Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gražus rytas. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nubudau penktą ,parašiau Ignei žinutę,gero skrydžio.Žinojau,kad šeštą skrydis iki Sakartvelo,ten pabus iki pirmadienio,tada pirmadienį skrydis iki Delio,persėdimas ir iki Tailando.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
https://www.part.lt/...5de97339e77.jpg
Turiu draugę.Į lauką nevedama,ant palutės atliekame reikalus.Padedame žmonėms bėdoje.Laikina draugė.
Atsakyti
Labas rytas.
Petras vakar grįžo ,Urtė šiąnakt grįžta.Šanukui stresas vėl bus.
Petrui remontą juk padarė ,kol buvo išvykę.Parašė tik virtuvinio nespėjo sutvarkyti,butą perdažė.Gerai nieko nematė,dulkėse negyveno.
Atsakyti
Labas rytas.
Laukiu Petriuko ,pietų atlėks.Pasiilgau.Urtė irgi grįžo šiąnakt. ax.gif
MamaEgle,Justina ne šį mėnesį atvažiuoja?Bangele,dukriuko sulaukei?

Žaviuosi moteriškėmis.Marčios tėvai praeitais metais išsikyrė.Mama po mėnesio išlėkė į Vietnamą,dabar žiūriu fb -Singapūre.Sūnaus klausiu kur ji?Sako niekam nieko nesakė į Malaiziją išmovė.Išsiaisvino moteriškė visomis prasmėmis. mirksiukas.gif Mes iki Birštono neišvažiuojame treti metai,į filmą turime pakvietimą,neišsiruošiame,aš taip tingiu pajudėti iš namų. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif

kiek atsikapsčiau nuo darbų doh.gif viskas vienu metu buvo suvirtę doh.gif laikas ir taip lekia nepastebimas, o kai tiek darbų tai praeitos savaitės iš viso nepamačiau, tik atrodo pirmadienis buvo ir jau ketvirtadienis baiginėjasi..... doh.gif

Savaitgaliais vieną butą tvarkome, pakeitėme virtuvinius baldus, naujas linoleumas, sienas padažėm, tai virtuvę jau kaip ir kaip baigiam, dar liks tapetus išklijuoti kambaryje bei koridoriuje ir bus galima nuomininkų ieškotis.

QUOTE(bangelee @ 2025 01 24, 19:26)
O aš renku deimantines mozaikas ir dar visai nesuku galvos dėl šiltnamių. Tiesa, ten dar tebeauga pernai sudygusios salotos, špinatai. Naujiems metams skyniau lapelius, jei reikėtų ir dabar rasčiau vieną kitą. Prastos tos mano salotos, bet gyvos, yra tikimybė kad atšilus orui dar atžels. Naujų sėti neskubu, kažkaip reikia bent kiek sunaudoti sukonservuotas daržoves ax.gif O ta žiema,  aišku, kad dar bus, tik gal ilgai neužsitęs. Kalėdos juodos-Velykos baltos biggrin.gif  Juk paskutiniu metu dažnai prisninga ant žydinčių tulpių pavasarį. Nuostolis tik  jas išlaužo sniego sluoksnis, o šiaip nekenkia. Papildomas vanduo pavasarį augalams nepamaišo. Beje, šiemetinės Velykos man bus ypatingos. Didžiausiai anūkei būtent per Velykas sukaks 18.  Ir nė kartą dar per jos gyvenimą nebuvo įpuolę ir Velykos kartu. O antrąją Velykų dieną mažiausiam anūkui  sukaks vieneri. Du jubiliejai kartu biggrin.gif  wub.gif
Šiaip dėl įdomumo ir nostalgijos. Mano pati pirmoji žinutė prisistatant šioje grupėje buvo tokia, kad parašiau ,kad turiu trijų savaičių anūkėlę. Tad esu močiutė. Vadinasi gegužės mėnesį jau bus 18 metų nuo mano prisijungimo į grupę +-45. !!!

Mano dukra labai mėgsta dėlioti mozaikas, puzles. Surenka ir laiko jas surinktas. Senuose namuose labai daug ant sienų buvo prikabinus, dabar kai kurias deimantines irgi pasikabina.

