Labas rytas
Sveikinu, Ingrida, su vaiko gimtadieniu Koks šaunus vyras užaugo visi tavo vaikai puikūs, geri, nuoširdūs, kryptingai siekiantys savo tikslų. Petriukas sunkiausiai atėjo? Kaip su kitais buvo? Aš kai tik vieną turiu, tai ir palyginti neturiu su kuo. Nespėjau apsižiūrėti kaip gimė, ligoninės nuvežė, mažiau kaip po pusvalandžio jau buvo
Aš svajoju apie komadą, bet neturime kur laikyt. Nepaliksime sodyboje, kai būname tik savaitgaliai ir per vasarą kelias savaites. Tai užtenka paprastos kepsninės. MB savaitę pabuvo sodyboje dabar, žolę nupjovė, jau aukšta buvo, tai pirmiausiai su trimeriu eina, nes springsta mūsų žoliapjovė aukštą žolę pjaudama, mulčiuoti negali. Savaitgalį dukterėčios vestuvės, tai nevažiuosim, gal kitą tada. Bus matyt kaip susiplanuosim.
Labas rytas.
Oi sunku buvo gimdyti abu pirmus,Urtę gal lengviau.Su Igne pirmadienį atvežė 8 ryto pirmadienį pagimdžiau antradienį 16.20 ir kankinausi sus skausmais beveik dvi paras.Su Petru dvi savaites paguldė į ligoninę,pernešiojau ir kas antrą dieną klizma ryta,lašelinė.Ir nei iš vietos,kai vandenis prakirpo,pradėjau gimdyti.Sunkiai abu gimdyti.
Išdundėjo vakar Urtė su šeimyna.Sunku dirbti abiems be monitorių,darbo stalų.Suprantu.
Šiandien į miestą.Kirpyklon užsirašiau pagaliau.Oi kiek laukia pirkinių ,kad tik mašinoje tilptų.
Labas rytas.
Prisivežiau vakar gėrio,dar šiandien sodinsiu.
Dar iki Ramygalos pašokti,pasiimti siuntinuką gėlių iš paštomato.
Labas rytas.
Jau normaliai valgome braškes iš šiltnamio.Tik vaikai atvažiuos tėvo dienai.Nėra kam suskinti. Urtė,kai buvo tik kelias uogas nuskyniau.Dabar jau pasipylė.
Jei nepalis,šiandien laistyti jau lauke reikės braškes,šilauoges.
Šiltnamius baigiu apsodinti,dar viename liko vietos,jaučiu nupirksiu paprikų ir apsodinsiu,nors nelabai aš jas mėgstu auginti,6 jau turiu.Urtė mėgėja jų.
Labas rytas.
MamaEgle,šį savaitgalį balius?Smagiai pasibūti.
Kad ir palijo,laiščiau vistiek braškes,šiluoges,gėles.Savaitgalį kientai nebus kada.
Labas rytas.
Labas rytas.
Na ką balsuoti šiandien,Pasikeitė nuomonė.
Labas rytas.
Nelaimėjo,už ką balsavau.Tikėjausi,kad bus apilygiai.Vien dėl Ignės,žadėjo tvarkyti reikalus Šimonytė,balsavau.
Apsivalgėme vakar braškių,man vakare jau pilvą pradėjo skaudėti.Pasidėjome dėžę ant stalo ir pirmyn.Neploviau,man nuplautos praranda saldumą. Dar liko,niekaip.
Kaip man patinka dabartinis gyvenimas.Priimame svečius,pabandraujame,niekur neskubame,pasikrapštome aplink namus.
Labas rytas.
Pabaigiu kavą ,eisiu skinti jazmino žiedų,bandysime virti hidrolatą. Karšta nuo ryto.
Į šitnamį dėbtelėjau vakar .vėl pilna braškių raudonų,apsivalgėme jau.Rytoj planai į miestą,vešiu mamai.Turi ateiti į autobusų stotį augalų siuntinys iš Alytaus.Šiandien turėtų išsiūsti.
Dar 6 paprikų įdomesnių noriu į šitnamį pasodinti,dar liko vietos.
Labas rytas.
Šiandien miestan,reikalų.
Reikia į vandenis nuomininkė permokėjo,jai neatiduoda permokos,reikia man važiuoti,kiba neturiu ką veikti.Tada autobuso stotį,turgelį dar 6 paprikų reikia dar mairūno,gėlių gal kokių.Na iki pietų tikrai turėsime ką veikti.Kokio medžio norėčiau,slyvos,viena pernykšte neprigijo,vieta tuščia.
Labas rytas.
Laba diena,
parsirandu. Užsikasiau darbai, tai ir darbe kelias dienas iki 19.00-20.00 val. būdavau, bet pridavėm vieną didelę ataskaitą, kitą savaitę baigiamųjų darbų gynimai, du mūsų doktorantai ginasi disertacijas, tai visa savaitė suplanuota kiekvienai dienai. O tada jau bus kiek lengviau. Galėsiu susitvarkyti tai kas per metus prikaupta
Kad ir palijo,laiščiau vistiek braškes,šiluoges,gėles.Savaitgalį kientai nebus kada.
Balius penktadienį buvo labai graži mūsų pora, kaip lėlė jaunoji ir pati šventė labai graži, jauki, linksma, su šokiais (jaunimas iki ryto šėlo), bet jaunimas visas dabar toks teigiamas, gerietis. O dabar jau visi išsivažinėjo, vėl tylu ramu namie atlekia jie kaip uraganas ir tada tuščia ir tylu lieka be jų. Dar maniškė sugebėjo kažkur peršalti, grįžo namo, pasidarė testą - kovidas, savaitę namie. Dabar čia esantys save stebim kaip jaučiamės
Mačiau jau tavo braškės ir net trešnių turi Šaunuolė tu, Ingrida, tiek visko priaugini man niekad nepavyktų tiek daug visko priauginti, visiškas asfalto žmogus esu sodyba man tik pabūti, žolytė, dar obuolys koks, vakare pasikepti ką nors ir viskas
parsirandu. Užsikasiau darbai, tai ir darbe kelias dienas iki 19.00-20.00 val. būdavau, bet pridavėm vieną didelę ataskaitą, kitą savaitę baigiamųjų darbų gynimai, du mūsų doktorantai ginasi disertacijas, tai visa savaitė suplanuota kiekvienai dienai. O tada jau bus kiek lengviau. Galėsiu susitvarkyti tai kas per metus prikaupta
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 24, 08:03)
Balius penktadienį buvo labai graži mūsų pora, kaip lėlė jaunoji ir pati šventė labai graži, jauki, linksma, su šokiais (jaunimas iki ryto šėlo), bet jaunimas visas dabar toks teigiamas, gerietis. O dabar jau visi išsivažinėjo, vėl tylu ramu namie atlekia jie kaip uraganas ir tada tuščia ir tylu lieka be jų. Dar maniškė sugebėjo kažkur peršalti, grįžo namo, pasidarė testą - kovidas, savaitę namie. Dabar čia esantys save stebim kaip jaučiamės
Mačiau jau tavo braškės ir net trešnių turi Šaunuolė tu, Ingrida, tiek visko priaugini man niekad nepavyktų tiek daug visko priauginti, visiškas asfalto žmogus esu sodyba man tik pabūti, žolytė, dar obuolys koks, vakare pasikepti ką nors ir viskas