Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šeštadienį trečią partiją meduolių kepiau.Kažkaip išgaravo tos partijos. ax.gif
Šiandien reikia į miestą,nevažiuotume,nes reikia svečiams iškūrenti kubilą,neskaitnat pirties,bet siūlus reikės pasiimti iš paštomato,rytoj išims.Taip trumpai dabar belaiko.O man speciaiai reikia važiuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

savaitgalio ir vėl nėra.... doh.gif grįžusi dukterėčia, gegužės mėn. vestuvės jos, tai tokie malonūs rūpesčiai: į sodybą nuvažiuoti, su vestuvių vedėjais susitikti, suknelė, žiedai ir t.t. Tai kur galiu važiuojam kartu.
QUOTE(IngridaB @ 2023 12 07, 09:14)
Labas rytas.
Jo Bangelė,pas mus turitinga anūkais.Mes čia Egle,vargšės.Pas mane iš viso trys vaikai ir nei vieno anūko.Suprantu iš vyriausios nebus,bet sūnus,marti karjeristė,mažoji kažkada pareiškė,mes neturėsime vaikų,tik šunį. unsure.gif Pasiguodžiau,jau nusiteikėme su tėvu,neturėsime anūkų,o tuo labiau senstame,jėgos apleidžia. ax.gif

Maniškė taip pat, matyt, neturės.... nu gal gal dar, bet kuo toliau tuo mažiau vilčių. Kaip tik savaitgalį su viena pardavėja išsikalbėjau, ji sako "dukrai 21-eri, tai dar anksti anūkams, tegul mokslus pasibaigia", o aš jau sakau, kad mano jau 36-eri ir jeigu tų pačių 21-erių būtų pagimdžius, dabar vaikui būtų 15-ka jau. O tada irgi atrodė jauna dar, tegul mokslus pasibaigia. Vat ir niekada žmogus nežinai kaip geriau yra topsecret.gif

QUOTE(Daidute @ 2023 12 07, 11:27)
Netokia ir jauna aš biggrin.gif. Pati anksti ištekėjau, dukra irgi anksti. Mano vyriausiai anūkei jau 20, tai ir promočiute anksti tapau

Dar ir 5-os kartos sulauksi wub.gif bet tai kaip gerai kai tėvai jauni ir vaikai jau dideli wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 12 08, 08:53)
Labas rytas.
MamaEgle,Jūs tik pasirinkite datą,geriau sekmadienį,šeštadienį pas mane visada būna žmonių ir važiuokite. 4u.gif  4u.gif Ne rūmai,bet vietos užteks visiems.

Sutarsim dėl dienos. Panašiau, kad vasario vidurys ar pabaiga bus. Ten jau ir kiek dienos ilgesnės, ir šilčiau gali būti topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na nutarta jau kalėdoms važiuosime į Vilnių.Pas Ignę dagiausia vietos,keturių kambarių butas. mirksiukas.gif Vaikai norėjo ir kūčioms išnuomuoti namuką,bet visi daugiausia švenčia su šeimomis.Mergaitė paprašė išnuomuoti abiems kalėdos dienoms,tai ir sutikome.Kūčias valgysime sodyboje,kalėdoms įleisime svečius ir kelionėn.Norėjo,ypač Urtė,kad nešokčiau apie puodus,nežinau ką reikės veikti? biggrin.gif biggrin.gif
O tarpušvenčiu dirbsime rankoves pasiraitę,visos dienos išnuomuotos. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 12 12, 08:37)
Labas rytas.
Na nutarta jau kalėdoms važiuosime į Vilnių.Pas Ignę dagiausia vietos,keturių kambarių butas. mirksiukas.gif Vaikai norėjo ir kūčioms išnuomuoti namuką,bet visi daugiausia švenčia su šeimomis.Mergaitė paprašė išnuomuoti abiems kalėdos dienoms,tai ir sutikome.Kūčias valgysime sodyboje,kalėdoms įleisime svečius ir kelionėn.Norėjo,ypač Urtė,kad nešokčiau apie puodus,nežinau ką reikės veikti? biggrin.gif  biggrin.gif
O tarpušvenčiu dirbsime rankoves pasiraitę,visos dienos išnuomuotos. bigsmile.gif

