Labas rytas.
Vakar terliojausi su grybukais,kol iškepiau.Šiandien reikia bent galvutes nudažyti.Man toks nemalonus darbas tas dažymas.Na kaip nors,vaikai mėgsta.
Vakar į miestą norėjome,bet svečiai parašė,kad tik 18 valandą atvyks,tai nusikėlė šiam vakarui važiavimas.Šiandien žada atvažiuoti 15 valandai.Taip malonu,kad grįžta buvę svečiai,vakar atvažiavo,sakė prieš du metus buvo.Užvakar irgi buvę atvažiavo.Dar berniukas,ži0ri į veidą ir klausia neprisimenate mūsų?Na kur,tiek pravažiuoja.Šiąnakt irgi užsisakė vasariui,pamenu,tik neseniai buvo.Smagu.
Sunkiai Urtei traukiasi liga,dar vis temperatūra,ne aukšta,bet laikosi.
Labas rytas
Sveikatos Urtytei Kur taip peršalo mergaičiukė?
Jaukus jūsų namukas, Ingrida, tai ir grįžta žmonės Juk visada jauti kur su meile ir šiluma priima, tai ir grįžti tada norisi vėl ir vėl
Aš šiandien dar į darbą atvažiavau, o darbe nieko nėra kai leido dirbti nuotoliniu būdu, tai visi iš namų ir dirba. Aš va kelis darbelius pasidarau ir namo. Penktadienį taip pat nuotoliniu būdu bus galima dirbti, tai ir nevažiuosiu jau tada.
Gal dar parašysiu rytoj, prieš šventes
Sveikatos Urtytei Kur taip peršalo mergaičiukė?
Jaukus jūsų namukas, Ingrida, tai ir grįžta žmonės Juk visada jauti kur su meile ir šiluma priima, tai ir grįžti tada norisi vėl ir vėl
Aš šiandien dar į darbą atvažiavau, o darbe nieko nėra kai leido dirbti nuotoliniu būdu, tai visi iš namų ir dirba. Aš va kelis darbelius pasidarau ir namo. Penktadienį taip pat nuotoliniu būdu bus galima dirbti, tai ir nevažiuosiu jau tada.
Gal dar parašysiu rytoj, prieš šventes
Labas rytas.
Oi MamaEgle,pasigavo Urtė bateriją kažkur?Na gal jau praeity,vakar jau kavinėje buvo pusryčių,šanūką pavedžiojo.
Laukiu Petro,reikia marčios tėvams,močiutei sudėti dovanėles,jau šiandien nuveš.Dar dalis grybukų nenudažyti koteliai.Ko gero spanguolių kisielių išvirsiu šiandien.
Žiūriu marčios instagramą,kaip maistą paruošia,man slėptis po lapais.Nežinau kaip reikės paruošti stalą.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Su šventėmis Brangiosios.
Kaip praėjo šventės?
Pavargau,bet laiminga,kad suvažiavo kas brangiausia. Vakar dar vakare gimines apvažiavome su dovanomis,dar grįžę tvarkėme stalus.Na jau miegoti nuėjome panašiai apsitvarkę.Dar atlaikyti svečius iki sausio 6 be išeiginių ir tada jau ilsėsimės.
Labas rytas.
Labas rytas.
Su praėjusiom šventėm !!! Geros ir gražios jos mums buvo .Buvo parvažiavę visi Lietuvoje gyvenantys vaikai. Tik vyriausios dukros šeimos nebuvo. Bet mūsų prie stalo buvo 12 , nes ir mažasis anūkas turėjo savo kėdę prie stalo ir buvo lygus su visais . Tik ant stalo reikėjo lėkštes patraukti per jo rankos ilgį, kitaip viskas būtų atsidūrę ant grindų Bet buvo laaaabai gera. Sniego nebuvo, tai turbūt vienintelis minusas šiųmečių Kalėdų . Naujus metus sutiksime vieni du, sūnaus šeima planuoja sutikti Rygoje, kiti turbūt savo namuose. Niekas nesigyrė daugiau .