Mano gimtadienis irgi kartais sutampa su Velykomis, šiais metais vienas iš tų sutapimų topsecret.gif

Jau 18-ka metų mums??? Čia kažkada vasario pabaigoje ir bus. Kur tie metai pradingo hmm.gif kaip norėtųsi visas vėl pamatyti wub.gif prisiminimai apie susitikimus šildo širdį wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 01 27, 08:06)

Labas rytas.
Taip nuteikė nuo ryto,kaimynas numirė iš buto,pirmas iš mūsų būrio,radau dukros pasidalinimą fb.Mes gi visi panašaus amžiaus gavome butus,šiek tiek vyresnis nei mes.Jaučiu trombas,nes jam vis darė operacijas venų,koją nupjovė,rūkė daug.

Vakar Ignytė atvažiavo,pasakyti išvažiuoja su drauge į Tailandą iki kovo pabaigos,na taip nei vieno namie,numirčiau........... blink.gif Tai ip,tėvui ir sakiau atvažiuoja jau kažką pasakys.

Liūdna kai kaimynai išeina. Geras kaimynas artimesnis nei giminė dažnai būna.

Nespėsi apsižiūrėti kaip grįš kartu su paukšteliais. Kiek čia beliko iki pavasario

QUOTE(IngridaB @ 2025 01 29, 09:11)
Labas rytas.
Vakar taip gerai mb ištempiau į Taujėnų davarą.Pasivaikščiojome po parką,tiek gyvių,paukščių,apžiūrėjome ledų skulptūrų festivalį.
Šiandien po pietų mb pas šeimos gydytoją,dėl teisių.Sakau tik neverk dėl ko nors,kad nesiūstų kur nors.Atsibodo man vairuoti,juk jei kokia avarija negaliotų draudimas,pasibaigųsi medicina.
Paskui pažadėjau vieniems kaimynams kartu nuvažiuoti aplankyti pašarvoto kaimyno,mb raukėsi,o man gaila vyresnių už mus kaimynų.Kas juos nuveš,o ir mūms reikia palydėti kaimyną.

Gražu turėtų būti dvaruose, dabar juos labai gražiai sutvarko.

Ar praėjo medicininę TB?

Aš irgi visas laiptinės babutės susodinu į mašiną ir keliaujame. Kas joms padės jei ne mes, ypač toms, kurių vaikai toli?

QUOTE(IngridaB @ 2025 02 07, 08:59)
Labas rytas.
https://www.part.lt/...5de97339e77.jpg
Turiu draugę.Į lauką nevedama,ant palutės atliekame reikalus.Padedame žmonėms bėdoje.Laikina draugė.

O kokia meilybė wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 02 08, 09:24)
Labas rytas.
Petras vakar grįžo ,Urtė šiąnakt grįžta.Šanukui stresas vėl bus.
Petrui remontą juk padarė ,kol buvo išvykę.Parašė tik virtuvinio nespėjo sutvarkyti,butą perdažė.Gerai nieko nematė,dulkėse negyveno.

Vieni vaikai išskrido, kiti - sugrįžo wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2025 02 09, 08:43)
Labas rytas.
Laukiu Petriuko ,pietų atlėks.Pasiilgau.Urtė irgi grįžo šiąnakt. ax.gif
MamaEgle,Justina ne šį mėnesį atvažiuoja?Bangele,dukriuko sulaukei?

Žaviuosi moteriškėmis.Marčios tėvai praeitais metais išsikyrė.Mama po mėnesio išlėkė į Vietnamą,dabar žiūriu fb -Singapūre.Sūnaus klausiu kur ji?Sako niekam nieko nesakė į Malaiziją išmovė.Išsiaisvino moteriškė visomis prasmėmis. mirksiukas.gif Mes iki Birštono neišvažiuojame treti metai,į filmą turime pakvietimą,neišsiruošiame,aš taip tingiu pajudėti iš namų. ax.gif

Šį mėnesį grįžta, vasario 26 ir pabus 11 dienų. Visa šeima susirenka, ir sesė grįžta, ir jos vaikai. Tai pasidarom ilgąjį savaitgalį ir važiuojam visi į Druskininkus, Mamo 90-ąjį gimtadienį švęsti.
Atsakyti