Laba diena,
savaitgalio ir vėl nėra....

grįžusi dukterėčia, gegužės mėn. vestuvės jos, tai tokie malonūs rūpesčiai: į sodybą nuvažiuoti, su vestuvių vedėjais susitikti, suknelė, žiedai ir t.t. Tai kur galiu važiuojam kartu.
QUOTE(IngridaB @ 2023 12 07, 09:14)
Labas rytas.
Jo Bangelė,pas mus turitinga anūkais.Mes čia Egle,vargšės.Pas mane iš viso trys vaikai ir nei vieno anūko.Suprantu iš vyriausios nebus,bet sūnus,marti karjeristė,mažoji kažkada pareiškė,mes neturėsime vaikų,tik šunį.

Pasiguodžiau,jau nusiteikėme su tėvu,neturėsime anūkų,o tuo labiau senstame,jėgos apleidžia.
Maniškė taip pat, matyt, neturės.... nu gal gal dar, bet kuo toliau tuo mažiau vilčių. Kaip tik savaitgalį su viena pardavėja išsikalbėjau, ji sako "dukrai 21-eri, tai dar anksti anūkams, tegul mokslus pasibaigia", o aš jau sakau, kad mano jau 36-eri ir jeigu tų pačių 21-erių būtų pagimdžius, dabar vaikui būtų 15-ka jau. O tada irgi atrodė jauna dar, tegul mokslus pasibaigia. Vat ir niekada žmogus nežinai kaip geriau yra
QUOTE(Daidute @ 2023 12 07, 11:27)
Netokia ir jauna aš

. Pati anksti ištekėjau, dukra irgi anksti. Mano vyriausiai anūkei jau 20, tai ir promočiute anksti tapau
Dar ir 5-os kartos sulauksi

bet tai kaip gerai kai tėvai jauni ir vaikai jau dideli
QUOTE(IngridaB @ 2023 12 08, 08:53)
Labas rytas.
MamaEgle,Jūs tik pasirinkite datą,geriau sekmadienį,šeštadienį pas mane visada būna žmonių ir važiuokite.

Ne rūmai,bet vietos užteks visiems.
Sutarsim dėl dienos. Panašiau, kad vasario vidurys ar pabaiga bus. Ten jau ir kiek dienos ilgesnės, ir šilčiau gali būti