif

oi, Aurute, ne tiek jau ir jauna topsecret.gif ypač kaip pirmam vaikui. Lapkritį 38 bus, tai jaunystė jau prisiminimuose. Žinau, kad gimdo ir vyresnės, bet dažniausiai tai ne pirmi kartai būna

turim, mano senelių, Alytaus raj. Nuo namų 1,5 val. kelio, tai jau tokia kaip ir riba kai dar galima ryte nuvažiuoti it vakare grįžti, bet pasiryžau nakvoti, tai jau kiek apsipratau. Atostogų metu daugiau būna, o kitu šiltu laiku tik savaitgaliais. Penktadienį po darbų nuvažiuojam, sekmadienį grįžtam. Palengva tvarkome tai, kas buvo netvarkyta dešimtmečiais doh.gif

kaip gražu Ventėje wub.gif wub.gif wub.gif mes vieną rugsėjį buvome visam savaitgaliui nuvažiavę, labai patiko wub.gif sakėm, kad vėl reikės kada išsiruošti wub.gif
QUOTE(Aurute @ 2025 03 10, 08:29)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka
Tikrai jau daug paukščių, nors iki pačios stoties nebuvau nuėjus. Bet taip gera užvertus galvą į skrendančius žiūrėt.
Vakar virtualiai aplankiau dukros sodybą Zarasų rajone  vartotojo įkelta nuotrauka . Jau sniegas ir ten nutirpęs, vištos lauke kapstosi. Pasiilgau iki begalybės  4u.gif . Su vyru sutarėm ketvirtadienį nuvažiuot.

Koks grožis Zarasuose wub.gif Mes su Mama vasarą buvome. Labai patiko. Gražaus pasibuvimo su vaikais ir anūkais wub.gif wub.gif wub.gif

Mes vis dar planuojam ryt nuvažiuoti ax.gif MB peršalęs, tai bus matyt kaip ryt jausis, bet, kad jis dar labiau nori nei aš topsecret.gif