Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba 4u.gif
Daidute, kaip smagu, kad užsukai wub.gifmes čia tik kelios ir tai Ingridos dėka. Ingrida visą laiką su pusryčiais mūsų grįžtančių laukia wub.gifKaip tau sekasi?

Man čia kažkaip jaukiau buvo negu skype ar fb ax.gif

Sveikatos jums abiems wub.gifaš jau irgi vis dažniau prisimenu, kad 18-ka seniai buvo.... jau ir paltas ilgas, ir batai geri žieminiai, ir apsirengimas kiek kitoks. Nors lauke visai nedaug būnu, vis su mašina. O seniau vis nešalta buvo....

Ingrida, tavo kvietimu pas tave renkamės, aš tai tik žinios platintoja topsecret.gifDaidute, ar prisijungsi? Tau ne tiek toli būtų.

Ingrida, labai gražus vainikas wub.gifman reikės darbe papuošti jau, o namuose dar palauks...

Laba

Aš vienodai gyvenu. Darbas-namai-darbas. Mažai kur be išlekiu, namie du ligoniai. Prie vyro dar ir anyta prisidėjo, operavo žarnyną jai. Šiaip tai turi sveikatos, vasarą dar po šiltnamį karaliavo, tik jau daržo nebeturime. Aš neturiu nei laiko, nei noro po daržus kapstytis. 
Džiaugiuosi būdama promočiute :) 
Jei tik tiks laikas, labai norėčiau pasimatyti su visomis

Atsakyti

Laba 4u.gif
Daidute, kaip smagu, kad užsukai wub.gifmes čia tik kelios ir tai Ingridos dėka. Ingrida visą laiką su pusryčiais mūsų grįžtančių laukia wub.gifKaip tau sekasi?

Sveikatos jums abiems wub.gifaš jau irgi vis dažniau prisimenu, kad 18-ka seniai buvo.... jau ir paltas ilgas, ir batai geri žieminiai, ir apsirengimas kiek kitoks. Nors lauke visai nedaug būnu, vis su mašina. O seniau vis nešalta buvo....

Ingrida, tavo kvietimu pas tave renkamės, aš tai tik žinios platintoja topsecret.gifDaidute, ar prisijungsi? Tau ne tiek toli būtų.

Ingrida, labai gražus vainikas wub.gifman reikės darbe papuošti jau, o namuose dar palauks...

Laba

Aš vienodai gyvenu. Darbas-namai-darbas. Mažai kur be išlekiu, namie du ligoniai. Prie vyro dar ir anyta prisidėjo, operavo žarnyną jai. Šiaip tai turi sveikatos, vasarą dar po šiltnamį karaliavo, tik jau daržo nebeturime. Aš neturiu nei laiko, nei noro po daržus kapstytis. 

Atsakyti

Laba 4u.gif

Laba

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Daidute,stiprybės,slaugant.Suprantu,užjaučiu,ne duok dieve. 4u.gif

Išlėkė vakar Petras su marčia.Marčiai peršalimas,sūnui sunku dirbti,susikaupti,nors mes tikrai netrukdėme.Išvežė Urtei šanūką,pagaliau normaliai išsimiegojau,o tai lindo vis po kaldra. bigsmile.gif Šiandien skalbimo diena,gal lauke išeis padžiovinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingrida, gal savi namai jiems ir lieka savais g.gif ten atrodo ir sienos gydo ir darbui susikaupti kitaip gaunasi mastau.gif

Mes smagiai savaitgalyje cepelinus pasidarėm ir suvalgėm thumbup.gif geri tokie susitikimai su draugais thumbup.gif kai kurias istorijas pasakojamės 100-us kartų, bet vis tiek juokiamės iki ašarų... MB kartais sako, kad jam atrodo, kad jau jis ir pats dalyvavo su mumis jaunystės zbitkose, nes taip viskas žinoma hihihi.gif

QUOTE(Daidute @ 2023 12 04, 15:32)
Džiaugiuosi būdama promočiute smile.gif 

Sveikinimai promočiutei wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kažin kas dar iš mūsų ne tik močiutės, bet jau ir promočiutės hmm.gif Aš anūkų niekaip nesulaukiu, o čia jau pro.... ax.gif

Ta rutina darbas-namai-darbas pas visas mus. Ir nepastebimai besikeičiančios savaitės, mėnesiai, metai.... atrodo pirmadienį atėjau į darbą, o jau penktadienio sutrumpinta darbo diena, tik vasara buvo, į sodybą važinėjom, o jau žiema, ką čia vasara.... Nauji tik buvo, o ir vėl Kalėdos čia pat.... doh.gif

Sveikatos tavo ligoniams 4u.gif

Derinsime laiką. Greičiausiai tai bus vasario mėn., viduryje jo. Kaip Ingrida pasakys kada jai geriausias laikas mus priimt wub.gif
Atsakyti
Daidute, esi promočiutė jau? Kodėl man atrodo, kad tu jaunesnė už mane g.gif Sūnus palyginti anksti vedė, per savo 23-iąjį gimtadienį, aš ištekėjau 22, bet mano didžiausia anūkė tik septyniolikos bus pavasarį. O mažiausias anūkas dar tik bus rolleyes.gif wub.gif .Pavasarį .Ir tai gal dar ne paskutinis ax.gif
O man daržas atgaiva ir gyvenimo prasmė. Dabar, kai žiema, pagaunu save mąstant, kad nėra kas veikti, nebėra gyvenimo tikslo. Kažkaip mezgimas neužpildo tos tuštumos g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo Bangelė,pas mus turitinga anūkais.Mes čia Egle,vargšės.Pas mane iš viso trys vaikai ir nei vieno anūko.Suprantu iš vyriausios nebus,bet sūnus,marti karjeristė,mažoji kažkada pareiškė,mes neturėsime vaikų,tik šunį. unsure.gif Pasiguodžiau,jau nusiteikėme su tėvu,neturėsime anūkų,o tuo labiau senstame,jėgos apleidžia. ax.gif
Atsakyti

Daidute, esi promočiutė jau? Kodėl man atrodo, kad tu jaunesnė už mane g.gifSūnus palyginti anksti vedė, per savo 23-iąjį gimtadienį, aš ištekėjau 22, bet mano didžiausia anūkė tik septyniolikos bus pavasarį. O mažiausias anūkas dar tik bus rolleyes.gifwub.gif.Pavasarį .Ir tai gal dar ne paskutinis ax.gif
O man daržas atgaiva ir gyvenimo prasmė. Dabar, kai žiema, pagaunu save mąstant, kad nėra kas veikti, nebėra gyvenimo tikslo. Kažkaip mezgimas neužpildo tos tuštumos g.gif

Laba

Netokia ir jauna aš :D. Pati anksti ištekėjau, dukra irgi anksti. Mano vyriausiai anūkei jau 20, tai ir promočiute anksti tapau :D

Atsakyti
Labas rytas.
MamaEgle,Jūs tik pasirinkite datą,geriau sekmadienį,šeštadienį pas mane visada būna žmonių ir važiuokite. 4u.gif 4u.gif Ne rūmai,bet vietos užteks visiems.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti