QUOTE(IngridaB @ 2024 04 15, 08:30)
MamaEgle,produktyvios kelionės.Pamatyti daug vaizdų.
ačiū, Ingrida truputį pavažinėjome, aplankėme pilį, ne Drakulos, bet graži pilis, didelė labai, neperkrauta ekspozicija, tai smagiai pasivaikščiojome. Rūsiuose kankinimo kambariai parodyti kokie buvo, tai taip sukrečiančiai atrodo o dar viskas su manekenais, garsais įvairiais, tai pokraupiai nors ir žinai, kad čia tik imitacija, bet vis tiek kažkaip rūsčiai viskas atrodo
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 16, 08:09)
Šiandien echoskopija viso kūno.
Pačių geriausių atsakymų
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 19, 07:58)
Šiandien Petras grįžta, pusantro mėnesio nemačiau. Gal pas mus ištaikys atvažiuoti. Mano atsakaitas gal išsiuntinės?Jis gi mano buhalteris.
Sveikas sugrįžęs kaip jam sekėsi kelionėje? Kaip susitikimai?
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 21, 07:38)
Su gimimo diena,MamaEgle.Jau gal namie?
Ačiū, Ingrida Grįžau naktį iš penktadienio į šeštadienį.
QUOTE(bangelee @ 2024 04 21, 17:11)
Labas, MamaEgle su gimtadieniu. O mums ši diena irgi įeis į istoriją. Šįryt paryčiais vidurėlė dukra padovanojo mums šeštą anūką. Jai pirmas vaikas, sūnus. Ir vardą turi jau. Kaip Lt eurovizinės dainos nugalėtojo vardas. Mums tai labai keistas vardas, dar reikės prie jo priprasti, bet jie sako prie vienos populiariausių Lietuvoje pavardžių reikia vardo kitokio. Kad nebūtų klasėje keturi vaikai tokiu pat vardu ir pavarde. Beje tai žento senelio vardas, tad bus į giminę. Dukros darbovietėje iš 12 darbuotojų, trys moterys vienoda pavarde Tad dukra pasiliko ir mergautinę pavardę prie naujosios. Kažkada sunkiai prilipo mums ir anūkės vardas, nu man buvo skalbimo milteliai. Bet pripratom, o dabar džiaugiuosi, kad retas vardas ir klasėje ji viena tokiu vardu. Beje, vakar mano vyriausiai anūkei jau sukako 17 !!!.Vos du anūkai negimė tą pačią dieną
Dabar reikėtų supermamose profilį pakoreguoti. Nebeatsimenu slaptažodžių. Na, kada prie progos, kai užeis ūpas pastudijuosiu kaip tai daroma .Nes kažkada mokėjau, anūkus prirašiau
Dabar reikėtų supermamose profilį pakoreguoti. Nebeatsimenu slaptažodžių. Na, kada prie progos, kai užeis ūpas pastudijuosiu kaip tai daroma .Nes kažkada mokėjau, anūkus prirašiau
Sveikinu, Bangele ramių naktų, tegul auga mažylis sveikas ir laimingas, džiugindamas tėvelių ir senelių širdis gražus ir tikrai retas mažylio vardas Gerą dieną pasirinko mažylis ateiti į šį pasaulį
Su tais vienodais vardais taip būna. Pas mus klasėje buvo 4 Jolantos, šokių kolektyve trys Rasos. Tai paskui ir galvoji trumpinius kaip pavadinti.
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 22, 07:35)
Labas rytas.
Bangele,didžiausi sveikinimai. Koks anūkės vardas,įdomu pasidarė?
Dangus maišosi,į miestą reikia.
MamaEgle,kaip sekėsi?
Bangele,didžiausi sveikinimai. Koks anūkės vardas,įdomu pasidarė?
Dangus maišosi,į miestą reikia.
MamaEgle,kaip sekėsi?
Sugalvojau, kad anūkė - Arielė
Dangus ir pas mus maišosi bent jau savaitgalį sniego nebuvo, o šiandien ryte balta ir visą dieną tokia tai sniegas, tai šlapdriba, tai lietus... ir vėjas labai šaltas. Reik tikėtis, kad tai jau paskutinis žiemos rimtesnis pasispardymas