Labas rytas.
Bijau net pagalvoti apie datą.Sausis jau užsipildęs,vasaris pernai buvo labai užimtas.Matysime,du metus iš eilės važiavome gegužę. Metai dar neprasidėjo.
Labas rytas
tai ir sakau, kad nuspręskite datą ir tas dienas pažymėkite kaip užimtas namukyje. Nes kitaip tuoj prisirašys ir nebus jums kaip išvažiuoti. Jeigu jau sausis pilnas, tai kas bus kitais mėnesiais?
Kalbant apie vasarį kurį sekmadienį planuojame susitikimą? Vasario 16 d. yra penktadienis, ten trys dienos išeiginės, bet tikriausiai bus užimtos pas tave? Gal tada vasario 25 d.? Jau link pavasario daugiau, jau šilumos daugiau ir dienos kiek ilgesnės
Šiandien paskutinė darbo diena šiais metais. Praskrido metai atrodo tik Naujus 2023 sutikom, o jau juos palydim..... kaip greitai viskas lekia, kaip kaleidoskope....
tai ir sakau, kad nuspręskite datą ir tas dienas pažymėkite kaip užimtas namukyje. Nes kitaip tuoj prisirašys ir nebus jums kaip išvažiuoti. Jeigu jau sausis pilnas, tai kas bus kitais mėnesiais?
Kalbant apie vasarį kurį sekmadienį planuojame susitikimą? Vasario 16 d. yra penktadienis, ten trys dienos išeiginės, bet tikriausiai bus užimtos pas tave? Gal tada vasario 25 d.? Jau link pavasario daugiau, jau šilumos daugiau ir dienos kiek ilgesnės
Šiandien paskutinė darbo diena šiais metais. Praskrido metai atrodo tik Naujus 2023 sutikom, o jau juos palydim..... kaip greitai viskas lekia, kaip kaleidoskope....
Labas rytas.
Pažiūrėjau 25 sekmadienis,tinka.
Tai keista,kad sausis taip užsipildė.Pernai tai vasaris labai geras buvo.Pildosi ir dabar vasaris po truputi. Jau grįžta žmonės po antrą kartą ir šiandien man atrodo buvę.Ir dabar buvo,jau buvę vasarą. Matyt patiko?Tik gaila nėra pas mus pasivaikščioti labai gražių pušynų.
Laukiu vakare šanūko.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip reikės išbūti iki Naujų?Labai nesimiegojo iki trejų ,o gal ir ilgiau prasivarčiau.1,5 tabletės miegui sugėriau.Nesimiega ir tiek. Ryte,šanūkas atsikėlė ,kėliausi ir aš išvesti į lauką.
Labas rytas.
Su Naujais Mielosios.
Labas rytas.
Bėga vienodai dienos.Nepajausime labai jau ir velykos.
Laba diena jau Naujais
Su Naujais svarbiausiai sveikatos mums ir šeimos nariams, o tada jau įgyvendinsim visus planus
Bangele, su gimtadieniu sveikatos linkėjimas galioja visada, jos per daug nebūna, ypač mūsų metuose
Mes per Naujus namie, tiksliau pas sesę. Dar atvažiavo Ella su vyru, tai vat 6-iese ir sutikom. O vakar poilsio diena, MB juokėsi, kad aš nuo nealkoholinio šampano daugiau miegojau nei kad normalaus būčiau gėrus Bet sekmadienį su Mama kol prigaminom visko, iš ryto dar parduotuvės, tai aš jau paskui mintį audžiau, kad tikrai geriau kur nors kokiam Birštone ar Druskininkuose jokio vargo
Kad Velykos nepastebimai ateis, tai jau tikrai. Kiek iki jų beliko, tuo labiau, kad jos ir gana ankstyvos šiais metais.
Su Naujais svarbiausiai sveikatos mums ir šeimos nariams, o tada jau įgyvendinsim visus planus
Bangele, su gimtadieniu sveikatos linkėjimas galioja visada, jos per daug nebūna, ypač mūsų metuose
Mes per Naujus namie, tiksliau pas sesę. Dar atvažiavo Ella su vyru, tai vat 6-iese ir sutikom. O vakar poilsio diena, MB juokėsi, kad aš nuo nealkoholinio šampano daugiau miegojau nei kad normalaus būčiau gėrus Bet sekmadienį su Mama kol prigaminom visko, iš ryto dar parduotuvės, tai aš jau paskui mintį audžiau, kad tikrai geriau kur nors kokiam Birštone ar Druskininkuose jokio vargo
Kad Velykos nepastebimai ateis, tai jau tikrai. Kiek iki jų beliko, tuo labiau, kad jos ir gana ankstyvos šiais metais.
Labas Naujuose Metuose visoms. Kad prasidėję metai nebūtų bent jau blogesni už praėjusius.
Naujus sutikome ramiai dviese, mezgiau atsisėdusi ir laukiau naujųjų sutikimo. Net kaimynų nebuvo, visur tamsūs langai buvo. Tad dvyliktą išėjus ant gatvės nebuvo su kuo pasisveikinti. To dar niekada nebuvo, neatsimenu.
MamaEgle, kažką maišai, aš vasarą gimusi, neprisiimu svetimų sveikinimų Lyg pernai irgi sveikinai.
Naujus sutikome ramiai dviese, mezgiau atsisėdusi ir laukiau naujųjų sutikimo. Net kaimynų nebuvo, visur tamsūs langai buvo. Tad dvyliktą išėjus ant gatvės nebuvo su kuo pasisveikinti. To dar niekada nebuvo, neatsimenu.
MamaEgle, kažką maišai, aš vasarą gimusi, neprisiimu svetimų sveikinimų Lyg pernai irgi sveikinai.
Labas rytas.
Laba diena. Su atėjusiais Naujaisiais Metais. Vos radau jus. Visa laimė kad kompiuteris prisijungimo duomenis buvo įsiminęs. Gražios dienos ir iki susitikimų
Labas rytas.
Šalčiai per nervus kerta.Vakar namuke dingo vanduo.Galvojame,kai svečiai buvo atsivežę šunį,tas palindęs po namuku nudraskė apšildymą vamzdžio.Atsiprašėme klientų,kad ryte nebuvo vandens,po pietų kiti turi atvažiuoti.Tai tokiame vėjyje mb sutvarkė.Dabar meldžiuosi,kad šitiems neužšaltų vamzdis,nes makrofleksas stingsta,tokį tik turėjome prie iki -10,o pas mus buvo -11.
Praneša dar didesnį šaltį,o nuo šeštadienio važiuos svečiai,kurie nori kubilo. Kitur nuo -15 kubilo nekaitina.Matysime kaip bus,nors žada iki -20.