Su ateinančiais Naujaisiais metais!!! Svarbiausia, kad kitais metais užtektų sveikatos, visa kita galima užsidirbti
Su ateinančiais Naujaisiais metais!!! Svarbiausia, kad kitais metais užtektų sveikatos, visa kita galima užsidirbti
Labas rytas.
Labas rytas.
Na ir paskutinė metų diena?
Bangele,mes irgi dviese sutinkame,jau daug metų,po kalėdų man nublanksta šita diena.
Man dar kūrenti kubilą reikės naktį,tai kaip ir dirbsiu.
Dar rūpestėlis kaip visada.Ačiū dievui Ignė lamingai suvažinėjo pirmyn ir atgal į Varšuvą,dabar Petras su marčia šiandien lipa į rimtą kalną.Su leidimais,iki trejų turi pasiekti viršūnę,pagal leidimą.Ne, vietoje to,kad ramiai švęstų reikia ekstrimo.Tai gerai atidarė kalną,o tai prisnigę buvo,jau turėjo B variantą švęsti Tenerifėje draugė turi dideį namą,didelė kompanija renkasi.Ne,pasirinko kalną.Tiek šiemet žuvo lietuvių kalnuose.Tikėsimės,kad viskas laimingai.
MamaEgle,kur sutiksite?
Smagaus laukimo.
Laba
su šventėm visomis: ir praėjusiomis, ir ateinančiomis svarbiausiai sveikatos visiems, o visa kita turėsime
Ingrida, į kokį kalną kopia jaunimas? Reik tikėtis, kad viskas ramiai bus, atsakingai ir organizatoriai žiūri į visą šitą reikalą
Mes namuose visas šventes, ir per Naujus namie. Kol yra Mama aš niekur nevažiuoju, būname kartu. O jau kada nors bus matyt kaip bus nors į užsienius MB sunkiai ištempsiu, bet gal sodybą labiau atgaivinsim, kad būtų galima ir žiemą būti, gal tenai kada šventėms važiuosime ar pas draugus kurs nors
per šventes dar dvejos laidotuvės buvo, labiau MB pusė, bet į vienas ir aš važiavau. Nuskendo MB klasiokas ir dėdė mirė. Dėdės amžius gražus, 93 metai, tai nors ir gaila, bet taip jau pasaulis sutvarkytas, o vat klasiokas ir dar tokia mirtis..... oh tie žvejai, kiba žuvies nusipirkti negali.... bet vis į vandenį jiems reikia lįsti....
Iš vieno buto išėjo nuomininkai, vakar raktus grąžino, tai dabar reikės remontuoti ir ieškotis naujų nuomininkų. O aš jau buvau savaitgalio planus sodybai susidėliojus... na, bus matyt, gal pavyks suderinti ir remontus, ir sodybą
su šventėm visomis: ir praėjusiomis, ir ateinančiomis svarbiausiai sveikatos visiems, o visa kita turėsime
Ingrida, į kokį kalną kopia jaunimas? Reik tikėtis, kad viskas ramiai bus, atsakingai ir organizatoriai žiūri į visą šitą reikalą
Mes namuose visas šventes, ir per Naujus namie. Kol yra Mama aš niekur nevažiuoju, būname kartu. O jau kada nors bus matyt kaip bus nors į užsienius MB sunkiai ištempsiu, bet gal sodybą labiau atgaivinsim, kad būtų galima ir žiemą būti, gal tenai kada šventėms važiuosime ar pas draugus kurs nors
per šventes dar dvejos laidotuvės buvo, labiau MB pusė, bet į vienas ir aš važiavau. Nuskendo MB klasiokas ir dėdė mirė. Dėdės amžius gražus, 93 metai, tai nors ir gaila, bet taip jau pasaulis sutvarkytas, o vat klasiokas ir dar tokia mirtis..... oh tie žvejai, kiba žuvies nusipirkti negali.... bet vis į vandenį jiems reikia lįsti....
Iš vieno buto išėjo nuomininkai, vakar raktus grąžino, tai dabar reikės remontuoti ir ieškotis naujų nuomininkų. O aš jau buvau savaitgalio planus sodybai susidėliojus... na, bus matyt, gal pavyks suderinti ir remontus, ir sodybą