Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi MamaEgle,koks jubiliejus nusimato. wub.gif wub.gif
Mano mamaitei kovą-85.Ir vis pagalvoju,ačiū dievui apsitarnauja pati.Vakar gyrėsi išmoko trečią eilėraštį mintinai angiškai.Čia neseniai buvo paleidųsi vandemį vonioje,nežinau iš apačios neatėjo kaimynė,kad užpylė?Gal nepersisunkė?Tris dienas tylėjo mūms su sese nesakė,pati nervavosi.Raminau juk apsidraudųsi,jei kas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2025 02 11, 08:54)
Labas rytas.
Oi MamaEgle,koks jubiliejus nusimato. wub.gif  wub.gif
Mano mamaitei kovą-85.Ir vis pagalvoju,ačiū dievui apsitarnauja pati.Vakar gyrėsi išmoko trečią eilėraštį mintinai angiškai.Čia neseniai buvo paleidųsi vandemį vonioje,nežinau iš apačios neatėjo kaimynė,kad užpylė?Gal nepersisunkė?Tris dienas tylėjo mūms su sese nesakė,pati nervavosi.Raminau juk apsidraudųsi,jei kas. ax.gif

Didelis jubiliejus ir dar džiaugiuosi, kad Mama ir valgyt padaro, ir į parduotuvę nueina, ir pasivaikščioti. Va ir šiandien vakare į koncertą planuojame topsecret.gif O kiek visokių eilėraščių moka..... doh.gif man toli iki tokios atminties mano metų, net bijau pagalvoti kokia ta mano atmintis bus jei sulauksiu Mamos metų doh.gif

Mes irgi apdraudę visus butus topsecret.gif nu maža kas, niekada negali žinoti. Po mumis pirmame aukšte tokį gražų remontą padarė, tai tikrai nesinori jei koks vamzdelis trūktų schmoll.gif

Koks gražus oras kelias dienas wub.gif wub.gif wub.gif vakar MB sakau, kad jau norisi į sodybą savaitgaliui, greičiau šiltesni orai, nors tokia žiema man labai patinka. Na, gal išleidę visus, nuvažiuosim kurią dieną pasivakščioti bent jau g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Stiprūs anos kartos žmonės.Gal mes irgi stiprios,payginus su mūsų vaikais? biggrin.gif
Vakar labai smagi saulė buvo,vaikščiojau po lauką su liemene.MB tvarkė kubią irigi tiks us megztiniu.Šiandien jau ne taip.
Atsakyti
Labas rytas.
Ignė,rašo pas ją Bankoke +34,smogas.Rytoj važiuos,plauks į salą mėnesiui.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsiverčiau kompą,ačiū dievui,liepiau Ignei parašyti,kai bus vietoje.Ilgai važiavo,plaukė į salą Pangano,ten bus mėnesį.Na nors grynas oras,nes raše Bankoke smogas ištisai. bigsmile.gif
Petras rytoj į Mailaną darbo reikalais,vežasi ir marčią pasilakstyti,paskui tiesiai į Kopenhagą.O baldžius ateina dirbti ketvirtadienį.Pasitiki žmonėmis? ax.gif
Labai gražus rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labs rytas 4u.gif

Važinėja vaikai po pasaulį wub.gif tik džiaugtis reikia, kad turi tokią galimybę, nors likusiems namie ir nerimas širdį krebždena ax.gif bet jie jau suaugę, aš dažniausiai pati sau primenu ką aš veikiau jų metų būdama hmm.gif ir ne tokie jau maži jie atrodo ax.gif tik dar labiau suprantu savo Mamą, kuri laukdavo ir pergyvendavo lygiai taip pat, o tokių ryšio priemonių nebuvo, o ir dažniausiai būdavo "o tai kas man nutiks? Viskas bus gerai! Mama, ko čia pergyveni!!??" doh.gif

Kokia žiema graži wub.gif wub.gif wub.gif pas mus saulėta, tai tas sniego šviežias baltumas dar geriau išryškėja wub.gif Savaitgalį jau šeima pradeda rinktis, tai viena mintis "kad tik sniegos neištirptų, dar ant ledo norime pavaikščioti". Gal sekmadienį reikės kur jaunimą nuvežti saugiau ant ledo mastau.gif Justina grįžta trečiadienį, tai jau nespės šiam grožiui schmoll.gif
Atsakyti

Laba diena

Pagaliau vėl radau Jus.  :mirksiukas:  Kažkaip vis pametu "Supermamas"  :ax: 
Matau Ingrida palaiko vis dar visus kampus Mūsų forumo :wub:​ 

Atsakyti