Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

su tais skausmais taip jau yra, kad jie nepraeina iš karto po operacijos. Vis tiek reikalingos laikotarpis, kad viskas grįžtų į senąsias vėžes arba bent jau arčiau jų.

Kaaaaip atšalo doh.gif vakar dar su lengva striukyte į darną išstriksėjau, tai vakare išsitraukiau žieminę striukę ir jos atsiprašiau hihihi.gif

Kita savaitė kupina studentiško šurmulio, turime tarptautinį projektą, tai suvažiuoja studentai iš kitų šalių, o paskui pati turėčiau į Rumuniją važiuoti. Dar nebuvau ten, bus įdomu. Nors būsime tik vakarinėje dalyje, bet vis tiek kažkiek šalies pamatysime.
Atsakyti

Labas rytas.
Nemigos naktis buvo.Trečią valandą dar išgėriau pusę tabletės miegui. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Puikiai išmiegota,tik antra dien nugara suėmųsi.Bet vakar ravėjau gėlyną,kol nepaskambino klientai,atvažiuojame,viską mečiau. blink.gif Puolėme tvarkytis. biggrin.gif Dabar nugara labiaus kauda nei koja.Och,senatvė.
Pavydžiu kelionės Rumunijon,man tokai paslaptinga šalis. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano miegas irgi toks labai neramus doh.gif prabundu po keliolika kartų, vis atrodo užmigti negaliu, paimu telefoną ką nors pažiūriu, tada po kurio laiko telefoną jau po šonu randu doh.gif jau darosi karšta naktimis, nors ir langas atidarytas... karsta.gif baisu vasaros laukti doh.gif

Savaitgalis ramus, tik namie, dar pas MB mamos vyrą nuvažiavom aplankyti. Jeigu ne ten, tai būčiau į darbą važiavus. Labai daug darbo, šią savaitę daug svečių, o sekmadienį jau į komandiruotę, tai savaitę darbe nebūsiu, o padaryti viską reikia man, praktiškai už mane niekas nieko nepadaro schmoll.gif bet kartais taip geriau, žinau kas ir kaip padaryta topsecret.gif o jeigu nepadaryta, tai pati kalta, nėra ko kaltinti hihihi.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Bandau nevalgyti pusryčių.Kai kraują reikia priduoti,gi nevalgau ir nieko.MB jau n metų pusryčių nevalgo.Klaikiai daug kg priaugo per žiemą. bigsmile.gif Bandysiu ir aš.

Persimečiau su Petriuku,rytoj svarbi diena susitinka mikrosoft būstinėje.Visi stebisi,kaip jis iki ten nuėjo,tai vakar nuskrido į Sietlą,palikęs marčią Los Angele.Ir kaip tyčia saulės užtemimas pas juos.Manau pasiseks? ax.gif
Šiandien ištaikėme dieną į miestą apsipirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Parsivežiau darbo iš miesto.Smaragdinių tujų papirkau,dar vieną sieną sodinti sklypo gale.Nereikia jokios tvoros.
Nupirkome tris didelius vazonus,užstatysime kelią iki namuko,kad nevažiuotų per pievą,klimpsta,paskui stumti reikia,užstatysime vazonais,tai reikia pripilti žemių,pasodinti našlaites,gvazdikus.
Ko gero reikės pasėti arbūzus?Bangele ar jau sėji?Kai viskas šiemet anksti viskas?Neauginsiu jokių morkų,svogūnų,nusiperku niekam daugiau nereikia.Geriau egzotikos daugiau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kaip atšilo doh.gif vakar pas mus +27 buvo doh.gif karsta.gif nebežinau kaip rengtis, ryte dar vėsu, o vakare per karšta. Bet šiandien jau kiek mažiau, ryt visai gerai. Nors šildymą Vilniuje jau atjungia nuo šiandien. Man tai gerai topsecret.gif ir taip kasnakt langai atidaryti ax.gif

Darbe darbas darbą veja ir nieko nespėju.... iki komandiruotės lieka dvi darbo dienos, o dar kieeeek visko padaryti..... doh.gif

Ingrida, ar pavyko Petrui pamatyti saulės užtemimą? Turėjo būti įspūdingas reginys wub.gif kaip jam susitikimas praėjo? Šaunuoliai tavo vaikai wub.gif motyvuoti, atsakingi, siekiantys savo tikslų wub.gif

Mums irgi reiktų kažką sugalvoti kaip užverti keliuką nuo pievos mastau.gif tik kad ta teritorija labai jau didelė, visko daug reikia.....
Atsakyti
Ingrida, arbūzų neauginu. Pasiaugindavau daigus, tokie gražūs būna, išsodinu į lauką, pradeda megzti, arbūziukai kaip apelsinai paauga ir vytulys pražudo per parą visus arbūzus. Turbūt trys metai iš eilės. Tai kam auginti. Tai jau pernai neauginau. Šiemet irgi neauginsiu. Melionus auginsiu šiltnamyje, tai jau pasėjau, bet dar neišdygę. Moliūgų daug auginu lauke, bet dar nesėjau. Man patinka juos išsodinti daigais, nes nelieka tuščių tarpų jei koks neišdygsta, pasėjus tiesiai į dirvą. Agurkus šiltnamiui sėjau kartu su melionais, tai jie jau išdygę.8 daigus, sau ir dukrai po keturis ax.gif .Nes konservavimui auginu lauke, o šiltnamyje tik valgymui. Nors veislė tinka ir konservavimui. Merengue ax.gif
Ta viena šilta diena vakar viską labai suaktyvino, sužaliavo aplink. Bet šiandien pas mus tik 12 ryte buvo, o dieną temperatūra tik žemėjo. Susiboginau su pomidorų daigais šį vakarą ant palangių. Ir, pagal dabartines prognozes , nieko gero nebežada visam balandžiui, dienom 12-14, naktim vos virš nulio ar šalnos. Ar nereikės, MamaEgle gailėtis kad šilumą išjungė mirksiukas.gif Na, Vilniuje šilčiau, o dar komandiruotė į šiltesnius kraštus. Bet mano mažoji šaltyšius, sušals Vilniuje, jei tik tokios temperatūros tebus blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Nepamatė Petras saulės užtemimo,tuo metu skrido lėktuvu virš saulės. ax.gif
Atvėso?Kuriu pečių ir vakar jau pasikūrėme ir ryte.Maloniau. bigsmile.gif
Kasiu žemę daržui,nedidelis plotelis,traktoriaus nesamdysi dėl tiek.Kasmet pasikasu,kol atvažiuos svečiai. mirksiukas.gif
Atsakyti