Labas rytas.
Na va važiuoju ligoninėn.Kažko aš dažnai pradėjau lankytis gydymo įstaigose?
Laba
Sėkmės, Ingrida laikysiu kumščius, kad viskas būtų gerai ir lauksiu grįžtančios
Bet tai kokių vynų yra stebina jų įvairovė ir jūsų sugebėjimai juos gaminti šaunuoliai kokie
Sėkmės, Ingrida laikysiu kumščius, kad viskas būtų gerai ir lauksiu grįžtančios
Bet tai kokių vynų yra stebina jų įvairovė ir jūsų sugebėjimai juos gaminti šaunuoliai kokie
Labas rytas.
Jau po visko.Miegojau namie,sunkiai,verčiantis kiekvieną kartą nubudimas nuo skausmo.Nieko sugisime.
Labas rytas.
Puikiai iš iegota,koja jau visai neskaudėjo.Gyjame,jau ir vaistų nuo skausmo negersiu.
Vakar pradėjau rožes genėti,kai toks oras nesedėsi gi namie.Dar laukia nemažai darbo.
Šiandien į miestą,maisto jau užsipirkti.Manau nesuges.Šakotį vietoje torto nupirksiu,tikrai nesuges.
Labas rytas.
Laba
kaip gerai, kad kojos nebeskauda tik dar nejunk aukščiausios pavaros, kiek pasaugok koją.
Penktadienis ir dirbame iki 12.00 val., tad tuojau jau ir namo. Savaitgalis naminis, reikės gal jau langus išsivalyti, kiek namus apsitvarkyti prieš šventes, kiaušinius nudažyti. Gal sugalvosiu kokį pyragą išsikepti
kaip gerai, kad kojos nebeskauda tik dar nejunk aukščiausios pavaros, kiek pasaugok koją.
Penktadienis ir dirbame iki 12.00 val., tad tuojau jau ir namo. Savaitgalis naminis, reikės gal jau langus išsivalyti, kiek namus apsitvarkyti prieš šventes, kiaušinius nudažyti. Gal sugalvosiu kokį pyragą išsikepti
Labas rytas.
Daug šalių aplamai penktadienį nedirba.Teisingai,kad ir pas jus ankščiau baigiate.
Šiandien kiaušinius nusidažysime,liežuvius išvirsiu,jokių tortų,pyragų.Šakotį nupirkau,niekas cukrų nevalgo,nevargsiu ir aš. Aplamai ir iš karštų antį iškepsiu,elnienos steikų yra,pareguliuoti tik reikės kiek vaikai bus.Ignė šiandien po pietų,Urtė neaišku,Po draugės gimtadienio,dar draugė iš UK miegos pas ją.Tai arba šiandien arba rytoj.Dar rytoj pas žento giminę važiuos.Sako aš paliksiu pas jus, žentą išleisiu.Nu,ne sakau žmona esi ir važiuosi kartu.Ji pasiliks.Ten jau irgi Tavo giminė.
Dar neaišku kas mamą atveš su draugu.Kviečiau sūnėną su drauge,nebet jie atvežtų.
Darbingos dienos.
Su Šv. Velykom! Tegul šventinis džiugesys ir viltingos, pavasariška energija nuskaidrintos nuotaikos neskuba išeiti iš Jūsų namų ir širdies.
Labas rytas.
Labas rytas
su praėjusiom šventėmis svarbiausiai, kad sveikata būtų gera, o visa kita tikrai bus
Kaip smagu, Ingrida, kai susirinko vaikai Urtei iš ties pasirinkimas sunkus. Atvažiuoja pas savus ir turi išvažiuoti gal atvirkščiai darytų: pirma vyro pusę aplanko, o tada jau pas jus ? smagiau būtų jai
Šventės naminės, niekur neėjom, nevažiavom.... vakar tik sūnus su marčia atėjo, bet ir tai tik prie namų, o vidų net nėjo maišiau kepiau pyragus ir nieko gero nesigavo arba reikia baigti visas mintis apie save kaip apie kepėją, arba naują orkaitę pirkti nors naujos orkaitės bet kuriuo atveju reikia, labai jau prasta mūsų. Dujinė, tai nei temperatūros nustatyti, nei kokio režimo parinkti prieš kelis metus pirkome naują, bet aš laaaaabai esu ja nepatekinta, o ir Mama nesidžiaugia joje gamindama
su praėjusiom šventėmis svarbiausiai, kad sveikata būtų gera, o visa kita tikrai bus
Kaip smagu, Ingrida, kai susirinko vaikai Urtei iš ties pasirinkimas sunkus. Atvažiuoja pas savus ir turi išvažiuoti gal atvirkščiai darytų: pirma vyro pusę aplanko, o tada jau pas jus ? smagiau būtų jai
Šventės naminės, niekur neėjom, nevažiavom.... vakar tik sūnus su marčia atėjo, bet ir tai tik prie namų, o vidų net nėjo maišiau kepiau pyragus ir nieko gero nesigavo arba reikia baigti visas mintis apie save kaip apie kepėją, arba naują orkaitę pirkti nors naujos orkaitės bet kuriuo atveju reikia, labai jau prasta mūsų. Dujinė, tai nei temperatūros nustatyti, nei kokio režimo parinkti prieš kelis metus pirkome naują, bet aš laaaaabai esu ja nepatekinta, o ir Mama nesidžiaugia joje gamindama
Labas rytas.
Labas rytas.
Atųąlo.Jaučiu lysiu šiltnamin,braškės netvarkytos dar.
Koja tebe skauda,sako gali ir mėnesį ir metus skaudėti.