Va kaip gerai wub.gif thumbup.gif puikus sprendimas thumbup.gif tikrai pailsėsit, po miestą pasivaikščiosit, su vaikais pabūsit ir nereikės sukti galvos, ką čia dar padarius. Visų darbų vis tiek nenudirbsi, o laikas su artimaisiais pats geriausias wub.gif Mes namie būsim, nes kol yra Mama nejudam niekur, o paskui kada nors gal irgi pas dukrą važinėsime šventėms. Tuo labiau, kad dažnu atveju ir atostogos tarp švenčių būna.

Reik dar ir prie eglės nueit ir miestą pažiūrėt. Pernai visai nepatiko eglė, tai net ir neėjau, o šiemet tokia graži, tikra. Širvintose labai gražiai padaryta, būtų įdomu nuvažiuoti, Jonavoje eglučių parkas. Žodžiu visur visko daug įdomaus, tik reikia išsiruošti.....
Atsakyti

Labas rytas.
https://www.part.lt/...a7cacc08341.jpg
Išpilstėme raudonųjų serbentų vyną.Skanus,sausas,geltonųjų serbentų irgi skanus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(IngridaB @ 2023 12 14, 09:32)
Labas rytas.
https://www.part.lt/...a7cacc08341.jpg
Išpilstėme raudonųjų serbentų vyną.Skanus,sausas,geltonųjų serbentų irgi skanus. mirksiukas.gif

Čia šių metų? Šaunuoliai jūs kokie, viską spėjat wub.gif wub.gif wub.gif

Mes visi kažkokie peršalę doh.gif man kosulys jau gal antras mėnuo, bet dabar dar ir sloga prisidėjo, o šiandien ryte ir Mama pasakė, kad jaučia peršalimo požymius doh.gif gerai, kad jau penktadienis, tai kiek ramesnį savaitgalį pasidarysim, gal atsigausiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ryte,pilnas laukas stirnų ,rapsų. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sniego nebėra?Vakar Petras su marčia dar slidinėjo ryte,bet sakė buvo užklimpę su mašina miške.Vos išsikapstė. bigsmile.gif
Šiandien ko gero kepsiu riešutėlius. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Galvoju ar dar meduoliukus kepti ar jau grybukus?Paskaičiavau reikės 16 maišiukų sausainių. ax.gif Tai abejoju ar užteks meduoliukų.Vakar dvigubą normą iškepiau riešutėlių,su mb pasidalinę užpildėme. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

sniego ir pas mus nėra schmoll.gif dar kur ne kur, kur daugiau buvo suversta, kažkiek likę, bet visur kitur toks lapkričio vidurys tamsus ir lietingas. Vakar taip rudeniškai lijo ir negailestingai plovė visą sniegą verysad.gif

MB gavo triušį, tai paliksiu Kalėdoms pietums, nors jis visas šviežias, nesinori šaldyt, bet nemarinuosiu aš jo iki sekmadienio schmoll.gif reikia užšaldyt, tada penktadienį ištrauksiu, iki šeštadienio atšils, per naktį piene, sekmadienį kiek pamarinuosiu ir ištroškinsiu, tai bus pirmadieniui/antradieniui pietūs. Kiek ten mūsų tėra, 4 žmonės, o iš jų normalus valgytojas vienintelis MB topsecret.gif mes tai taip po kelis kąsnelius ir visas. Mama visai mažai pradėjo valgyt, o sesė irgi neskuba į lėkštę krautis..... g.gif

Reiks vakare kokį paprastą sausainių receptą ir išsikepti sausainukų. O tai, Ingrida, vis kepi kepi ir man kyla noras kažką pasidaryt panašaus topsecret.gif
Atsakyti