Laba
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 05, 08:05)
Labas rytas.
Aurute , ėjau ir vis ėjau žiūrėti nuotraukos.Baltas pavydas.Kokios Jūs turtingos. Pas mus trys mūsų,mb sesuo trys vyrai kaip mūrai,mano sesės sūnus jau irgi virš 30 ir visi bevaikiai. Ko gero giminė išnyks?
Šeštą prikėlė vėjo gūsiai.Bijojau,kad kubilo kamino nenuštų,medžių nepsilaužytų.Kiek per langus matau-ramu.
Bangele,diktantą turbūt tikrai rašysi?Sėkmės.
Kaip ir aš

Jau kokio gražumo nuotrauka
Maniškė, tikriausiai, jau ir bus be vaikų
QUOTE(Aurute @ 2025 03 05, 15:32)
Neišnyks, Ingrida. Neprabėgs nei dešimt metų.
greitai tie dešimtmečiai bėga, šioje vietoje jau tas gal negalioja...

kai vaikams artėja 40-imt, o apie vaikus jie negalvoja, tai tada ir mintys kitokios lenda į galvą

MB sūnus pradžiugino, dar sesės duktė
QUOTE(bangelee @ 2025 03 05, 18:17)
Rašysiu, Ingrida, bet namie. Neisiu niekur. Man šiaip įdomu koks bus turinys, o klaidų , aišku, kad padarysiu. Pasitikrinsiu paskui. Juk man jau tieeek daug metų , pasižiūrėsiu kiek beliko prisiminimo iš to, ką mokiausi mokykloje. Nes gyvenime tobulinti rašybos įgūdžių neteko. Beje, čia vieną kartą su vaikais kalbėjomės, kad daug kas, ko išmokome mokykloje per matematikos pamokas, taip ir liko nepanaudota. Pavyzdžiui ar jums teko gyvenime traukti kvadratinę šaknį, kad pritaikyti kam nors realiame gyvenime

Man neteko. Dukra, statybos inžinierė, irgi sakė, kad jai reikia daug matematikos darbe, bet ne kvadratines šaknis traukti. Paprastesnių matematikos veiksmų tai daug tenka panaudoti. Nuo pinigų skaičiavimo iki plotų , kiekių apskaičiavimo. Bet kvadratinės šaknies traukimo niekur nepritaikysi Tik tiek , kad lavinome smegenis
Bangele, tau puikiai sekdavosi juos rašyti. Prisimenu dar kai sakydavai, kad tik kelias klaideles padarydavai. Mes Airijoje rašydavome, ten organizuodavome mokykloje, bet pats renginys vykdavo šeštadieniais, tada tiesioginė transliacija būdavo. O dabar kai padarė darbo dieną, tai ir nėra kaip užsiimti tuo, net ir niekur neinat
Kuo toliau tuo mažiau matematikos reikia, bet mokykloje dėl smegenų lavinimo gal ir gerai, kad yra. Kokio lygio dabar ateina pirmo kurso studentai, tai kartais graudu žiūrėti

elementarių dalykų nežino, bet užtat labai gerai žino savo teises ir kam rašyti net jeigu yra neteisūs
Rytoj Kaziuko mugė pas mus. Nežinau ar eisiu

visada žmonių minios, stumdytis, nieko nepamatai, o ir nelabai ko reikia (nuėjus dar žiūrėk ką ir nusipirksiu

, o ir taip namai užversti viskuom, jau paskutinė stotelė daiktams yra - sodyba, iš ten eis į šiukslyną

), o šeštadienį Justina išskrenda. Va taip ir gyvename: laukiame laukiame kol vaikais grįš, o paskui nespėjus apsižiūrėti jie vėl sparnus kelia.....